Arabino X-Immunorost Komplex - 300 g - Freyagena

10 270 Ft
Eger
1 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9475677
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A bélflóra szelektív támogatásának jövője.


„Évek óta szerettem volna idehaza is felhasználni a ResistAid® arabinogalaktánt, mert nekem számos okból ez vált be a legjobban. Semmiféle kompromisszumot nem vállaltunk ezzel a termékkel.” – Bartha Ákos, Táplálkozás-Beállítás™ (az Alacsony FODMAP-étrend című könyv társszerzője)








A termék prémium minőségű, sok tekintetben unikális és a maga nemében abszolút különleges összetevőit a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai támogatásával és ajánlásával választottuk ki, a rendelkezésre álló legfrissebb orvos- és élelmiszertudományi kutatásokat figyelembe véve. Ezáltal Közép-kelet-Európa egyedülálló és előremutató rostkeveréke jött létre. Termékünkben felhasznált szenegáli acacia (gumiarábikum) ökológiai gazdálkodásból származik (bio). A gumiarábikum és a ResistAid® arabinogalaktán is a bélflóra diverzitását, azaz sokszínűségét és egyensúlyát táplálja.


A keveréket ez alkalommal is gondosan állítottuk össze annak érdekében, hogy más termékekkel ellentétben (mint például az inulin) szinte teljesen elkerülhető legyen a kellemetlen puffadás vagy egyéb emésztési panasz megjelenése.


A ResistAid® arabinogalaktán számos szempontból is a rostok csúcskategóriáját képviseli: egy természetes, vízgőzalapú, szabadalmaztatott eljárással vonják ki vadon termő vörösfenyőkből, amelyek Észak-Amerikában bőségesen, fenntartható módon teremnek. Alapanyagunk ráadásul nemcsak egy vízben oldódó rost, hanem bioaktív polifenolos flavonoidokat tárháza is, ezáltal antioxidáns tulajdonságokkal bír. A kapott végtermék ezáltal tiszta és szerkezetében változatlan, teljesen egyedülálló hatóanyag-komplex marad.


Szakmai céljaink fényében ez a rostkomplexünk is teljes mértékben alkalmas alacsony FODMAP-, AIP, ketogén (vagy kipróbálásra SCD és SIBO) étrendekben történő alkalmazásra, valamint allergizáló összetevőt sem tartalmaz.





Az arabinogalaktán élettani hatásait számos konkrét, nevén nevezett tudományos kutatás vizsgálta már, erre egy konkrét példa


Absztrakt: a vörösfenyő arabinogalaktán (Resist Aid®) megelőzheti a megfázásos jellegű fertőzéseket immunregeneráló tulajdonságai miatt. A saját fejlesztésű vörösfenyő arabinogalaktán-készítmény hatásait vizsgálták egy placebo-kontrollos, kettős-vak, randomizált klinikai vizsgálatban a megfázás előfordulására és tüneteire, illetve az immunfunkcióra ható tulajdonságai kapcsán. Az összesen 199 résztvevőt, akiknek saját bevallása szerint 6 hónapon belül háromszor volt megfázása, véletlenszerűen választották ki, majd 4,5 g arabinogalaktán készítményt vagy placebót kaptak egy 12 hetes periódus alatt. A megfázásos epizódokat orvosok erősítették meg.





Eredmények: az arabinogalaktán hajlamos volt csökkenteni a megfázás előfordulását. Az arabinogalaktán kiegészítés szignifikánsan csökkentette a megfázással érintett résztvevők számát. A protokoll-csoportonkénti megfázás előfordulási gyakorisága és a fertőzés által érintett résztvevők száma szignifikánsan kevesebb volt az arabinogalaktánt kapottaknál a placebot fogyasztókhoz képest. A tanulmány bebizonyította, hogy a vörösfenyő arabinogalaktán fokozza a szervezet védekezőképességét a megfázásos fertőzések ellen. Forrás: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23339578/


