DUNAI PANORÁMÁS CSODÁLATOS OTTHON ESZTERGOMBAN

490 000 000 Ft
Esztergom Víztorony út
1 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11325147
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 370
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
For English please scroll down.

DUNAI PANORÁMA - MEDENCE - WELLNESS - BOROSPINCE.

Eladó egy kifogástalan állapotú családi ház Esztergom - Aranyhegy városrészében. A dombtetőre épült ház délnyugati fekvésű szobáiból csodálatos kilátás nyílik a Dunára, valamint a városra. A 3712 nm-es telken fekvő épület 2001-ben épült minőségi anyagokból. A földszinten tágas előszoba és bejárati rész, ruhatár és vendég WC várja Önt. A gyönyörű és világos amerikai konyhás nappalit az egyedi kandalló teszi még különlegesebbé. A nagy teraszról gyönyörködhet a lélegzetelállító panorámában. Ezen a szinten található még két szoba, egy fürdőszoba és egy télikert, amelyen keresztülvezet az út a ház a kertjébe. A jelenlegi tulajdonos itt alakította ki a medencét és néhány melléképület, melyeket főleg nyáron használnak. Egy grillező is rendelkezésre áll. A telek hátsó részén felevő terület pedig ideális gyümölcs- vagy bortermesztésre. Az emeleten, ahová a tágas lépcsőházon keresztül jutunk fel, további 3 szoba, gardróbszoba, egy fürdőszoba és egy beépítetlen tetőtér található meg.

A pinceszintjén 2 állásos garázs, valamit spájz, tárolóhelyiségek és egy mosókonyha került kialakításra. Szauna és hangulatos wellness részleg jelenleg csak tárolóként szolgál, de bármikor újra üzembe helyezhető.

A régi borospince felett kis présházat alakítottak ki amely remek lehetőséget ad családi, baráti összejövetelek megrendezésére. A borospince előtti helyiségben főzési lehetőség is adott, valamint egy külön mosdót is kialakítottak. A présházban villany és víz biztosított. Van egy másik helyiség is, amely akár műhelyként vagy tárolóhelyként is funkcionálhat.

A ház előtt csodálatos terasz található. A ház előtti terület gépkocsi beállóként szolgál.

A kert szépen gondozott és különleges fák díszítik a feljárót, ami télen fűthető.További információért illetve megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal a hét bármely napján.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WONDERFUL HOME WITH A PANORAMIC VIEW OVER THE DANUBE IN EZTERGOM FOR SALE.

This family house is located in Aranyhegy-area of the charming city Esztergom north of Budapest. The house is built on the hilltop with a fantastic view of the Danube and the city. The plot is 3,712 square meters, the house was built in 2001 of quality materials.

On the ground floor, there is a spacious hall and entrance area, a wardrobe and a guest toilet. The beautiful and bright living room with American kitchen is decorated by a nice fireplace.You can admire the breathtaking panorama from the large terrace. On this level there are two more rooms, a bathroom and a winter garden, through which you reach the backside of the garden. The current owner built the pool and some outbuildings here, which are mainly used in the summer. A barbecue is also available. The area at the back of the plot is ideal for growing fruit or wine.

Upstairs, which we reach via the spacious staircase, there are 3 more rooms, a wardrobe, a bathroom and an unfinished attic.

A double garage, a pantry, storage rooms and a laundry room were built on the basement level. The sauna and cozy wellness area are currently only used as storage, but can be put back into operation at any time.

Above the old wine cellar, a small press house was created, which provides a great opportunity for organizing family and friend gatherings. In the room in front of the wine cellar there is also a cooking facility, and a separate toilett has also been created. Electricity and water are provided in the press house. There is also another room that can be used as a workshop or storage space.There is a wonderful terrace in front of the tiny-house as well. The area in front of the house serves as a parking space.

The garden is well maintained and special trees decorate the driveway, which can be heated in winter.

For further information and visiting please feel free to contact me any time.

Referencia szám: HZ032901

Kapcsolat a hirdetővel
  • Herczeg-Bíró Edit

  • +363094-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Esztergom

Víztorony út


Hasonló hirdetések

  • Eladó 50 m2-es sorház Esztergom, Mély út
    Esztergom, Mély út
    Eladó Esztergomi sorház!Összegezve, ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy kényelmes, gazdaságosan fenntartható és kiválóan elhelyezkedő otthont keresnek a város szívében. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, lépjen kap...
    • Eladó ház, Lakás - Esztergom
    2 napja, 1 órája
    28 000 000 Ft
  • Eladó 83 m2-es családi ház Esztergom, Dunaköz utca
    Esztergom, Dunaköz utca
    Eladó Ház!Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy saját tulajdonába kerüljön ez a gyönyörű, napfényes és modern minimál design-lakás, kínálva egy kényelmes és stílusos életérzést. Vegye fel velünk a kapcsolatot már ma, hogy megtekinthesse ezt ...
    • Eladó ház, Lakás - Esztergom
    2 napja, 1 órája
    46 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Esztergom,  Nincs megadva, 300nm, 69000000 Ft
    Esztergom, Nincs megadva
    ÀRZUHANÀS! 79 millióról 69 millióra! Esztergomban, az Eperfa utcában eladó egy 3000 m2-es telek kétgenerációs családi házzal és 465 m2-es gazdasági épülettel, garázzsal, medencével. Sokoldalú felhasználási lehetőség, a lakhatás mellett vállalkozásra,...
    • Eladó ház, Lakás - Esztergom
    2 napja, 5 órája
    69 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Esztergom
    Esztergom
    Frissen fiatalosan felújított, szinte azonnal beköltözhető lakás Esztergom belvárosában. A kényelmes felszíni parkoló két autónak, valamint a két 2 nm-es tároló extra helyet biztosít mindennapi kényelme érdekében.Ideális helyszín az első saját lakás ...
    • Eladó ház, Lakás - Esztergom
    1 napja, 6 órája
    24 900 000 Ft
  • Eladó 41 m2-es téglalakás Esztergom, Kossuth Lajos utca
    Esztergom, Kossuth Lajos utca
    Frissen fiatalosan felújított, szinte azonnal beköltözhető lakás Esztergom belvárosában. A kényelmes felszíni parkoló két autónak, valamint a két 2 nm-es tároló extra helyet biztosít mindennapi kényelme érdekében.Ideális helyszín az első saját lakás ...
    • Eladó ház, Lakás - Esztergom
    3 napja, 4 órája
    24 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Herczeg-Bíró Edit

  • +363094-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Esztergom

Víztorony út