Csend, nyugalom, a zalai domoboknál, Gétyén!

10 500 000 Ft
Gétye
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12257803
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 75
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Csend, nyugalom, a zalai domoboknál, Gétyén!

Gétye a Zalai-dombság legkeletibb vonulatán fekszik, zala vármegyében. Hévíztől 20 km-re, a Balatontól 22 km-re, Budapesttől 204 km-re található. Zsáktelepülésnek tekinthető, kb. 88 állandó lakossal. A településre Zalaapáti (8 km) és Pacsa (9km) között közlekedő autóbusz-járat tér be. Repülőterek szintén egy-két órás autóúttal elérhetőek. Ilyenek: Zágráb 177 km-re, Maribor 138 km-re, Graz179 km-re, Budapest 204 km.

Az eladásra kínált felújítandó családi ház 1967-ben épült, tégla építésű, 75 m2 alapterületű, 2328 m2 nagyság teleken. A ház beton alapra épült, betontálcás-stukatoros födémmel, cseréptetővel fedett.

Elosztása szerint áll: előszoba 10.2 m2, hálószoba 14 m2, hálószoba 17.16 m2, fürdőszoba+ Wc 4.32 m2, nappali 12m2, kamra 3.3m2, konyha 8.4m2, terasz 10 m2, istálló, műhely, pince (gazdasági épület 15m2, korábban répa, burgonya, stb. földes árút tároltak bent)

Kivitelezettsége: Víz (bekötve, jelenleg vízóra nélkül lekötve), Fúrt kút 13 méter mély, Villany (bekötve + éjszaki áram, jelenleg lekötve), gáz az utcában 5 méteren belül, csatorna nincs.

Fűtése: fatüzelésű kályha

Az ingatlan felújításra szorul. 2010-óta nem lakott. A fotókon látható, vizesedés “drénezéssel” és megfelelő vízelvezetéssel megszüntethető. A tető 2003-ban új cserepeket kapott, tetőlécek felújítva-cserélve lettek. A teraszokat tetővel befedték. A istállóban lovakat tartottak, jelenleg 3 db birka tartanak még az ingatlannál. Az ingatlanhoz két melléképület is tartozik az egyik egy műhely, a másik pedig egy pince.

Az ingatlant felújítása után ajánlom állandó lakhatásra, nyaralónak, hétvégi háznak, befektetésre.

Barátságos szomszédok, a közelben nagyobb települések, bevásárolási lehetőség, óvoda, posta, iskola, gyógyszertár, stb. megtalálható.

Hitelre-CSOK-ra jelenleg az ingatlan nem alkalmas!!



(Az adatok kizárólag megbízóm által rendelkezésemre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalok felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartom.) 



Megtekintésért keressenek bizalommal!



Üdvözlettel,

Izer Péter

Ingatlanközvetítő
Flat Home Ingatlan

Kapcsolat a hirdetővel
  • Izer Péter

  • +363064-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Gétye


Hasonló hirdetések

  • Eladó - Családi ház - Gétye
    Gétye, Gétye
    MEGLÁTNI ÉS MEGSZERETNI…. Biztos vagyok benne, hogy ez a ház új tulajdonosának szerelem lesz első látásra! Eladó egy varázslatos kis PARADICSOM A ZALAI-DOMBSÁG TERÜLETÉN, mindössze néhány perces autóútra a Balatontól! Ez a teljes mértékben felújított...
    • Eladó ház, Lakás - Gétye
    6 napja, 9 órája
    35 990 000 Ft
  • Eladó - Családi ház - Gétye Balatonhoz közel
    Gétye, Gétye Balatonhoz közel
    Elege van a rohanásból, zajból, tömegből? Van megoldás! Szeretettel ajánlom figyelmébe ezt a varázslatos falusi otthont, amely csendes, és gyönyörű környezetben található. Ez a ház azonban nemcsak egy egyszerű otthon, hanem egy olyan életstílust rejt...
    • Eladó ház, Lakás - Gétye
    3 hete, 2 napja
    31 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Izer Péter

  • +363064-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Gétye