Egy 2016-os tanulmány is megerősített mindezt: a megfigyelések arra utalnak, hogy a vörösfenyő arabinogalaktán szerepet játszik a megfázásos fertőzések javításában, bár a hatásmódját még tovább kell vizsgálni. Különböző hipotézisek merülnek fel, mivel a vörösfenyő arabinogalaktán közvetett módon hathat a mikrobiótától függő mechanizmusokon keresztül és/vagy közvetlen hatást gyakorolhat az immunrendszerre a bélhez kapcsolódó nyirokszövetek (GALT) révén. Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4828828/


Egy legújabb, 2020-as kutatás remek szinergiát talált a Lactobacillus tartalmú probiotikumok, az arabinogalaktán (pre) és a kolosztrum között, mind emésztőrendszeri, mind immunrendszeri tekintetben. A tünetek klinikai javulását figyelték meg az IBS-ben szenvedő betegek 65–75%-ánál, a “kezelés” hatására 20 beteg közül ötnél a kezdeti tünetek teljesen megoldódtak. Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7352398/





Az elvégzett kísérletek alapján megállapíthatjuk, hogy az arabinogalaktánok:



javítják az immuntoleranciát, mind celluláris (sejtes), mind humorális oldalon. Kíméletesen támogatják az adaptív immunrendszer munkáját azáltal, hogy fokozzák a fehérvérsejtek termelődését.



prebiotikus hatással bírnak – szelektív módon elősegíti a jótékony baktériumok szaporodását a bélrendszerben. A normális bélflóra fenntartása azért fontos, mert megvédi a szervezetet a káros mikroorganizmusok behatolásaitól,elősegíti az emészthetetlen rostok hasznosulását, biztosítja a bélnyálkahártya integritását, kiegyensúlyozza a szervezet immunitását, javítja az inzulinérzékenységét, sőt még az agy működésére is hatással van (agy-bél-mikrobiom tengely).





A Resist Aid® arabinogalaktán a 2014-es VitaFood Expón innovációs díjat nyert, mely felgyorsította az EU-s megjelenését is (habár egy nagyon drága alapanyag). Célunk, hogy segítségével ötvözzük egy új összetevő lehetőségeit a tradicionális bölcsességek előnyeivel. Kutatások igazolják, hogy alkalmazása pozitívan befolyásolja a természetes ölősejtek (NK sejtek) aktivitását és a nagy falósejtek (makrofágok) mennyiségét. Alkalmazása mellett növekszik az össz-fehérvérsejtszám és javul az immunválasz, valamint az immuntolerancia is. Mindezen tulajdonságok mellett a Resist Aid® természetes polifenolokat, az oxidativ stressz leküzdésében segítséget nyújtó “színanyagokat”, pontosabban kvercetint és taxifolint is tartalmaz. A színanyagok jótékony hatása közismert, immunomuduláns és gyulladáscsökkentő hatásaik mellett a szervezetben található szabadgyökök megkötésében, a káros oxidatív folyamatok csökkentésében segítenek. A flavonoidok más antioxidánsok, például a szelén, E- és C- vitaminok élettani hatásait is fokozhatják, mivel szinergiát alkotnak. Az érrendszer kapcsán is preventív jelleggel alkalmazhatók.





Az Arabino-X-immuno ráadásul egy már-máz íztelen, remekül oldódó por: könnyen keverhető vízhez vagy növényi italokhoz, tehát ideális kiegészítő mind felnőttek, mind gyermekek számára. A vörösfenyő-arabinogalaktán tehát fontos immuntámogató tulajdonságokkal rendelkezik, és egyben kiváló rostforrás. Prebiotikumként növeli a vastagbélben a hasznos baktériumok számát, emellett nem csak emésztésügyileg érdemes alkalmazni.




