Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó belvárosi családiház, SZUPER ADOTTSÁGOKKAL Egerben!

145 000 000 Ft
Eger Belváros
3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10841182
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 200
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eger belvárosában található ez a 486 nm-es telken elhelyezkedő, 200 nm-es, több teraszos, remek adottságokkal rendelkező családi ház.

Kiknek ajánlom?

Nagycsaládosoknak, két generációnak kiváló, és természetesen befektetőknek is ideális választás!

Miért jó döntés ez az ingatlan?

A ház a belvárosi elhelyezkedése ellenére végtelenül csendes. Ez az ingatlan két külön bejárattal rendelkező lakrészből áll, egy 130 nm-ből és egy kisebb 70 nm-ből.

Lássuk a nagyobb egységét a háznak:

Itt a helyiségek elrendezése kiváló. Belépve egy hatalmas amerikai konyhás nappaliba jutunk.

A konyharész teljesen gépesített, a bútorzata igényes munka eredménye. Látható még itt egy többfunkciós konyhasziget, felette hatalmas szag-, és páraelszívóval. A nappali rész tágas, kényelmes, igazi színtere a meghitt családi és baráti összejövetelnek. 

Az emeleten lett kialakítva a hálórész, két gyerekszobával, felnőtt hálóval + nagyméretű gardróbbal. MIndegyik helyiség megfelelő, igen kényelmes méretű.

A lakóháznak ezen részét gyakorlatilag körbejárja a Nap. Hatalmas ablakokkal "vették körül", amiken keresztül árad be a nappali fény.

A kisebb lakrészt megfelelő méretű helyiségek, és a kényelmes elrendezés jelemzi. Szintén világos és rendelkezik egy kisebb terasszal is.

A hatalmas teraszt sok ötletes megoldással alakították ki és gyönyörű virágokkal szegélyezték. Ez tökéletes helyszínéül szolgál a nyári grillezéseknek, sütögetéseknek. Emellett terül el még egy füves rész egy bográcsozóval.

Az ingatlan gáz-, elektromos-, és vízvezetékei 2010-ben lettek kicserélve. A fürdőszoba pedig egy kis "ráncfelvarráson" illetve korszerűsítésen esett át.

A lakóházhoz még több rész is tartozik: Kettő garázs (40 nm és 20 nm), nagy méretű tároló (60 nm) és pince.

Befektetőknek első osztályú, mert átalakítás nélkül azonnal kiadható akár 10-15 főnek is. Központi, mindenhez közeli elhelyezkedése is ezt segíti!

Itt tényleg minden a közelben van, ami a mindennapi élethez csak szükséges.

Engem a ház elrendezése, terasza és vállalkozói megközelítéssel pedig a benne rejlő üzleti lehetőségek ragadtak meg, de nagyon!

Ha Önnek is megtetszett mind a leírás és a képek alapján, keressen bizalommal mihamarabb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Fekete Mátyás

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Eger

Belváros


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Eger
    Eger
    Eladó egy családi ház Egerben, a város csendes és kedvelt kertvárosi részén! Ez a gyönyörű, 2018-ban teljes körűen felújított ingatlan ideális otthon lehet az Ön számára. A ház tágas, 149 m2 alapterületű, és kényelmes szobával rendelkezik. Az alsó sz...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 16 órája
    79 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Eger
    Eger
    Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában!!! Heves megye, eladó lakás Eger belvárosában! Az ingatlan Eger szívében található, így minden fontos szolgáltatás és látnivaló könnyen elérhető. A környék számos étteremmel, kávézóval, boltokkal és múzeummal...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 16 órája
    58 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Eger
    Eger
    Heves megye, Eger, Ráchegy városrészen, 51 nm-es, kiváló állapotú lakás eladó. Az ingatlan egy 2018-ban épített, szigetelt társasház földszintjén helyezkedik el. Amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba, előszoba és egy nagy méretű terasz(21nm...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 17 órája
    48 200 000 Ft
  • Eladó Ház, Eger
    Eger
    Heves megye, Eger belvárosában, a piactól pár perc sétára, családi ház eladó! A csendes, egyirányú utcában található, 80 nm-es családi ház vegyes falazatú, cserép héjazattal rendelkezik. Falazata stabil, repedésektől mentes, az egész ház hidegburkola...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 17 órája
    23 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Eger
    Eger
    Heves megye, Eger, Kőkút utcában, panzióként működő családi ház, 509 nm-es telken eladó. A Szépasszonyvölgy közvetlen közelében található, 400 nm-es ingatlan három szinten helyezkedik el. A földszinten található a tulajdonosok saját lakrésze, melyet ...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 17 órája
    175 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Fekete Mátyás

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger

Belváros