Eladó Családi ház, Fót, Kisalag, 210nm, 120000000 Ft

120 000 000 Ft
Fót Kisalag
1 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12364441
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 210
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Befektetőknek, nagycsaládosoknak ajánlott, három generációs családi ház, külön bejáratokkal.
INGATLAN HELYSZÍNE:
Fót csendes utcájában található, befektetőknek, nagycsaládosoknak ideális választás! Az épületek három teljes értékű lakást foglalnak magukban. 3 km-es körzetben elérhető buszmegálló, élelmiszerüzlet, túrázási lehetőségek, 5 km-es megközelítésre bevásárló központok, éttermek, szabadidős tevékenységekhez köthető dolog megtalálható. Budapest központjától kb.26 km-re helyezkedik el. Az ingatlant megközelítve aszfaltút, kedvező családias hangulatú utcák jellemzik.

ÉPÜLET KÜLSŐ JELLEMZŐI:
1. épület: Kétszintes, külön bejárat az alsó illetve a tetőtéri részhez amit egy külső vas szerkezetű csiga lépcsőn, közelíthetünk meg a verandáról. Az épület falazata tégla, betonfödémes, külső homlokzata megfelelő állapotú. Nyílászárói 3 rétegű műanyag, a tetőtérben 3 rétegű üveggel ellátott fa nyílászárók találhatók. Padlástér tárolásra ill. 25 nm-es pince található alatta. Tető jó állapotú, újszerű szalagcseréppel ellátva.
2. épület: Tégla falazatú, terasszal egybekötött bejárattal. Falazata tégla, fafödémes, külső homlokzata megfelelő állapotú, nyílászárói fa 2 rétegű üveggel, padlástere alkalmas tárolásra. Tető elfogadható állapotú, régi stílusú szalagcserép, jelenleg költség és beázás mentes, de átlécezésre szorul. Rendezett, gyümölcsfákkal övezett kert.

ÉPÜLET BELSŐ JELLEMZŐI:
Három lakrészre bontva az épületet a következők jellemzik.
1. Lakrész: A főépületbe belépéskor egy tágas előszoba fogad majd jobbra egy amerikai konyhás nappali, felújított belső homlokzattal, rejtett világításokkal. Szobák az előszobából nyílnak, újszerű laminált padlóval és burkolatokkal. A nagyobb szobához egy erkély is tartozik ami a kertre néz. Fürdőszoba sarokkáddal, kézmosóval, külön mellékhelyiséggel.
2. Lakrész: Tetőtéri lakás hasznos alapterülete kb. 65 nm a tető-tér beépítés oldalsó szakaszai is kihasználhatók, megfelelő elrendezéssel vagy bepolcozással. Belső homlokzata felújított, burkolatai, lamináltjai megfelelőek. A szobák a folyosóról nyílnak, mindkét szoba külön erkéllyel rendelkezik, az egyik a kertre, a másik az utcára néz. A folyosó elején balra konyhai kiállások megléte, a folyosó végén fürdő és wc egyben, aszimmetrikus káddal.
3. Lakrész: 2. épület, alapterülete 54 nm. Belső homlokzata felújításra szorul, laminált padlók és burkolatok elfogadható állapotban. Fürdő és wc egyben, aszimmetrikus káddal, elfogadható állapotban.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Gépészet: Villamos hálózat és víz, külön ellátással, szakaszolási lehetőséggel, almérőkkel.
1. épület:
1.lakrész: Fűtése turbós gáz fűtőkészülékkel látja el a szintet, jó állapotú öntöttvas radiátorokkal. Meleg víz igényt egy 60 literes bojler látja el. Villany saját elosztó táblával, réz vezetékekkel, újszerű aljzatokkal. Ezen a részen egy Gree klíma is felhelyezésre került, ami az egész nappali részt kiszolgálja.
2. lakrész: Fűtése turbós gáz kombi készülékkel látja el a tetőtéri részt, jó állapotú lapradiátorokkal, a melegvíz igényt is az előbb említett készülék látja el. Villany saját elosztó táblával, réz vezetékekkel, újszerű aljzatokkal.
2. épület: Villamos hálózat külön mérőállásról, felújítandó állapotban. Aljzatok és kapcsolók elfogadható állapotúak. A meleg víz igényt egy 40 literes Hajdú bojler látja el. Fűtése az 1. lakrész gerincvezetékére csatlakozik, lapradiátorokkal szerelve. Igény szerint hőmennyiségmérő beépítése lehetséges, a lakrész kiadása lehetőségét fenntartva.
Bővebb műszaki tartalomról kérjen tájékoztatást!

