Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

ALKALMI VÉTEL! BEFEKTETÉSRE BÉRBEADÁSRA IS!

31 900 000 Ft
Ercsi
7 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11221276
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 240
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ALKALMI VÉTEL!

TÖBB GENERÁCIÓ RÉSZÉRE VAGY BEFEKTETŐKNEK BÉRBEADÁSRA!

BEFEKTETÉSI CÉLLAL KERESŐK SZÁMÁRA IS IDEÁLIS VÁLASZTÁS LEHET!
A KÖRNYÉKEN EGYRE NAGYOBB A KERESLET NAGYNÉRETŰ BÉRBE VEHETŐ INGATLANOK IRÁNT IGEN MAGAS ÁRON. A TELKEN AKÁR TOVÁBBI SZÁLLÁSOK KALAKÍTÁSA IS LEHETSÉGES KONTÉNERHÁZAK TELEPÍTÉSÉVEL IS.
A néhány kilométerre található Iváncsán több száz vendég munkás elhelyezését a környező településeken tudják megoldani. Ebben az ingatlanban min.14-18 fő elhelyezhető, személyenként átlagosan 60-70 ezer forintért!!

ERCSIBEN 1990- BEN ÉPŰLT 240 NM-ES KÉT BEJÁRATTAL RENDELKEZŐ DUPLAKOMFORTOS TÖBB GENERÁCIÓ EGYÜTTÉLÉSÉRE IS ALKALMAS 2 SZINTES CSALÁDI HÁZAT KÍNÁLOK ELADÁSRA MELY 1100 NM-ES TELKEN TALÁLHATÓ.


A tulajdonosok külföldre költöznek, ezért sürgőssé vált az eladás.

2022-ban megkezdett felújítás, átalakítás során az víz és elektromos hálózat, valamint a nyílászárók cseréje az egész ingatlanban megtörtént. A tető kőzetgyapottal van szigetelve, zsindelyes fedéssel látták el.
Az ingatlan szinteltolásos nagyon jó elrendezésű. Nagy családosok vagy több generáció részére is jól szeparált életteret biztosít
.
A felső szinten lépcsőház, közlekedő gardrób 4 tágas lakószoba fürdőszoba és egy amerikai konyhás nappali található, 2 szobából terasz kapcsolattal.
Az alsó szinten előszoba amerikai konyhás nappali, közlekedő 2 nagy lakószoba fürdőszoba, kazánház és a garázs található.

A felső szinten a felújítási munkálatokat már elkészültek. Ezt a szintet az ingatlan értékesítésig átmenetileg bérbeadással hasznosítják a tulajdonosok.
Az alsó szinten a felújítási munkálatok félbe maradtak, a fürdőszobai hideg burkolat konyha és a szobák burkolatának és külső homlokzat színezésének befejezése az új tulajdonosra vár.

A telek hátsó részében jó állapotú rendezett cserépfedésű melléképületek is vannak, amelyek állattartásra is alkalmasak. Szép szabályos telek, kb.16 nm-es utcafronttal néhány termő gyümölcsfával, méreténél fogva egy méretes konyhakert kialakítása is bőven jut hely.

Vasútállomás és bevásárlási lehetőség 5-8 perces sétával elérhető.

BEFEKTETÉSI CÉLLAL KERESŐK SZÁMÁRA IS IDEÁLIS VÁLASZTÁS LEHET!
A KÖRNYÉKEN EGYRE NAGYOBB A KERESLET NAGYNÉRETŰ BÉRBE VEHETŐ INGATLANOK IRÁNT IGEN MAGAS ÁRON. A TELKEN AKÁR TOVÁBBI SZÁLLÁSOK KALAKÍTÁSA IS LEHETSÉGES KONTÉNERHÁZAK TELEPÍTÉSÉVEL IS.

Bővebb információért kérem keressen a hét bármely napján. Rugalmasan megtekinthető! Jöjjön el nézze meg, ha lát benne fantáziát tegyen ajánlatot!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOK! NÁLUNK VÁSÁROLT INGATLAN FINANSZÍROZÁSÁHOZ EGYEDÜLÁLLÓ HITELKONSTRUKCIÓ, TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉS! Szakértő kollégánk.13 bankkal áll kapcsolatban Kérje személyre szabott ajánlatunkat.
Ha új ingatlan vásárlásához a meglévő ingatlanát szeretné értékesíteni, abban is szeretném felajánlani a közreműködésemet, számos kereső ügyfelünk van.

További szolgáltatások: Igény esetén kedvező feltételekkel ügyvédi közreműködést biztosítunk ügyfeleinknek! Ingatlan értékbecslő, statikus, energetikus, referenciával rendelkező generál kivitelező, lakberendező.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 Adatvédelmi oldalán találja a teljes körű tájékoztatást. Továbbá tudomásul veszi, hogy az ingatlan bemutatását megelőzően a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől és az Önnel együtt megtekintő személyektől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant! Megtekintés után a megtekintés tényét, nyilatkozat aláírásával nyugtázza.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ferkócza Erika

  • +367077-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Ercsi


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Ercsi Harangvirág utca
    Ercsi
    ERCSIBEN JÓ HELYEN, TELJESEN FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ ELADÓ Ercsi 6-os út és a Spar közötti részén gyönyörűen karbantartott kerttel rendelkező meghitt családi ház vált eladóvá költözés miatt. Ercsi egyre jobban kedvelt településnek számít a Duna közels...
    • Eladó ház, Lakás - Ercsi
    1 napja, 22 órája
    54 900 000 Ft
  • Eladó kétgenerációs családiház ercsi központjában!
    Ercsi
    Ercsi központjában, a 6-os úthoz közel, nagyon jó helyen, csendes utcában, kulturált környezetben Eladó ez a kétgenerációs, tetőtér-beépítéses családi ház, egy 689 nm-es gondozott saroktelken! A házat 2 lakás alkotja, a földszinten egy nappali-konyhá...
    • Eladó ház, Lakás - Ercsi
    1 napja, 23 órája
    63 000 000 Ft
  • Eladó 3 hálószobás, tetőtér-beépítéses családi ház nagy telekkel ercsiben!
    Ercsi
    A ház aszfaltos utcában található, az ingatlanba a víz, villany, csatorna és a gáz be van vezetve. Az épület téglából épült, betongerendás födémmel, a tető bramac betoncserép fedésű. A ház nagyon világos, korszerű hőszigetelt, műanyag nyílászárókat k...
    • Eladó ház, Lakás - Ercsi
    1 napja, 3 órája
    29 000 000 Ft
  • Eladó 83 m2-es családi ház Ercsi, Ercsi
    Ercsi, Ercsi
    Ercsiben, Tótlik városrészben keresi új tulajdonosát egy kétszintes, 3 szobás, hangulatos családi ház, nagy méretű kerttel. Ha jó adottságokkal rendelkező házat keres, aminek egy részét saját ízlésére alapján fejezheti be, akkor ezt érdemes megnéznie...
    • Eladó ház, Lakás - Ercsi
    1 napja, 23 órája
    27 000 000 Ft
  • Ercsiben családi ház eladó!
    Ercsi
    A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR eladásra kínál ERCSI CSALÁDI HÁZAT. Ercsiben eladó 1970. években téglából épült 80 nm családi ház 2547 nm területen. Elrendezése: Az udvaron szinteltolással épült a családi ház. Földszinten a garázs és egy tároló kapott hel...
    • Eladó ház, Lakás - Ercsi
    1 napja
    32 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ferkócza Erika

  • +367077-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Ercsi