Kiváló ár/érték arányú családi ház az osztrák-magyar határ mellett

53 700 000 Ft
Fertőrákos
2 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12365742
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 128
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Megvásárlásra kínálok Soprontól és az osztrák-magyar határtól mindössze 10 perc autóútra található Fertőrákos településen egy jó elosztású, 2 szintes, tágas családi házat, mely egy 2 bejárattal rendelkező 350 m2-es telken helyezkedik el.

AZ INGATLAN ELOSZTÁSA:
A jelenleg barokk stílusban berendezett családi otthon kiváló elosztással bír, 2 lakrészből áll, 2 bejárattal, így alkalmas lehet 2 generáció együtt élésére is.
Az utcafront felőli lakrész 2 szintes, a magas földszinti részen találjuk a nappalit, a gyerekszobát, a tágas, világos szülői hálót, valamint a kádas-tusolós fürdőszobát külön wc-vel. Ezen a szinten kandalló és mobil klíma került elhelyezésre.
Pár lépcsőn lefelé haladva az alsó szinten került kialakításra a konyha valamint az étkező.

A második lakrész külön bejárattal rendelkezik, itt található egy szoba, egy félszoba, egy tusoló wc-vel, a gépészeti helyiség valamint további 2 helyiség, mely jelenleg tárolásra használt, de ez a rész minimális alakítással egy teljes értékű lakássá alakítható.

FŐBB MŰSZAKI JELLEMZŐK:

Az ingatlan 2 éve jelentős felújítást kapott.
Új bővített elektromos hálózat (32A) réz vezetékekkel, 10 cm-es homlokzati hőszigetelés, dupla üvegezésű hőszigetelt, műanyag ablakok, új beltéri ajtók. A jelenlegi fürdőszoba, konyha, valamint a burkolatok is ekkor kerültek kialakításra.
A fűtést egy új BOSCH gázkazán látja el, új csövekkel, radiátorokkal, és rendelkezésre áll a 2 éves vegyes tüzelésű kazán is.
A melegvizet egy szintén 2 éve beépített villanybojler látja el.
A ház falai víz és repedés mentesek, a tetőszerkezet jó állapotú, az egész ingatlan statikus által ellenőrzött.
Energetikai besorolása "C", rezsije, fenntartása kedvező.

TELEK, LOKÁCIÓ:

A 350 m2-es telek 2 bejárattal rendelkezik, (első és hátsó), az utcafront felől elektromos kapun keresztül jutunk be. Az udvar rendezett, részben térkövezett, részben füvesített. Itt található a szerelő aknával, vízzel és villannyal ellátott 34 m2-es garázs is.
Az ingatlantól 50 méterre található a buszmegálló, közelben bolt, étkezde, éttermek.
Fertőrákos turisztikailag kedvelt település, de gyermekes családok körében is népszerű, hiszen elérhető bölcsőde, óvoda és iskola is. Orvosi, állatorvosi rendelő szintén a közelben, a szomszédok kifejezetten barátságosak.
Összességében egy élhető, jó elosztású ingatlan, mely esztétikailag alakítható saját ízlésre, de minden fontosabb, költségesebb felújítást már elvégeztek!
Az ingatlan 1/1-es tulajdonban van, tehermentes, rövid időn belül költözhető!

Kérem tekintse meg a képek között található ingatlan bemutató videónkat!
További információért keressen bizalommal! Hétvégén is fogadom hívását!

Vételár: 53.700.000 forint

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

bútorozatlan

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kovács Levente

  • +363034-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Fertőrákos


Hasonló hirdetések

  • Eladó 67 m2-es családi ház Fertőrákos, Fertőrákos
    Fertőrákos, Fertőrákos
    Felkapott településen, ahol a természeti környezet és a fejlett turizmus harmóniában van, kínálom megvételre az alábbi ingatlant, mely lakhatásra és üzleti befektetésként is egyaránt alkalmas! INGATLAN JELLEMZŐI Speciális mivoltát az ingatlannak az a...
    • Eladó ház, Lakás - Fertőrákos
    1 napja, 5 órája
    28 999 000 Ft
  • Eladó 67 m2-es családi ház Fertőrákos, Fertőrákos
    Fertőrákos, Fertőrákos
    A csendes - nemrég új burkolatot kapott - utcában lévő ház egy társasházzá alakított családi házas udvar egyik épülete, melyhez külön lekerített saját kert tartozik. Az épület utcafronti része kőből, a hozzáépített rész téglából készült. A szigetelt ...
    • Eladó ház, Lakás - Fertőrákos
    1 napja, 5 órája
    71 900 000 Ft
  • Eladó 260 m2-es családi ház Fertőrákos
    Fertőrákos
    Fertőrákoson, központi helyen teljesen újszerű, 200 nm-es, 6 szobás, 4 fürdőszobás, 18 fő elszállásolására alkalmas, klimatizált, padlófűtéssel ellátott családi ház, plusz 60 nm-es újszerű, extrán igényes lakással eladó. parkolás több autóval is mego...
    • Eladó ház, Lakás - Fertőrákos
    3 napja
    77 200 000 Ft
  • Eladó 72 m2-es sorház Fertőrákos, Fertőrákos
    Fertőrákos, Fertőrákos
    Fertőrákoson, Soprontól 6 km-re, 3 lakásos rendezett udvarban ( társasház alapító okirattal rendelkezik ), jelenleg 2 szoba + konyha-étkező kialakítású társasházi lakás, saját kert résszel eladó. Fertőrákos kiemelkedő történeti és művészeti emlékekke...
    • Eladó ház, Lakás - Fertőrákos
    4 napja, 1 órája
    32 900 000 Ft
  • Kényelem és nyugalom a hegy tetején
    Fertőrákos
    Soprontól és a határtól 10 percre található a Golgota (Boglár hegy), Fertőrákos előtt! Népszerű és keresett lokáció köszönhetően annak, hogy ez az üdülő övezeti besorolású családi házas rész természetvédelmi területen fekszik. Ezáltal természetközeli...
    • Eladó ház, Lakás - Fertőrákos
    1 hete, 5 napja
    164 990 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kovács Levente

  • +363034-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Fertőrákos