Eladó Családi ház, Érsekvadkert, 340nm, 69900000 Ft

69 900 000 Ft
Érsekvadkert
1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12143155
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 10
  • Alapterület (m²): 340
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó családi ház vár gazdára Érsekvadkerten!

Eladásra kínálok a Cserhát dombjai között, festői környezetben, Nógrád megye legnagyobb településén egy 751 m2-es telken elhelyezkedő, 3 szintes családi házat, mely rengeteg lehetőséget rejt magában! Az egymástól független szintek külön mérőórákkal rendelkeznek!
A tavalyi év folyamán lett korszerűsítve a 10 szobás, összközművesített ingatlan, komplett víz- és villanyhálózat csere történt, 15 cm-es külső hőszigetelést és új nyílászárókat kapott, fűtés szempontjából pedig a legújabb Bos kazán került beszerelésre. Ennek köszönhetően a leghidegebb téli időszakban is minimális rezsivel számolhatunk! Mindenképp említésre méltó a meghitt hangulatot idéző kandalló, a hűtő-fűtő klíma, továbbá garantált teljes biztonságunk is, hiszen kiépített riasztó- és kamerarendszer gondoskodik zavartalan nyugalmunkról!

A 340 m2 alapterületű téglaépület alsó szintje átalakítható, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, műhely, tároló, mellette egy 40 m2-es, dupla garázs, melyben szerelőakna lett kialakítva.
A középső, 144 m2-es lakás teljes felújításon esett át a közelmúltban, 4 hálószobával, 2 fürdővel, nappalival, konyhával, és egy tárolóhelyiséggel. Ezen a szinten találjuk a 8 m2-es erkélyt, illetve az étkezőből nyílik a hatalmas, csodás panorámájú, 40 m2-es terasz is, amely tökéletes helyszíne lehet a családi összejöveteleknek!

A külön bejáratú tetőtér elrendezését tekintve két hálószoba, egy nappali étkezővel, konyhával, egy frissen felújított fürdőszobával, akár albérletnek is kiadható!

A ház dupla pincés, parkosított, rendszeresen gondozott udvarán pedig egy ásott gyűrűs kút található. Nagyszerű adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas befektetésben gondolkodóknak, panzió, vendégház létesítésére, akár külföldi vendégek elszállásolására, de nagycsaládosoknak is egyaránt tökéletes választás! Munkaerő – közvetítő cégek figyelmébe is ajánlom!

A település a Börzsöny lábánál, Balassagyarmattól 15, Rétságtól 10, Váctól mindössze 36 km-re fekszik, az 2-es főút mentén, csupán egy órányira Budapesttől!
Az Országos Kéktúra útvonal részeként sok a kirándulási, kikapcsolódási lehetőség a minden igényt kielégítő környéken, az Ipoly, Drégelyvár és a katalinpusztai kirándulóközpontnak köszönhetően akár kisgyermekes családok számára is!

Ne tétovázzon, ez a minden képzeletet felülmúló ház már csak Önre vár!

Irányár: 69,9 M Ft

Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, hívjon bizalommal! Amiben segítem Önöket:

- Ingyenes hiteltanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészíttetése
- Értékbecslés

Ingatlan megtekintése során, e-mail cím megadásával, országos rendszerből ingyenes ajánlatküldés!

Köszönöm, ha engem választ!


erkély, terasz, villany, gáz, víz, csatorna, összkomfortos, garázs, világos, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Takács Marianna

  • +362062-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Érsekvadkert


Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Érsekvadkert, 340nm, 69900000 Ft
    Érsekvadkert
    Érsekvadkerten eladó három lakásnak kialakított ingatlan dulpla terasszal és garázzsal! Érsekvadkerten a központtól 10 perc sétára eladó egy három külön lakásnak vagy három generációnak kialakított, összesen 340 nm-es, 751 nm es telekkel rendelkező i...
    • Eladó ház, Lakás - Érsekvadkert
    1 hete
    69 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Takács Marianna

  • +362062-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Érsekvadkert