Új építésú, energiahatékony Családi Ház, Érd

198 000 000 Ft
Érd Fényező utca
2 napja, 1 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12214874
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 163
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Érd Fenyves Parkvárosban ÚJ ÉPÍTÉSŰ családi ház eladó!

Egyedülálló lehetőség Érd Fenyves Parkvárosában! Új építésű, modern családi ház várja Önt, még az év végéig igénybe vehető CSOK és illetékmentességgel!

A 645 m2-es telken épülő bruttó 216 m2 alapterületű, 164 m2 hasznos alapterületű nappali + 4 szobás, önálló, dupla komfortos, kétszintes családi ház magas műszaki tartalommal büszkélkedik.

A földszinten található egy hatalmas egy légterű nappali-étkező-konyha, előszoba, zuhanyzó+WC, hálószoba, kamra, garázs és tároló. A nappaliból és a hálószobából kialakított kertkapcsolat teszi még kellemesebbé az otthont.

Az emeleten egy káddal felszerelt fürdőszoba, gardróbszoba, 3 nagy méretű szoba, gépészeti helyiség és terasz kényezteti a lakókat.

Az épület minőségi anyagokból épült, a földszinti teherhordó falak 30 cm vtg. Bakonytherm falazattal rendelkeznek, a homlokzaton 15 cm, a lábazaton pedig 10 cm hőszigeteléssel. A tető fekete Terran cserépből készült, színezett bádogozással.

A beépített nyílászárók műanyag szerkezetűek, három réteg üvegezésűek, fokozott hőszigeteléssel rendelkeznek. A ház fűtését és melegvíz-ellátását egy LG Therma 16 KW-os hőszivattyú biztosítja, padlófűtéssel és split klímával kiegészítve. Az alacsony rezsiköltséget a modern fűtésrendszer, napelemek és vastag szigetelés garantálja.

A házba beépítésre kerül egy Ubbink Vigor hővisszanyerős, páraszabályozós lakásszellőztető rendszer is, biztosítva a folyamatos friss levegőt szellőztetés nélkül is. A burkolatok, beltéri ajtók és szaniterek szabadon választhatók a műszaki tartalomban rögzített árakig.

A kulcsrakész átadás várhatóan 2023 őszén lesz, így még van lehetőség a személyre szabott belső kialakítás kiválasztására.

Az extrákkal felszerelt ház az alábbiakkal kerül átadásra: elektromos kis- és nagykapu, motoros garázskapu, kaputelefon, riasztórendszer előkészítés, nappaliban klíma, a szobákban klíma előkészítés, elektromos redőny, termőföldterítés, falazott kerítés.

A kivitelező sokéves tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik, melyeket szívesen megmutatunk Önnek személyesen.
Ha további információra vagy a ház személyes megtekintésére van szüksége, keressen bizalommal!

CREDIPASS bankfüggetlen hitelcentrumunkban az összes finanszírozót versenyeztetve szolgáljuk ki vevőinket ingyenesen, valamint intézzük a CSOK+ és támogatott hitelek felvételét, 5%-os ÁFA visszatérítést.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Rubint Ágnes

  • +362026-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Érd

Fényező utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó 126 m2-es családi ház Érd, Érdliget
    Érd, Érdliget
    Érdligeten eladó, új építésű, bruttó 126m2-es, nappali + 3 hálószobás, rendkívül energiahatékony, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ, HŐSZIVATTYÚS RENDSZERREL, PADLÓFŰTÉSSEL, KANDALLÓVAL, magas színvonalú, jó nevű, referenciákkal rendelkező cég kivitelezésében! A cs...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    2 hete, 1 napja
    99 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Rubint Ágnes

  • +362026-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Érd

Fényező utca