Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 56 nm-es Családi ház Gárdony

42 500 000 Ft
Gárdony
1 éve, 6 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9659144
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 56
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kizárólagos kínálatunkban eladó Gárdony kedvelt környékén egy csendes számozott utcában ez az egy szintes tégla építésű családi ház.

A barátságos ház a hetvenes évek végén épült, mely azóta is az építtető család tulajdona. A saját használatra tervezett ház biztos alapokra készült, masszív, stabil falazata hőszigetelést kapott, amit a frissen cserélt kétrétegű hőszigetelt műanyag nyílászárók tesznek teljessé.

A ház fűtéséről két egyenként 5 kw-os samottal bélelt öntöttvas kandalló gondoskodhat, de a legzordabb hidegekben is csak az egyikre volt szükség (a másik hőforrás a beüzemelése óta nem lett begyújtva). E gazdaságosan fenntartható ház korszerűsített hőszigetelésének köszönhetően, a mai gázfűtés töredékéért kifűthető, amit csak erősít az ideális tájolásnak köszönhető körbenapozottság.

Kiváló fa tetőszerkezete, (ahol a födém szintén szigetelést kapott) esőcsendesítővel lett kialakítva, hogy a cserépfedésre érkező csapadék kíméletesen érkezzen a csatornába. Villanyhálózata átvizsgáláson esett át és a fő fogyasztók (mosógép, bojler, mikro) új vezetékezést és egyedi kört kapott.

A világos otthon tágas járólappal burkolt konyhával rendelkezik (ahol kényelmesen elfér az étkező is), amiből ésszerűen érjük el a kamrát. A ház terei könnyen elérhetők a tágas kapcsolatoknak köszönhetően -, széles ajtóval nyíló nagyszoba vastag, centiméteres lépéscsillapítóval kiegészített laminált parketta burkolatot kapott, ami tovább folytatódik a félszobában is. Mind a nagyszoba, mind a félszoba teljes esztétikai felújításon esett át és új, a kialakított stílushoz illeszkedő bútorokat kapott.

A ház igény esetén teljes bútorzatával együtt átadó, és gyakorlatilag azonnal költözhető.

A kompakt ház szélfogós bejárata előtt déli tájolású teraszt található. A felépítmény ideális elhelyezésének köszönhetően telken belül kényelmesen parkolhatunk, sőt, a házhoz kapcsolódó 25 m2-es garázsunkban az autó mellett nemcsak a műhelysarok fér el, hanem gond nélkül elhelyezhetjük a bicikliket, szárazon tarthatjuk a tűzifát és a kerti szerszámoknak is fedezéket nyújtunk.

A telek végét sövénysor szegélyezi, amit a kertben gyönyörű cseresznyefa egészíti ki és igényeink szerint jut hely a veteményesnek is.

Gárdony a Velencei tó legfejlettebb települése, kiváló közlekedése (amit a Székesfehérvár- Budapest viszonylaton zónázó vonatok tesznek teljesé) mellett, gazdag infrastruktúrával rendelkezik. Nálunk minden jelentős élelmiszerlánc megtalálható, éttermek, kávézók-cukrászdáktól kiindulva gyógyszertár drogéria és posta mellett, bölcsődétől gimnáziumig magas színvonal biztosított. Karnyújtásnyira a minden évszakban programot adó Velencei tó, ahol még a szabadstrandok is jól felszereltek.

Vegye meg ezt az ingatlant, amivel az értékálló tulajdonszerzés mellett a tóparti életérzést is megszerezheti!

Hivatkozási szám: STARTLAK-7453814

Kapcsolat a hirdetővel
  • Zuglói Ingatlan Centrum

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Gárdony


Hasonló hirdetések

  • Eladó 56 m2-es családi ház Gárdony
    Gárdony
    Szeretne a Velencei tónál egy aranyos, 52 nm-es, összkomfortos házikót? Akár nyaralónak vagy állandó lakhatásnak is megfelel. A hozzá tartozó telek 445 nm-es, rendezett, gyümölcsfákkal, melléképületekkel. Az ingatlan a 60-as évek végén épült tégla fa...
    • Eladó ház, Lakás - Gárdony
    3 hete
    42 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Zuglói Ingatlan Centrum

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Gárdony