Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 130 m2-es családi ház Dunaszeg

79 500 000 Ft
Dunaszeg
7 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10585957
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 130
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Dunaszegen, Szigetköz egyik legkedveltebb településén jól megtervezett praktikus terekkel kínáljuk eladásra ezt az új építésű családi házat.

A 3 hálószoba, amerikai konyha nappali ideálissá teszi az ingatlant nagycsaládosok részére is kedvező fenntartási költségek mellett. A tágas fürdőszoba (8,12 nm) szomszédságába egy praktikus háztartási helyiség is helyet kapott. A 23 nm-es garázsból közvetlen bejárás nyílik az előtérbe, ahonnan a világos amerikai-konyha nappali tárul elénk. A nappaliból elérhető 14,65 nm-es részben fedett teraszunk. A meleget modern Bosch cirkó gázkazán biztosítja padlófűtéses hőleadással.
Az ingatlanban a belső festés is megtörtént, villanykapcsolók, csatlakozóaljzatok is felszerelve.

A telekrész ideális méretű: 500 nm. Az udvar hátsó részéről elérhető egy saját 5 nm-es taroló helyiség is.

Műszaki tartalom:

– Főfalak: Leiertherm 30 N+F.
– A belső válaszfalak: Leiertherm 10 N+F falazóelem.
– LEIER LSK 20 kémény (lehetőség van kandalló vagy cserépkályha építésére)
– Tetőfedés: Terrán Synus, vagy azzal egyenértékű alapcserép Colorsystem felületvédelemmel.
– Belső vakolás: Gépi oldalfalvakolat alap- és simítóvakolattal. Mennyezetek gipszkartonnal burkolva.
– Külső homlokzatképzés: Külső falak 20 cm-es Austrotherm homlokzati hőszigeteléssel, műanyag beütőszeggel dűbelezve, hálózva, külső színvakolattal.
– Lábazat: 15 cm-es Austrotherm expert hőszigeteléssel, műanyag beütőszeggel dűbelezve, hálózva, lábazati mozaik vakolattal.
– Aljzat: 1 réteg bitumenes vastaglemez talajnedvesség elleni szigetelés, 12 cm Austrotherm N100 lépésálló hőszigetelés, 1 réteg technológiai szigetelés, 8 cm aljzatbeton.
– Külső nyílászárók: Fehér műanyag, 70-74 mm-es tokvastagságú, 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű ablakok, fehér biztonsági bejárati ajtó felülvilágítóval.
– Födém hőszigetelés: Padláson 25 cm vastag szálas hőszigetelés.

Hitel- és CSOK-ügyintézésben díjmentesen segítünk ügyfeleinknek, hogy a legkedvezőbb feltételekkel vásárolhassák meg álmaik otthonát!

Távolról költözne? Információk a településről:

A kirándulni vágyóknak is kitűnő választás Dunaszeg, hiszen bővelkedik vizekben. A település és határának egy része a Szigetközi Tájvédelmi Körzethez tartozik, amelyet Natura 2000-es területté nyilvánították. A Morotva-tó körül természetvédelmi bemutató tanösvény is található. A kikapcsolódás garantált a Mosoni-Duna partján, ahol akár fürdőzésre, kajakozásra / kenuzásra is van lehetőség. Jó opciót nyújt a kerékpározás kedvelőinek a Győrt és Mosonmagyaróvárt összekötő szigetközi kerékpárút is, amely megyénk egyik legkedveltebb kerékpáros útvonala. Győr autóval mindössze 12 km, Mosonmagyaróvár 30 km távolságra található. A közeli Milleniumi parkban a közeljövőben nagy fejlesztések valósulnak meg: többek között futópálya, falu kemencéje, vásártér, gördeszkapálya, fitness-park, szabadtéri színpad kerül kiépítésre. A településen bölcsőde, óvoda, általános iskola, játszóterek, modern orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok találhatóak, a közlekedés kiváló.

villany, gáz, csatorna, bútorozott

Kapcsolat a hirdetővel
  • dr. Sándli Zsolt

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Dunaszeg


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 130 m2-es családi ház Dunaszeg
    Dunaszeg
    Dunaszeg központi részén, Győrtől pár percre új építésű családi ház ELADÓ!Az ingatlan szinte teljesen elkészült, belső nyílászárók beszerelése is folyamatban van.Néhány befejező lépést, mint például a burkolatokat, szerelvényeket, konyhát és fürdőszo...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaszeg
    5 hónapja
    79 500 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó Ház, Dunaszeg
    Dunaszeg
    Dunaszeg központi részén, Győrtől pár percre új építésű családi ház ELADÓ! Az ingatlan szinte teljesen elkészült, belső nyílászárók beszerelése is folyamatban van.Néhány befejező lépést, mint például a burkolatokat, szerelvényeket, konyhát és fürdősz...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaszeg
    7 hónapja, 1 hete
    79 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • dr. Sándli Zsolt

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Dunaszeg