Ezt a hirdetést archiválták.

Egerszóláton családi ház eladó

Egerszólát
2 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Egerszóláton  jó állapotú családi ház nagy kerttel eladó. 17 M
    Egerszólát
    - Egertől 10 percre /11 km /Egerszóláton - kellemes, rendezett, csendes  faluban - szalóki  források, fürdők   közelében  2 szobás, nagy verandás, rakott kőből épült  családi ház - kúttal, rendezett  1586  nm-es kerttel, virágokkal, veteményessel ela...
    • Eladó ház, Lakás - Egerszólát
    2 hete, 2 napja
    17 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Családi ház eladó
    Egerszólát, Eger mellett
    Egerszóláton, központhoz közeli utcában; 2008 évben korszerű építőanyagból épült; kiváló hőtechnikai adottságokkal;összközműves; duplakomfortu családi ház; 1300 m2 ősfás pihenőkerttel; tehermentesen eladó. Épület beosztása: Földszinti lakótér: 100 m2...
    • Eladó ház, Lakás - Egerszólát
    9 éve
    13 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7479290
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 80
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Egertől 10 km-re, a gyógyfürdőiről híres Egerszalók szomszédságában lévő Egerszólát település egyik csendes, de központhoz közeli utcájában eladó, egy 80 m2 hasznos alapterülettel rendelkező összkomfortos családi ház.

A ház egy 938 m2 nagyságú telken fekszik egy dombon, ahonnan rálátni szinte a település egészére. Az épületben előszoba, nappali, 2 különálló szoba, fürdőszoba, konyha és egy kamra található. A fűtést gázkazán, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A házban vegyestüzelésű kazán is van, így a fűtés azzal is megoldható. Valamint a „nappaliban” még egy kályha is van, mely a hosszú téli estéken nem csak a meleget, hanem a kellemes hangulatot is biztosítja. Az udvaron lévő fúrt kútból a virágok és egyéb kultúrnövények öntözése is megoldott.

Az épület téglából épült, a tetőt pala fedi. A telek beépíthetősége 30 %, így akár további bővítés is lehetséges.

Az ingatlanban az összes nyílászáró műanyagra lett cserélve, az ablakok redőnnyel ellátottak. A ház folytatásában, több melléképület (ól, istálló) található. A hátsó kert a másik utca felől is megközelíthető, így akár egy garázs építésével egy teljesen zárt udvar alakítható ki. A ház előtt is található, egy ca. 15 m2 nagyságú aknával ellátott garázs.

A hirdetett ingatlan megfelelő lehet kortól függetlenül bárki számára, aki szeretne egy Egerhez közeli településen, nyugodt vidéki környezetben élni.

Egerszólát CSOK támogatott település, így a kisgyerekes családok számára a további bővítés/felújítás sem okozhat fejtörést.

Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, állok rendelkezésére akár hétvégén is.


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Egerszólát

 
Elhelyezkedés
Egerszólát