Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 187 m2-es családi ház Érd

Érd
3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Érd-Postástelep, családi ház óriási lehetőséggel!!!
    Érd
    Érd-Postástelep, csendes, rendezett utcájában, 567 m2-es, teljes közművel ellátott telken épült, nappali+ 3 hálószobás, három szinten nettó 187 m2-es családi ház eladó! Az ingatlan 1975-ben épült, majd 1979-ben bővítették a felső szint ráépítésével. ...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    3 napja, 15 órája
    69 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10424768
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 187
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL!

AKÁR KÉTGENERÁCIÓNAK IS, KIVÁLÓAN ALKALMAS!

Olyan Otthonra vágyik, amely minden nap ámulatba ejti? Önnek is tetszenek a stílusos idomok? Akkor ez a kertkapcsolatos családi ház lehet, hogy éppen az Ön otthona!

Jól megépített ingatlan, megbízható kivitelező építette! Ha Ön is ezt keresi, akkor most megtalálta!

Budapesttől 18 km-re fekvő,utazás szempontjából 10 percnyi távolságra, a dinamikusan fejlődő Érd városában, kínálom ezt az igényes világos, tágas ingatlant!

Parkvárosban eladó egy, 187 négyzetméter alapterületű nappali + 5 szobás,fedett, dupla kocsibeállóval, garázzsal rendelkező, teraszos duplakomfortos kétszintes ingatlant, 721 négyzetméteres kerttel.

A ház felosztása: előszoba (2,6 m2), wc-kézmosó (1,8 m2), nappali-étkező (32,86 m2), szoba (14,29 m2), szoba 10,54 m2), szoba 20 m2, szoba 12 m2, kamra (2,28 m2), fürdőszoba (6,4 m2), terasz (25 m2), tároló az udvarban 20 m2, lakrésznek is kiválóan alkalmas.

Dél-nyugati tájolású, 25 négyzetméteres terasz biztosítja a közvetlen kertkapcsolatot.

Az ingatlan a legjobb minőségű építőanyagok felhasználásával épült,hogy az ingatlanvásárlás hosszú távon is értékálló befektetés legyen az itt élő emberek számára.

A ház téglából épült, 15 cm-es hőszigeteléssel, fa nyílászárók 2 rétegű kivitelezésűek.


A fűtést és melegvíz ellátást gázkazán biztosítja, alternatívaként, vegyes tüzelésű kazánnal is lehet fűteni, a nappaliban kandalló!


Ajánlom:
Ajánlom mindazon 2-4 gyerekes házaspároknak, pároknak, nyugdíjasoknak, összeköltözőknek, akik egy igazán kiváló, jól megközelíthető, jó adottságokkal rendelkező, nyugodt helyen szeretnék élni a mindennapjaikat. Ha szeretne kiszabadulni a városi körforgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle, akkor a legjobb választás ez a környék, ahol az ébredés után saját teraszán kortyolhatja a reggeli kávéját, szippanthatja magába a friss levegőt és hallgathatja a madarak csicsergését.

HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN, NÉZZE MEG!

Szép napot és sikeres vásárlást kívánok Önnek!

Köszönöm hogy időt szánt a hirdetésemre!


villany, gáz, csatorna, internet, garázs, tároló, terasz, kerthasználat, kandalló, alacsony fenntartási költség, autóbeálló, boltok a közelben, energetikai tanúsítvány, étkező, iskola a közelben, jó közlekedés, klíma, központi elhelyezkedés, melléképület, modern szigetelés, nappali, padlófűtés, parketta, redőny, riasztó, zöldterület

Elhelyezkedés
Érd

 
Elhelyezkedés
Érd