Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

ELADÓ BUDAPESTTŐL 26 KM-RE ERDŐKERTES KÖZPONTJÁTÓL 250-M-RE CSENDES KIS FORGALMÚ ASZFALTOZOTT UTCÁB

89 900 000 Ft
Erdőkertes
3 hónapja, 4 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10691582
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 192
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN SŰRGŐSEN ELADÓ, AZ ÁR IRÁNYÁR!

✅7.2 KW-OS NAPELEM ✅SZIGETELT ✅REZSIVÉDETT ✅BUDAPESTI AGGLOMERÁCIÓBAN✅


ELADÓ BUDAPESTTŐL 26 KM-RE ERDŐKERTES KÖZPONTJÁTÓL 250-M-RE CSENDES KIS FORGALMÚ ASZFALTOZOTT UTCÁBAN EGY NAPELEMMEL ELLÁTOTT HŐSZIGETELT DUPLAKOMFORTOS NETTÓ 192, BRUTTÓ 220 NM-ES TETŐTÉR BEÉPÍTÉSES CSALÁDI HÁZ!

Veresegyházzal szinte össze épült Erdőkertesen Budapesti agglomerációban ajánlom figyelmébe ezt a kellemes elhelyezkedésű minden igényt kielégítő kiváló állapotban lévő családi házat.

KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS!

Kényelmes modern elővárosi vonattal Budapest nyugati pályaudvarra 40-50 perc alatt (közeljövőben tervezett fejlesztéseknek köszönhetően ez az idő 25-30 percre fog csökkeni) juthatunk el. Autóbusszal Újpest központ M3 metró állomáshoz 40-45 perc alatt, autóval az M3 autópályán kb. 20-25 perc alatt érhetünk a fővárosba.

Az általam kínált ingatlan 2000- ben épült, 943 nm-es telken. 3 éve 10 cm-es szigeteléssel és 7,2 kW- os napelemmel látták el. Fenntartási költsége igen kedvező a rezsivédett kategóriába tartozik.

5 és fél szobás dupla komfortos kiváló elrendezésű, jól szeparált, kényelmes otthona lehet nagycsaládosoknak, de akár két generáció részére is kellemes életteret biztosít.

A 57 nm-es szuterénben kapott helyet a kazánház két tágas tároló helyiség, amely az ingatlanból és egy külső bejáraton is megközelíthető. A szuterén szép világos akár egy teljesen elkülönített külön bejáratú lakrész is kialakítható belőle igény esetén.

A 87-nm-es földszinti részben egy tágas étkező konyha 2 nagy szoba kádas fürdőszoba külön wc. közlekedő található. A tetőtérbe innen juthatunk fel egy kényelmes lépcsőn.

A tetőtér bruttó 78, nettó 50 nm-es közlekedő 3,5 szoba zuhanyzós fürdő w.c. található itt.

Bővebb információért várom megtisztelő hívását a hét minden napján, rugalmasan megtekinthető!

Jöjjön el nézze meg szeressen bele és tegyen ajánlatot!


❗A TELEPÜLÉS BEMUTATÁSA, KEDVCSINÁLÓ NÉHÁNY MONDATBAN❗

Folyamatos fejlődés jellemzi a települést, köszönhető ez a település vezetők lelkiismeretes munkájának immár 21. éve!

A Erdőkertes a fővárostól 26 km- re északkeletre, a gödöllői dombvidéken található.

Veresegyház részeként Erdőváros néven volt nyilvántartva. 1956 júniusában Erdőkertes néven önálló községgé alakult

1910-ben itt készült el az ország első villamos vontatású vasútvonala.

A megközelítőleg 9500 lakosú településre jellemző aktív közösségi élet, kulturális programoknak, a néhány éve épült közösségi ház ad otthont.

Erdőkertesen 2 igényes óvoda és egy 2014-ben új szárnnyal és új tornateremmel bővített 27 tantermes modern általános iskola is van, magas színvonalú oktatással, Itt a környéken egyedülállóan sajátos nevelési igényű gyermekek nevelésével, oktatásával is foglalkoznak.

A közelben van a Veresi termálfürdő, ami híres gyógyvizéről és egy szép sport uszoda is elérhető a környéken élők számára.

