Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

ELADÓ VERESEGYHÁZZAL SZINTE ÖSSZEÉPÜLT ERDŐKERTESEN EGY 1980- BAN ÉPÜLT FELÚJÍTOTT 2 SZOBÁS ÖSSZKOMF

47 500 000 Ft
Erdőkertes
3 hónapja, 4 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11685180
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 63
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ÖNNEK AJÁNLOM, HA NEM SZERETNE MILLIÓKAT KÖLTENI FELÚJÍTÁSRA, BAJLÓDNI A SZAKEMBEREKKEL!
AZONNAL KÖLTÖZHETŐ FELÚJÍTOTT KIS HÁZ KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSSEL!
ELADÓ VERESEGYHÁZZAL SZINTE ÖSSZEÉPÜLT ERDŐKERTESEN EGY 1980- BAN ÉPÜLT FELÚJÍTOTT 2 SZOBÁS ÖSSZKOMFORTOS CSALÁDI HÁZ. 600 NM-ES TELKEN.
Eladásra kínálok egy bruttó 63 nm-es 2 szoba összkomfortos ingatlant főúthoz, buszmegállóhoz közeli csendes utcában.
Folyamatosan szépítették újították, az elmúlt évek folyamán mind külsőleg mind belsőleg. A ház külső homlokzata szigetelt, minőségi műanyag nyílászárókat építettek be melyek redőnnyel vannak ellátva, új hideg meleg burkolatokkal rakattak le, fűtése, melegvíz ellátása energiahatékony kondenzációs kazánnal megoldott. Így fenntartási költsége igen kedvező.
Ideális elosztású, az alsó szinten egy szoba, konyha, előtér étkező, fürdőszoba, található, innen juthatunk fel a tetőtérbe, itt jelenleg egy szoba van, de könnyedén két egybenyíló szoba is kialakítható igény esetén.
A közelmúltban a szükséges tisztasági festés is megtörtént így az új tulajdonos kifizetést követően be is tud költözni.
A terasz végén található lépcsőn tudjuk megközelíteni a közel 9 nm-es pincét. A telek végében egy kis kamra is található. A kert öntözése bő hozamú fúrt kútból és esővízgyűjtő tartályból is megoldható. A telek szépen gondozott, ideális kis konyhakert kialakítására, mandulától a szilváig szinte minden gyümölcsfa megtalálható.
A ház méretéből adódóan ideális kis család vagy fiatal pár első otthonának, de pihenni kertészkedni vágyó nyugdíjasoknak is ideális.
Igény esetén bővíthető a lakótér a telek méretéből adódóan ez is lehetséges.
Az ingatlan tehermentes, rendezett tulajdonviszonyokkal rendelkezik, így természetesen hitel is felvehető rá.
Az ingatlan fenntartási költsége rendkívül alacsony.
Közlekedés:
Kényelmes modern elővárosi vonattal Budapest nyugati pályaudvarra 40-50 perc alatt juthatunk el. Autóbusszal (buszmegálló 3 percre!) Újpest központ M3 metró állomáshoz 40-45 perc alatt, autóval az M3 autópályán kb. 20-25 perc alatt érhetünk a fővárosba.
Bővebb információért várom megtisztelő hívását a hét minden napján, rugalmasan megtekinthető! Jöjjön el nézze meg szeressen bele és tegyen ajánlatot!
A TELEPÜLÉS és környéke BEMUTATÁSA érdekességek, néhány mondatban! Folyamatos fejlődés jellemzi a települést, köszönhető ez a település vezetők lelkiismeretes munkájának immár 21. éve!
A fővárostól 26 km- re északkeletre, a gödöllői dombvidéken található. Veresegyház részeként Erdőváros néven volt nyilvántartva. 1956 júniusában Erdőkertes néven önálló községgé alakult
1910-ben itt készült el az ország első villamos vontatású vasútvonala.
A megközelítőleg 9500 lakosú településre jellemző aktív közösségi élet, kulturális programoknak, a néhány éve épült közösségi ház ad otthont.
Erdőkertesen 2 igényes óvoda és egy 2014-ben új szárnnyal és új tornateremmel bővített 27 tantermes modern általános iskola is van.
A közelben van a Veresi termálfürdő, ami híres gyógyvizéről és egy szép sportuszoda is elérhető a környéken élők számára. Több tó is nádasokkal szegélyezett vadregényes környezetben, ahol partról és csónakból is engedélyezett a horgászat így a horgászat szerelmesei is hódolhatnak szenvedélyüknek, éjszaka is! A tóparton kijelölt fürdőhely, valamint szépen parkosított bográcsozó grillező helyek is ki lettek alakítva. Amit helyiek előszeretettel használnak családi vagy baráti összejövetelek helyszínéül.
CSAK NÁLUNK! DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOK! NÁLUNK VÁSÁROLT INGATLAN FINANSZÍROZÁSÁHOZ EGYEDÜLÁLLÓ HITELKONSTRUKCIÓ, TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉS! Szakértő kollégánk.13 bankkal áll kapcsolatban Kérje személyre szabott ajánlatunkat
Ha új ingatlan vásárlásához a meglévő ingatlanát szeretné értékesíteni, abban is szeretném felajánlani a közreműködésemet, számos kereső ügyfelünk van.
További szolgáltatások:
Igény esetén kedvező feltételekkel ügyvédi közreműködést biztosítunk ügyfeleinknek!
Ingatlan értékbecslő, statikus, energetikus, referenciával rendelkező generál kivitelező, lakberendező.
A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 Adatvédelmi oldalán találja a teljes körű tájékoztatást. Továbbá tudomásul veszi, hogy az ingatlan bemutatását megelőzően a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől és az Önnel együtt megtekintő személyektől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant! Megtekintés után a megtekintés tényét aláírásával nyugtázza.

