Ezt a hirdetést archiválták.

ALKUKÉPES ÁR!Fehértón felújított családi ház

Fehértó
4 éve, 9 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Fehértón 75 nm-es felújított Családi ház eladó!
    Fehértó
    Kizárólag, City Cartel Győr Kínálatában.    Fehértó Győr-Moson-Sopron megye szívében, Győrtől 26 kilométerre a Hanság peremén helyezkedik.  Csendes, aszfaltos utcában eladásra kínálok egy 75 m2-es tégla építésű, felújított családi házat, garázzsal, 1...
    • Eladó ház, Lakás - Fehértó
    3 napja, 15 órája
    38 890 000 Ft
  • Eladó fehértói ház
    Fehértó, Kapuvár
    Fehértón 1970-ben épült, 162 m2-es, 3 szobás,egyedi gázfűtéses, összkomfortos ház ,hőszigetelt műanyag nyílászárókkal,redőnnyel, szúnyoghálóval,melléképülettel,garázzsal,új teljes tetőszerkezettel, külső 10 cm-es hőszigeteléssel, riasztó rendszerrel,...
    • Eladó ház, Lakás - Fehértó
    6 napja, 7 órája
    51 490 000 Ft
  • Fehértó - komfortos téglaház 1410 m2-es telken eladó
    Fehértó
    Fehértón 87 m2-es komfortos tégla építésű családi ház 1410 m2-es telken eladó - 2 szoba - nappali - konyha +kamra - fürdőben zuhanykabin - fedett terasz - két bejárat - műanyag ablakok redőnnyel felszerelve - fűtés kályha által - meleg víz villanyboj...
    • Eladó ház, Lakás - Fehértó
    2 hónapja, 2 hete
    23 700 000 Ft
  • Régen frissült
    Nemzeti park mellett hangulatos családi ház
    Fehértó
    Alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, külön fürdő és wc, terasz, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, garázs kialakítására is van lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, melléképület, istálló saját tárol...
    • Eladó ház, Lakás - Fehértó
    3 hónapja
    149 000 000 Ft
  • Régen frissült
    CSODÁS LOVASPARADICSOM
    Fehértó
      City Cartel Győr Kínálatában.  Eladó Kétféle építésű Családi ház Lovastanyával. FALUSI CSOK ÉRVÉNYES A TELEPÜLÉSRE!   Győrtől nem  messze megcsodálhatjuk a régmúlt és a modern valóság  összeolvadását. Azelső ház ( mint az egy képen látható) 1820-ba...
    • Eladó ház, Lakás - Fehértó
    3 hónapja
    149 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4544630
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 165
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Győrtől 25 km-re, Fehértón, otthonos, meleg hangulatú 165 m2-es családi ház eladó.

A két helyrajzi számon elhelyezkedő 6593 m2 es telek a Fertő-Hanság Nemzeti parkkal határos.Csendes ,nyugodt környezetben, a faluközponttól 5 percnyire, de a főút zajától mégis távol épült ház az elmúlt 3 év alatt majdnem teljesen megújult.
A fűtést jelenleg vegyes tüzelésű kazán biztosítja központi fűtéssel és egy rakott kályha-csikótűzhellyel ontja pluszban a meleget a konyha-nappali részben. Padlófűtést kaptak a közös terek és radiátorok kerültek a szobákba. A gáz most került bevezetésre, így hamarosan a gázfűtésre átkapcsolni is lehetségessé válik. A rendszerbe épített 1000 l-es puffertartály teszi lehetővé napkollektor létesítését.
A nappali, konyha-kamra, étkező egyben került kialakításra. Emellett van még 1 nagyobb háló , 2 kisebb gyerekszoba és egy dolgozó.Tágas előszoba fogadja a hazaérkezőket. Külön van WC, bidé. A fürdő valóban szoba jellegű, tusolósarok, kád, WC és mosdó egyben . Innen az egyedi készítésű szaunához és a kazánházhoz, mosókonyhához jutunk.
Ebből nyílik még egy ( tornácról is megközelíthető) tároló helyiség és egy éléskamra is.
A garázs-műhely kb. 30 m2. Mögötte folytatódik az épület a fatárolóval és 3 óllal, ami baromfi vagy egyéb kis háziállat tartására alkalmas, külön, tágas -elkerített udvarral.
A kb. 30 m2-es, a ház ölelésében elhelyezkedő teraszt szőlőlugas árnyékolja nyáron, futórózsák pompáznak az oszlopok mellett. A ház körül a kert szépen rendezett, tavasszal-nyáron változatos virágpompa díszíti. Hátrébb fiatal gyümölcsfák növekednek de van egy-két öregebb is a telken. 3 nagy diófa is terem kicsit hátrébb a birkalegelőn. A ház mellett ásott kút vize locsolásra alkalmas.
A kert végében a kiserdő a nemzeti parkba nyúlik. A hatalmas terület gazdálkodásra alkalmas, jelenleg birkalegelőként hasznosítjuk.
A hansági-táj közelsége csodás töltődést nyújt minden évszakban. Elég kisétálni a birtok határáig és élvezhetjük az itteni vadvilág szépségét.
A faluban működik óvoda, 3 élelmiszerbolt és egy kávézó is nyílt nemrégen.
Szép, rendezett, virágos falukép fogadja az erre járókat, rendszeresen szervez az önkormányzat különféle rendezvényeket.
2 buszmegálló található a falu két oldalán.
Az M 85-ös gyorsforgalmi út néhány km-re van, ami Győr és Sopron -Szombathely irányába további gyors közlekedést biztosít.
A 3 km-re lévő szomszéd faluban, (Győrsövényháza) Waldorf óvoda és iskola is működik.
A Községházán postai nyitvatartás van napi 2 órában.

Fél órányira a város zajától, csodás természeti környezetben, békés-nyugodt élethez nyújt menedéket ez a kissé rusztikus stílusban felújított családi fészek.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal válaszolok minden kérdésére.
Az ingatlanok megvásárlását ingyenes hitel-tanácsadással /CSOK / és ügyintézéssel, valamint igény esetén ügyvédi háttérrel segítjük a vásárlókat!

 

Érd: [------]
Kód:1013

 


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Fehértó

 
Elhelyezkedés
Fehértó