Több tó is van a közelben, nádasokkal szegélyezett vadregényes környezetben, ahol partról és csónakból is engedélyezett a horgászat így a horgászat szerelmesei is hódolhatnak szenvedélyüknek, éjszaka is!
A tóparton kijelölt fürdőhely, valamint szépen parkosított bográcsozó grillező helyek is ki lettek alakítva.
Amit helyiek előszeretettel használnak családi vagy baráti összejövetelek helyszínéül.

Erdőkertesen nem csak lakni, de élni is jó!

CSAK NÁLUNK!
DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOK! NÁLUNK VÁSÁROLT INGATLAN FINANSZÍROZÁSÁHOZ EGYEDÜLÁLLÓ HITELKONSTRUKCIÓ, TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉS! Szakértő kollégánk.13 bankkal áll kapcsolatban, kérje személyre szabott ajánlatunkat.

Ha új ingatlan vásárlásához a meglévő ingatlanát szeretné értékesíteni, abban is szeretném felajánlani a közreműködésemet, számos kereső ügyfelünk van.

További szolgáltatások:
Igény esetén kedvező feltételekkel ügyvédi közreműködést biztosítunk ügyfeleinknek!

Ingatlan értékbecslő, statikus, energetikus, referenciával rendelkező generál kivitelező, lakberendező.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 Adatvédelmi oldalán találja a teljes körű tájékoztatást. Továbbá tudomásul veszi, hogy az ingatlan bemutatását megelőzően a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől és az Önnel együtt megtekintő személyektől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant! Megtekintés után a megtekintés tényét aláírásával nyugtázza.

kert

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ferkócza Erika

  • +367077-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Erdőkertes


Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Erdőkertes, 110nm, 79000000 Ft
    Erdőkertes
    Erdőkertesen, 680 m2 telken eladó, egy most épülő, bruttó 125 m2-es, nettó 110 m2, 4 szoba +amerikai konyhás nappalis, családi ház! Csendes, családias környezet jó megközelíthetőséggel. Az ingatlan helyiségei: amerikai konyhás nappali, 4 szoba, elősz...
    • Eladó ház, Lakás - Erdőkertes
    13 órája, 15 perce
    79 000 000 Ft
  • Eladó ház, Erdőkertes
    Erdőkertes
    Erdőkertesen nyíres településrészen eladásra kínálok egy 1997-ben épült családi házat!Pince része tégla betonfödémmel,aminek a szintjére egy könnyűszerkezetes épület lett telepítve,ami lakóházként funkcionálk!Az épületa fa szerkezeten,kívü-belül OSB ...
    • Eladó ház, Lakás - Erdőkertes
    1 napja, 21 órája
    78 000 000 Ft
  • Eladó Ikerház, Erdőkertes, 117nm, 79900000 Ft
    Erdőkertes
    Új építésű családi ház, ikerház, Erdőkertes! BERUHÁZÓI ÁRON! MOST KEZDŐDŐ ÉPÍTKEZÉS, MÉG MÓDOSÍTHATÓ BELSŐ KIALAKÍTÁS! Eladó Erdőkertesen ÚJ ÉPÍTÉSŰ, csak a gépkocsi beállóknál érintkező ikerház mindkét fele, főúthoz, tömegközlekedéshez közeli, de mé...
    • Eladó ház, Lakás - Erdőkertes
    1 napja, 22 órája
    79 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Erdőkertes, 94nm, 71000000 Ft
    Erdőkertes
    Erdőkertes átmenő forgalomtól mentes utcájában, kulcsrakész állapotban kínálok eladásra egy 94,52 m2-es, 3 szoba + amerikai konyhás nappalival rendelkező önálló családi házat, 689 m2 telken, fedett gépkocsibeállóval. Védett tornácáról egy kényelmes m...
    • Eladó ház, Lakás - Erdőkertes
    1 napja, 22 órája
    71 000 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Erdőkertes, 50nm, 26000000 Ft
    Erdőkertes
    Alkalmi vétel. INGATLAN HELYSZÍNE: Erdőkertesen családi házas övezetben található az ingatlan, sarki telekkel. 1 kilométeren belül elérhetőek a következők: vonatállomás, buszmegálló, iskola , óvoda, üzletek, Spar. ÉPÜLET KÜLSŐ JELLEMZŐI: Az 1960-as é...
    • Eladó ház, Lakás - Erdőkertes
    1 napja, 22 órája
    26 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ferkócza Erika

  • +367077-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Erdőkertes