Esztergomban kétszintes 2x100 m2 felújított családi ház + 50 m2 két szerelőaknás autószerelő műhely

125 000 000 Ft
Esztergom Szentpál, Zsák utca
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12325134
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 200
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Esztergomban kétszintes 2x100 m2 felújított családi ház + 50 m2 két szerelőaknás autószerelő műhely eladó.

Szentpál városrészben eladóvá vált egy csendes zsákutcában lévő, dupla komfortos, 5 szobás, több generáció számára is ideális, tágas terekkel és extrákkal rendelkező családi ház, amely 677 m2 önálló telken helyezkedik el, ahol két szerelőaknás, 50 m2 alapterületű autószerelő műhely (jelenleg garázs) és a műhelyhez tartozó tároló helyiségek is találhatók.
Az ingatlanra a videó kaputelefonos személybejáraton és az automata, távvezérlésű kapuval felszerelt gépkocsi bejáraton keresztül lehet bejutni.
A földszinten előszoba, étkező, konyha, kamra, mosókonyha és kazánház, WC, zuhanyzós fürdőszoba és egy vendégszoba került kialakításra. A konyhából közvetlenül ki lehet jutni a kertre néző fedett teraszra.
A földszinti étkezőből fa borítású lépcsőn lehet feljutni az emeleten lévő nappaliba, amelynek D-i fekvésű oldalán található a nagyméretű terasz. A nappaliból nyílik a fő hálószoba és a dolgozó szoba. A dolgozó szobából nyíló ajtón át az udvar felé néző emeleti vendégszobába érkezünk.
Az emeletre vezető lépcső utáni közlekedőn keresztül a fürdőkádas, WC-s fürdőszobába illetve a padlásfeljáró helyiségbe lehet eljutni.
A lakóingatlan fűtése szilárd tüzelésű kazánnal vagy gázkazánnal és 3 db hűtő-fűtő klíma berendezéssel illetve a földszinti étkezőben lévő csempekandallóval valamint az emeleti nappaliban és vendégszobában elhelyezett elektromos kandallókkal lehetséges.
A hálózati villamos energiaellátás 3 fázisú minden napszaki és 1 fázisú vezérelt (villanybojler) mérésű rendszerrel történik.
A villamos energiafelhasználás csökkentése érdekében 3 fázisú, 7 kW-os inverter teljesítményű háztartási méretű napelem rendszer (HMKE) telepítésére került sor, így a költségek igen kedvezőek.
Az ingatlan redőnyökkel, profi őrző-védő szolgálathoz bekötött riasztóval és térfigyelő kamera rendszerrel felszerelt.
Az ingatlanon található mindkét épület beton födémekkel rendelkezik, így a későbbiekben igény szerint beépíthető.
A füvesített telken nyáron a kedvező klímát fenyőfák, tuják, különféle díszcserjék, diófa és gyümölcsfák biztosítják, melyek öntözése önálló fúrt kerti kútról üzemeltetett díszes kerti csapon keresztül locsolótömlővel biztosított.
Az A és B jelű városi autóbuszok megállóhelye kb. 100 m távolságra, a Munkaügyi Központnál a Lázár Vilmos utcában található, a buszok érintik a Vasútállomást ahonnan a villamos vonatok fél óránként indulnak Budapest Nyugati pályaudvarra.
Sportolásra a közeli Fitness teremben illetve a Bowling pályán, valamint a Prímás szigeten van lehetőség (pl. tenisz, foci, kosárlabda stb.). A sporthorgászat kedvelői a közeli Kis-Dunán vagy a Prímás-sziget túloldalán a Szlovákiával határos Dunán hódolhatnak a szenvedélyüknek.
A közelben lévő déli városrészben több bevásárlási lehetőség is elérhető (pl.: ALDI, LIDL, TESCO, MediaMarkt, Pepco, KFC, Praktiker, CCC, Deichmann, Müller, Euronics, KIK, JYSK, EcoFamily stb.) valamint ezen a területen több iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár és templom is található.
A Duna fölött a Mária Valéria hídon áthaladva pár perc alatt Szlovákiába, Párkányba (Sturovo) érhetünk, ahol további bevásárlóhelyek, éttermek és kikapcsolódási lehetőségek várnak, két nyelven beszélő kedves emberekkel (pl.: Billa, LIDL, KIK stb.) és a Vadas Thermal Fürdő Wellness Hotellel.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Csombók Mihály

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Esztergom

Szentpál, Zsák utca


Hasonló hirdetések

  • Figyelem! Eladó Esztergomban egy családi ház + szántó megnevezésű ingatlan
    Esztergom
    Esztergomban eladó egy művelésből kivont, bekerített 2500 nm-es szántó a rajta levő (kis) családi házzal és raktár épületekkel. A házban víz és villany van. Az ingatlan a Dunától mindössze egy házsor választja el. A helyi gazdálkodóknak nincs elővéte...
    • Eladó ház, Lakás - Esztergom
    12 órája, 48 perce
    22 500 000 Ft
  • Eladó 62 m2-es Téglalakás Esztergom
    Esztergom
    Eladó téglalakás Esztergomban!   Esztergom belvárosában eladó egy 62 m2 alapterületű, első emeleti, tetőtéri, 2 hálószoba + nappalis lakás. A lakásba a földszintről nyíló lépcsőházból jutunk be, innen vezet egy saját, zárt lépcsőház az emeletre. Az e...
    • Eladó ház, Lakás - Esztergom
    1 napja, 2 órája
    38 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Esztergom
    Esztergom
    Frissen fiatalosan felújított, szinte azonnal beköltözhető lakás Esztergom belvárosában. A kényelmes felszíni parkoló két autónak, valamint a két 2 nm-es tároló extra helyet biztosít mindennapi kényelme érdekében.Ideális helyszín az első saját lakás ...
    • Eladó ház, Lakás - Esztergom
    2 napja
    24 900 000 Ft
  • Két lakást egy csapásra
    Esztergom, Petény
    Megvételre kínálok Esztergomban, a Petőfi Sándor utcában két téglalakást. A földszinti lakások a Siszler út sarán álló téglaépület utcafrontján helyezkednek el.  Tartozik hozzájuk egy kb 100 nm-es saját használatú, elkerített udvarrész, három db zárh...
    • Eladó ház, Lakás - Esztergom
    2 napja, 4 órája
    59 990 000 Ft
  • Kis ház Szentgyörgymezőn
    Esztergom, Szentgyörgymező
    Megvételre kínálok Esztergom kedvelt részén, Szentgyörgymező egyik hangulatos utcájában egy családi házat. Az ingatlan két helyrajzi számon szerepel a tulajdoni lapon.  Az épület az utcafronti 140 nm-es telken áll, melyen a szomszéd telektulajdonosna...
    • Eladó ház, Lakás - Esztergom
    2 napja, 19 órája
    28 490 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Csombók Mihály

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Esztergom

Szentpál, Zsák utca