pince, kert

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ferkócza Erika

  • +367077-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Erdőkertes


Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Erdőkertes, 96nm, 79500000 Ft
    Erdőkertes
    MODERN, LETISZTULT FORMÁJÚ NAPPALI+3 HÁLÓS, GARÁZSOS CSALÁDI HÁZ ÉPÜL ERDŐKERTES CSENDES, KERTVÁROSI HANGULATÚ UTCÁJÁBAN! Eladó Kincstári Ligetek földszintes családi ház Erdőkertes jó lakókörnyezetben, 96 nm 3 szobás + étkező konyhás-nappalis (31,91 ...
    • Eladó ház, Lakás - Erdőkertes
    14 órája
    79 500 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Erdőkertes, 95nm, 77990000 Ft
    Erdőkertes
    Erdőkertesen, Topolyos, Veresegyház város közvetlen közelében eladó magánerős kivitelezésű épülő családi ház. A főúthoz közeli utcában elhelyezkedő, összközműves, 700 nm-es telekre épül a nettó 95 nm lakó alapterületű ytongház, drywit szigeteléssel, ...
    • Eladó ház, Lakás - Erdőkertes
    14 órája
    77 990 000 Ft
  • Eladó Ikerház, Erdőkertes, 109nm, 73900000 Ft
    Erdőkertes
    Eladó Erdőkertes Topolyos kedvelt részén aszfaltozott úton mentén nettó 101 nm lakóterületű + terasz + autóbeálló, nappali + 3 hálószoba, déli tájolású, duplakomfortos, új építésű, földszintes, tégla (30pth) építésű ikerház melyek csak a fedett autób...
    • Eladó ház, Lakás - Erdőkertes
    14 órája
    73 900 000 Ft
  • Eladó Ikerház, Erdőkertes, 120nm, 84900000 Ft
    Erdőkertes
    Eladó Erdőkertes Geza-hegy kedvelt újépítésű részén, aszfaltozott út mentén, tárolókkal érintkező iker ház egy 1.365 nm-es telken. A hátsó ikerház fél, (2. lakóegység) felszíni gépkocsi beállóval, NAGY TELEKKEL 850 nm - el rendelkezik. A első ikerház...
    • Eladó ház, Lakás - Erdőkertes
    14 órája
    84 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Erdőkertes, 110nm, 79000000 Ft
    Erdőkertes
    Erdőkertesen, 680 m2 telken eladó, egy most épülő, bruttó 125 m2-es, nettó 110 m2, 4 szoba +amerikai konyhás nappalis, családi ház! Csendes, családias környezet jó megközelíthetőséggel. Az ingatlan helyiségei: amerikai konyhás nappali, 4 szoba, elősz...
    • Eladó ház, Lakás - Erdőkertes
    1 napja, 6 órája
    79 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ferkócza Erika

  • +367077-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Erdőkertes