KÖLTSÉGEK:
Közepes fenntartási költségek jellemzik.

PARKOLÁS:
Udvaron betonozott beállón, ház előtt közterületen.


villany, gáz, víz, csatorna, összkomfortos, kocsibeálló, világos, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Tolnai Bence

  • +363028-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Fót

Kisalag


Hasonló hirdetések

  • Eladó 128 m2-es ikerház Fót, Kisalag
    Fót, Kisalag
    --------TUDTA? Amennyiben CSOK-ot vesz igénybe, az ingatlan vásárlásnál Áfa visszaigénylésre, kammattámogatott hitel felvételre és illeték mentességre is jogosult! Támogatás- és Hitelközvetítő Szakértőnk díjmentesen segít Önnek megtalálni a megfelelő...
    • Eladó ház, Lakás - Fót
    1 napja, 7 órája
    113 000 000 Ft
  • Eladó 168 m2-es családi ház Fót, Fót
    Fót, Fót
    Óriási Lehetőség Fóton!! Kétgenerációs Családi Ház Eladó!!! Remek befektetési lehetőség!! Fót alagi részén egy ikerház-fél és egy új családi ház egy telken eladó, egyben. Az ikerház az utcafronton helyezkedik el , a 2020-ban épített családi ház pedig...
    • Eladó ház, Lakás - Fót
    1 napja, 7 órája
    72 000 000 Ft
  • Eladó 129 m2-es ikerház Fót, Fót
    Fót, Fót
    ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ GARÁZZSAL CSÖNDES UTCÁBAN ELADÓ! KIEMELT AJÁNLAT! ÁR ALATT, 770 EZER FORINTOS NÉGYZETMÉTER ÁRON! A Waldorf iskolától 2 utcára épül ez az ÚJÉPÍTÉSŰ IKER CSALÁDI HÁZ. Két utcára nyíló telken készül, egymással mindössze egy hátsó falon...
    • Eladó ház, Lakás - Fót
    1 napja, 7 órája
    94 900 000 Ft
  • Eladó 240 m2-es családi ház Fót, Fótújfalu
    Fót, Fótújfalu
    Fót kertvárosban - dinamikusan fejlődő, kiváló közlekedési feltételek mellett, frekventált helyen, zöldben gazdag környezetben vált eladóvá gondoskodást igénylő családi ház. Csendes lakóövezeti utcában, rendezett porták szomszédságában 860 m2-es telk...
    • Eladó ház, Lakás - Fót
    1 napja, 7 órája
    84 900 000 Ft
  • Eladó 95 m2-es ikerház Fót, Kisalag
    Fót, Kisalag
    Üdvözöljük Fót CSENDES és ZÖLD kertvárosi részén! Az ÚJ ÉPÍTÉSŰ, FÖLDSZINTES IKERHÁZ MODERN otthont kínál egy olyan helyen, ahol a MINŐSÉGI kivitelezés és a jó ELHELYEZKEDÉS egyszerre érvényesül. A NÍVÓS HÁZ és a NYUGODT UTCA ideális választás minden...
    • Eladó ház, Lakás - Fót
    1 napja, 7 órája
    103 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Tolnai Bence

  • +363028-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Fót

Kisalag