Érd, Érdliget részén, 100,4 nm-es + 37,6 nm-es szerkezetkész tetőtérrel, 4 szobás családi ház eladÓ!

105 000 000 Ft
Érd Érdliget
1 napja, 18 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11596653
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 140
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Érd, Érdliget részén, 538 nm-es telken, nettó 100,4 nm-es + 37,6 nm-es szerkezetkész tetőtérrel, 4 szobás, egyszintes, duplakomfortos családi ház ELADÓ!



 



A ház keleti tájolással 2007-ben Porotherm 30-as téglából, vasbeton födémmel, egyedi sátortetővel, kerámia cserépfedéssel készült. A külső falakon 5 cm-res Dryvit szigetelés van, nemes vakolattal. A külső nyílászáró, 3 rétegű hőszigetelt fa szerkezetű, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. Bejárati ajtó, több ponton záródó biztonsági. Burkolatok a szobákban és a közlekedőben parketta, nappaliban laminált parketta, fürdőben teakfa, a többi helyiségben járólap található, a terasz csúszásmentes kültéri lapokkal burkolva. A fűtés és a melegvíz-ellátást kondenzációs kombi gáz cirkó, a hőleadást a szobákon és a kamrán kívül padlófűtés valamint radiátorok biztosítják. (2022-ben új BOSCH cirkó került beépítésre!) Alternatív fűtésként hűtő-fűtő klímák kerültek beszerelésre, valamint a nyári melegben biztosítva van a kellemes hőmérséklet is.



Beépített, gépesített konyhabútor a vételár részét képzi.



Az elektromos hálózat bővítése 2022-ben készült el, 3X25 Amperre bővítették, így lehetőség van elektromos autót tölteni, napelemet telepíteni, és a tetőtér beépítése esetén bírja a hálózat a nagyobb energia felhasználást. Az épület riasztóval és kamera rendszerrel felszerelt.



 



Az ingatlan jelenlegi hasznos alapterülete 100,4 nm, amely a 60%-os készenlétben lévő tetőtér befejezésével 137,7 nm-re bővíthető.



A tetőtér nettó 37,6 nm. A jelenlegi állapotában benne van a 11 db hőszigetelt, háromrétegű műanyag külső nyílászáró és a tetőtér, nyitott cellás purhabbal való szigetelése.



 



A nappaliból közvetlen kijárat van a nyugati tájolású fedett teraszra. A kert intim, gondozott a locsolás ásott kútról megoldott. Kerti szerszámok tárolására egy 8 nm-es kis faházat raktak a hátsó kert részére.



 



A garázs 36,8 nm, két gépkocsi beállása alkalmas. A garázsban műgyanta padló burkolat van, elektromos motorral ellátott, távirányítóval nyitható kapuval felszerelt. További gépkocsik parkolása is lehetséges telken belül a Viacolorral burkolt nyitott beállónál.



Dupla autóbeálló, úszókapuval, távirányítású motorral ellátva.



 



Az ingatlan, csendes, nyugodt környéken helyezkedik el KIVÁLÓ INFRASTUKTÚRÁVAL!



Vasútállomás 1,1 km-re, buszmegálló, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség (ALDI, TESCO), orvosi rendelő 500 méteren belül találhatóak.



M6-os, MO-ás autópálya és a régi 7-es út, pár perces távolságra van.



 



AJÁNLOM kiscsaládnak, nagycsaládnak, két-generációnak, idősebbnek, fiatalnak!



Kiscsaládnak és idősebbeknek maradhat csak a földszintes lakrész, mégis szigetelve a tetőtér. Nagycsaládosoknak vagy két-generációnak lehetőség van a tetőtér befejezésére, növelve az életteret, saját igényeiknek megfelelően.



 



Helyiségek:



FÖLDSZINT: 100,4 nm+ terasz + garázs





Előtér: 3,69 nm


Nappali: 26,66 nm


Konyha: 7,92 nm


Kamra: 1,44 nm


Étkező: 10,71 nm


Közlekedő: 4,7 nm


3 Szoba: 12,96 nm, 11,88 nm, 10,8 nm


Fürdő + WC: 7,92 nm


Mellékhelyiség: 2,16 nm


Terasz: 10 nm


Garázs: 36,8 nm





 



TETŐTÉR: nettó 37,6 nm



 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN  HITEL  BIZTOSÍTÁS



 



Irodáink:



1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta,  Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)



 



Hívjon bizalommal!



Buzás Mária: +36-20-225-6407; buzas.maria@gacsohaz.hu



 



Szívügyünk az otthonod! 



Az ingatlanoknak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy végig anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.



 



garázs, kert, csendes, világos, beépített konyhabútor, amerikai konyha, terasz, redőny, riasztó, klíma

Kapcsolat a hirdetővel
  • Buzás Mária

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Érd

Érdliget


Hasonló hirdetések

  • Hirdetünk ön helyett - Ingatlan online hirdetési szolgáltatás
    Érd
    Ha úgy érzi, hogy ingatlana értékesítése során előnyt jelenthet, hogy ingatlanának hirdetése KÉPEKKEL ÉS FOLYAMATOS FRISSÍTÉSSEL jelenik meg TÖBB PORTÁLON is, ugyanakkor - nem kíván ingatlanos közreműködést, de - se kedve, se ideje, se energiája ninc...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    12 órája, 33 perce
    20 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Érd, Városközpont, Budai út, 88nm, 86900000 Ft
    Érd, Városközpont, Budai út
    Érden a városközpontban a csodás Korall házban 88 nm-es 3 szobás plusz amerikai konyha nappalis téglalakás eladó! A lakásnak kiváló az elosztása napfényes gépesített beépített amerikai konyhás étkezős plusz nappali mellett + 3 hálószoba, a belső háló...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    16 órája, 51 perce
    86 900 000 Ft
  • ELADÓ PRÉMIUM MINŐSÉGŰ családi ház Érden!
    Érd
    Érd, Fenyves Parkváros csendes utcájában, 894 m2-es teljes közművel ellátott telken épülő, 186 m2-es családi ház, 2024.novemberi átadással ELADÓ! Nettó 186 m2-es lakótérben, 49 m2-es gyönyörű nappali, amerikai konyha + étkező, három hálószoba, 2 fürd...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    1 napja, 9 órája
    196 600 000 Ft
  • Eladó lakás Érd, Érdliget
    Érd
    Érdligeten eladó társasházi lakás Lokáció: - Kiváló elhelyezkedés: vonat, buszállomás, benzinkút, iskola, óvoda, SPAR, egyéb bevásárlási lehetőségek, Stop Shop, orvosi rendelő gyorsan megközelíthető - Autóval M7 és M0-ás, M6-os autópályák könnyen elé...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    1 napja, 15 órája
    54 900 000 Ft
  • Eladó ház Érd, Parkváros
    Érd
    Érd kedvelt, Parkváros részén, szép környezetben, 85 m-es felújítandó, bővíthető ház garázzsal, 998 m2-es telken eladó! Érd Parkváros csendes, aszfaltos utcájában, széles utcafronttal rendelkező, összközműves telken 85 m2-es, 3 szobás felújítandó ház...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    1 napja, 15 órája
    59 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Buzás Mária

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Érd

Érdliget