Ezt a hirdetést archiválták.

Egerben a Dobó téren a Várra, Bazilikára és a Dobó térre néző panorámával 111/153 nm-es lakás eladó,

Eger Belváros Dobó tér
5 éve, 11 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó családi ház az egri vár fölött
    Eger, Almagyar domb , Eger
    Nagy udvarra és csendes környékre vágyik?Összeköltözőknek, Befektetőknek Külön Mérőórákkal rendelkező 2 lakásból álló ingatlan eladó!! A 2 külön bejáratú házban A Rezsicsökkentett fogyasztás minkét lakásra érvényesíthető,az éves fogyasztás nem lépi t...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 3 órája
    89 000 000 Ft
  • Eladó többgenerációs családi ház, vendégház
    Eger
    Heves megye, Eger, Kőkút utcában, vendégházként működő családi ház, 509 nm-es telken eladó. A Szépasszonyvölgy közvetlen közelében található, 400 nm-es ingatlan három szinten helyezkedik el. A földszinten található a tulajdonosok saját lakrésze, mely...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 10 órája
    175 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Eger
    Eger
    Heves megye, Eger, Kertész utca, 56 nm-es lakás eladó. Az ingatlan egy 2005-ben, téglából épült, 6 lakásos társasház, rendezett lépcsőházának első emeletén helyezkedik el. A csendes lakás, minden ablaka az épület zárt, belső udvara felé néz. Amerikai...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 10 órája
    45 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Eger
    Eger
    Heves megye, Eger, Bervai lakótelepen, 52 nm-es lakás eladó. Az ingatlan csendes környezetben, egy háromszintes, téglaépítésű társasház rendezett lépcsőházának magasföldszintjén helyezkedik el. Nappali, szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, előszoba/közl...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 10 órája
    25 200 000 Ft
  • Eladó Ház, Eger
    Eger
    Heves megye, Eger, Maklári hóstya városrész 82 nm-es családi ház/üzlethelyiség, 278 nm-es telken eladó. Az ingatlant bemutatóterem/üzlethelyiség, szociális helyiség, lakószoba, teakonyha, fürdőszoba, terasz és a melléképületben garázs alkotják. Fűtés...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 10 órája
    52 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4094625
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 111
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Egerben a Dobó téren a Várra, Bazilikára és a Dobó térre néző panorámával [------] nm-es lakás eladó, nagyvonalúan reprezentatív terekkel!
Egerben a történelmi belváros közepén, a Dobó téren nem mindennapi panorámával és nagyvonalú terekkel rendelkező különleges lakás eladó! Elhelyezkedéséből adódóan turisztikai célú luxusapartman vagy a luxus érzetét keltő, pihenésre, kikapcsolódásra, munkára is alkalmas otthona lehet leendő tulajdonosának!
A 2. emeleti, tetőtéri lakás hasznos alapterülete 111 nm, a teljes alapterülete 153 nm.
Tökéletes elhelyezkedés, minden igényt kielégítő szellős terek, mindez egyedi stílusban.
A különleges térkapcsolatokkal rendelkező, világos előtérből egy hossztengelyre fűzve nyílnak a helyiségek, a halvány szürkében játszó egységes padlóburkolatoknak köszönhetően elmosódnak a határvonalak. A bejárat mellett jobbra egy vendégszobát alakítottak ki, mely akár gyermekszobaként, akár dolgozószobaként is betölti funkcióját.
A társasági élet fókusza lehet a központi szerepet kapott étkező, melytől a nagyméretű munkafelülettel rendelkező konyhát egy boltív határolja el. Így a fényárban úszó étkező, szoros kapcsolatban áll a konyhával, közel esik a sütés-főzés színteréhez, de mégis elkülönülve került kialakításra. Remekül mutat a pasztell konyha, ebben a világos és elegáns enteriőrben. A szekrényeket és a beépített konyhai gépeket rejtő frontok halvány színe kiválóan illeszkedik a szürkés burkolatokhoz.
A nem mindennapi hangulatú, kellemes árnyalatú nappali ideális hely a baráti és családi beszélgetésekhez. A természetes fényben tobzódó közlekedőből nyílik egy elegáns vendégmosdó és a luxus érzést keltő szándékosan szellősre hagyott terekkel rendelkező, komplex fürdőszoba, mely szokatlanul tágas terében elkülönülnek a funkciók.
A különleges fényviszonyokkal rendelkező közlekedőben kialakított, falba süllyesztett tükrös gardrób, nemcsak praktikus, hanem tértágító hatása is érzékelhető.
A közlekedő végén elhelyezkedő karakteres berendezésű 40 nm-es hálószoba teszi fel az i-re a pontot. A boltíves ajtó, egy nem mindennapi hálószobát rejt, ahol a a látszó gerendázat és a tetőgerincig húzódó belmagasság dominál.
Fűtés

A lakás fűtéséről gázkazán gondoskodik.
A tető

A tetőt 2016-ban cserélték.
Parkolás

A parkolás a társasház udvarán megoldott.
Bútor

A berendezés nagyobb részét a vételár magába foglalja.
Ajánlom

Ajánlom ha impozáns és egyedi elhelyezkedésű belvárosi lakást keres, nagyvonalú és szellős terekkel, ahol kialakíthatja egyedi életterét vagy egy luxus igényszintet tükröző turisztikai célú, panorámára hangolt apartmanlakást.
Várom hívását! Rugalmas megtekintés!
 


Hivatkozási szám: TAJOLO-[------]

Elhelyezkedés
Eger

Belváros Dobó tér

 
Elhelyezkedés
Eger

Belváros Dobó tér