Eladó Dunaújvárosban egy újszerű, 2018-ban épült, földszintes, 104nm-es családi ház

73 000 000 Ft
Dunaújváros
3 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12226644
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 104
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros kedvelt családiházas részén található 104nm-es, földszintes, kitűnő állapotú családi házat. A telek mérete 1320nm. A magas kerítés miatt teljes a kert intim szférája. 2018-ban épült Ytong téglából és 10cm-es szigetelést kapott. A tető 35cm-es közét gyapottal szigetelt és a héjazata cserép. Állapota megőrízte az újszerű állapotot. Ablakai műanyagok, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Vezérlőrendszeres, 11 KW-os napelem rendszer van kiépítve. Gáz nincs bekötve. Csatorna nincs a szennyvízelvezetése egy 9 köbméteres emésztővel megoldott. Az egész házban padlófűtés van. A melegvíz ellátásról egy Ariston okos bojler gondoskodik. A nagy melegben egy 3.5 KW-os klíma által érhető el a kellemes hőérzet.
A ház Helyiségei: Amerikai konyhás nappali+2 szoba, Fürdőszoba, Wc. Kamra, Gardrób helyiség, Közlekedő
Az udvaron külön bejárattal van egy Nyári Konyha, Tároló helyiségek, amelyek közül az egyiket jelenleg füstölőként használják, illetve egy melléképületben kialakításra került: 1 szoba, Fürdőszoba, Wc.
Az udvaron egy nagy fedett terasz van, melyen szívesen tőlt időt az ember a csend, a nyugalom és a kellemes levegő miatt. Elektromos kapun keresztül az udvaron 3 autó részére van beállási lehetőség, melyek közül az egyik egy fedett beálló.
A ház burkolatait és a berendezését meleg árnyalat jellemzi. A szobák laminált lappal, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. A konyhában modern, igényes konyhabútor került beépítésre, minőségű konyhai gépekkel. A fürdőszoba tágas és világos hatalmas sarokkáddal. A bútorok igény szerint maradhatnak egyeztetést és megállapodást követően. Tartozik hozzá egy pincehelyiség is.
A közelben Tesco, OBI, üzletek, boltok, pár percre a Belváros, Autópálya.
Az ingatlan per és tehermentes, kifizetést követően megegyezés szerint birtokba vehető.
Ideális lehet családok részére akik szeretnének szép, igényes, újszerű otthonban élni.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.
Pataki Klára

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pataki Klára

  • 0630380-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Dunaújváros


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pataki Klára

  • 0630380-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Dunaújváros