Szent István utca Eladó ház, Dunakeszi

134 900 000 Ft
Dunakeszi
1 napja, 23 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12370419
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Alapterület (m²): 104
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladásra kínálunk Dunakeszi központjának egy csendes egyirányú utcájában található nappali plusz 4 szobás, egy szintes, kitűnő állapotú családi házat, 508 négyzetméteres telken! Lokációját tekintve ritkaságnak számító központi elhelyezkedése mellett a csendes, egyirányúsított Kert utcában található a 2010-ben minden igényt kielégítő minőségben, illetve műszakilag és jogilag teljeskörűen dokumentáltan épült nettó 104,89 négyzetméteres lakóépület. A családi ház szabadon álló módon épült, összközműves, 508 négyzetméteres sík telken és kitűnő állapotnak örvend köszönhetően a 2023-as teljeskörű belsőépítészeti felújításnak.

A telken 2 gépkocsi számára alkalmas, térkővel burkolt beálló került kialakításra. A telken belüli a zöldfelület 314 négyzetméter, a pázsit és a tuják remek állapotban vannak, valamint vízellátásukról öntözőrendszer gondoskodik. A kert ékköve a közel 4 méter magas, magas terméshozamú fügefa.

Jelenleg négy hálóhelyiséggel, tágas konyha-étkezővel, kádas fürdőszobával, tágas közlekedőkkel, gardróbbal, háztartási helyiséggel, előtérrel és toalettel rendelkezik. A nettó alapterületen felül az ingatlanhoz tartozik két fedett terasz. A kisebbik ingatlan az bejáratánál (3,39 nm), a nagyobbik (23,22 nm), déli fekvésű a szülői hálószobánál található.

Gépészetileg az ingatlan a 21. század elvárásainak teljes mértékben megfelelő állapotban van. A fűtés és melegvíz ellátásról egy Saunier Duval kondenzációs kazán, míg a hőleadásról alumínium lapradiátorok gondoskodnak. A lakás minden pontján tömörfa thermoüveges nyílászárók kerültek beépítésre. Az ingatlan 30-as porotherm falazással épült és 20, illetve 16 centiméteres szigeteléssel rendelkezik. A Leier LK18-as kéményre igény esetén cserépkályha köthető.

Az ingatlan kompromisszum mentes, kifogástalan esztétikai állapottal rendelkezik, továbbá per- és tehermentes. Birtokbaadás megegyezés szerint.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal a hét bármely napján!

Vevőink számára szolgáltatásunk ingyenes! Irodánk további szolgáltatásai:
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal.Eladás és vétel teljeskörű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés,megbízható ügyvédi háttér biztosítással. Hitel és CSOK ügyintézés a leggyorsabban, a legjobb feltételekkel.Személyre szabott ingyenes pénzügyi tanácsadás biztosításokkal és befektetésekkel kapcsolatban.Vevőink számára a szolgáltatásunk díjmentes. 06-70-393-4993

Kapcsolat a hirdetővel
  • Balázs Csilla

  • +367039-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Dunakeszi


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Dunakeszi
    Dunakeszi, Szent István utca
    Eladásra kínálunk Dunakeszi központjának egy csendes egyirányú utcájában található nappali plusz 4 szobás, egyszintes, kitűnő állapotú családi házat, 508 négyzetméteres telken! Referencia szám: HZ060820...
    • Eladó ház, Lakás - Dunakeszi
    3 hete, 1 napja
    134 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Balázs Csilla

  • +367039-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Dunakeszi