Érdemes C-vitaminok mellé, illetve mindenféle emésztési panasz kapcsán is: GERD (reflux), IBS, IBD, funkcionális emésztési zavarok (ilyen az ekcéma is), elsősorban viszont akkor:



ha gyakrabban kapunk el különböző fertőzéses jellegű (pl. kifejezetten vírusos) betegségeket.

ha meg akarjuk előzni a szezonális megbetegedéseket (pl. influenza és más, felső légúti panaszok).

ha gyulladásos bélbetegségek (pl. IBD) jelei mutatkoznak.




Alkalmazás:
Reggel 1 nagy adag (6 gramm) vagy napi 2 x 3-4 gramm (púpos teáskanálnyi adag) folyadékkal elkeverve. Ennél nagyobb dózisok is jól tolerálhatóak. Kutatások szerinti ideális dózisa egyénileg 6-12 gramm. Gyermekeknek testsúly-arányosan (3-10 év között általában fél adagnyi).





Arabino X-Immonorost Komplex - 300 g - Freyagena

1 adag: 6 g (1 nagy adag)

50 adagot tartalmaz



Megnevezés

/ 100 g

/ 6 g


Energia

240 kcal

14 kcal

Zsír
 ebből telített zsír

0 g
0 g

0 g
0 g

Szénhidrát
 ebből cukrok

3 g
3 g

0 g
0 g

Fehérje

0 g

0 g

Nátrium

0,5 g

0 g

Rost

95 g

5,7 g






Összetevők:
Gumiarábikum* (100% acacai senegal – arabmézga) és ResistAid® arabinogalaktán keveréke. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból (DE-ÖKO-005; Ecocert IMO GmbH).


Figyelmeztetés:


Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.


Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Cikkszám: 5999860312055

Vonalkód: 5999860312055




Vásárold meg most szuper áron Arabino X-Immunorost Komplex - 300 g - Freyagena termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • BCAA Hydrate - 375 g - citrom-lime - GymBeam
    Eger
    BCAA Hydrate - BCAA aminosavak, elektrolitok, B6-vitamin és kókuszvíz instant keveréke, amely ideális funkcionális sportitalok készítéséhez A BCAA Hydrate egy elektrolitokkal, B6-vitaminnal és kókuszvíz porral kiegészített elágazó láncú aminosavakat ...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 6 órája
    5 790 Ft
  • BCAA Hydrate - 375 g - mangó-maracuja - GymBeam
    Eger
    BCAA Hydrate - BCAA aminosavak, elektrolitok, B6-vitamin és kókuszvíz instant keveréke, amely ideális funkcionális sportitalok készítéséhez A BCAA Hydrate egy elektrolitokkal, B6-vitaminnal és kókuszvíz porral kiegészített elágazó láncú aminosavakat ...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 6 órája
    5 790 Ft
  • BCAA Hydrate - 375 g - narancs - GymBeam
    Eger
    BCAA Hydrate - BCAA aminosavak, elektrolitok, B6-vitamin és kókuszvíz instant keveréke, amely ideális funkcionális sportitalok készítéséhez A BCAA Hydrate egy elektrolitokkal, B6-vitaminnal és kókuszvíz porral kiegészített elágazó láncú aminosavakat ...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 6 órája
    5 790 Ft
  • BCAA Hydrate - 375 g - görödinnye - GymBeam
    Eger
    BCAA Hydrate - BCAA aminosavak, elektrolitok, B6-vitamin és kókuszvíz instant keveréke, amely ideális funkcionális sportitalok készítéséhez A BCAA Hydrate egy elektrolitokkal, B6-vitaminnal és kókuszvíz porral kiegészített elágazó láncú aminosavakat ...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 6 órája
    5 790 Ft
  • CDP-kolin - 90 kapszula - GymBeam
    Eger
    A CDP-kolin egy olyan agyserkentő, amely az agy és a kognitív funkciók, például a memória vagy a koncentráció iránti gondoskodással kapcsolatos A CDP-kolin, más néven citikolin egy olyan hatóanyag, amely a szervezetben kolinná alakul át. Ez az egyik ...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 6 órája
    9 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger