Eladó 105 m2-es ikerház Göd, Oázis lakópark

94 900 000 Ft
Göd Oázis lakópark
3 napja, 11 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10473914
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 105
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ELADÓ MEDITERRÁN IKERHÁZ FÉL AZ OÁZISBAN

Göd az északi agglomeráció ékköve, a Dunakanyar kapuja, kiváló adottsága miatt a kiköltöző családok közkedvelt Városa. Híres gyönyörű Duna-partjáról, a Nagymarosig húzódó bicikliútról, csárdáiról és arról, hogy természetközeli, nyugodt Otthont teremt a kisgyermekeseknek a Főváros zajától távol, ám annak közvetlen közelében.

Az Oázis lakópark a Város legfiatalabb területe, rendezett, szép utcákban fiatal ízléses házakat találnak az ide látogatók.

Itt került eladósorba egy ÚJSZERŰ, 2010-es építésű ikerház fele! A legkedveltebb konstrukcióban épült, hiszen közös fallal nem érintkezik szomszédjához, így körbejárható, különálló családi házként funkcionál!

Alsó szinten: előszoba, zuhanykabinos fürdőszoba, mosókonyha és a központi élettér, a tágas, világos amerikai konyhás nappali.

Emeleti szinten: 3 hálószoba és egy kényelmes méretű, kádas fürdőszoba található.

Átgondolt kialakításának köszönhetően rendkívül praktikus elrendezésű, a mind a közös életterek, mind a hálószobák kényelmes méretűek, körbenapozottak!

Az emeleti szobák NEM TETŐTERESEK, NINCS TETŐSÍK MIATTI TÉRVESZTESÉG, így kiválóan bútorozható.

A hidegburkolatos helyiségek alatt padlófűtés dolgozik, a hálószobákban radiátoros hőleadók biztosítják a meleget.

Az épület korszerű, külső dryvit szigeteléssel, kondenzációs cirkókazánnal szerelt, a téli hónapokban sem terheli magas fűtésszámla a lakókat.

A nappaliból nyíló teraszról privát kerti nézet látható, a gyönyörűen karbantartott buja zöldnövényzet és pázsit ellátásáról programozható automata öntözőrendszer gondoskodik.

Kis kerti faház biztosítja a kertrendezés eszközeinek tárolását, a szabadlevegőn eltöltött családi ebédeknek pedig tágas fedett nyáron hűvös, északi fekvésű terasz ad otthont.

A ház riasztórendszerrel felszerelt, kandallókiépítésére van lehetőség, 2 autó zárt helyen gondtalanul parkolhat.

A lakóparki buszjárat pillanatok alatt elérhető, akárcsak a helyi kisbolt vagy a télen, nyáron nyitva tartó gyógyhatású Termálstrand vagy a Nagymarosig húzódó bicikliút és a lakóparki játszótér. Fantasztikus lehetőség kisgyermekeseknek, Budapestről ingázóknak hiszen az M2 autópályán a főváros fél órán belül megközelíthető így minden igényt kielégítő családi otthonra tehetnek szert a nagyváros zajától megkímélve egy csendes lakóparkban, szép környezetben Budapest nyüzsgésétől karnyújtásnyi távolságra! Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele!

Használja ki a Támogatásokat!
Ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézés, BABAVÁRÓHITEL, új és használt lakóingatlanokra CSOK!
Hívjon, segítünk!

csatorna, gáz, villany, víz, terasz

Kapcsolat a hirdetővel
  • Cseriné Bakos Anikó

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Göd

Oázis lakópark


Hasonló hirdetések

  • Napfényes, exkluzív otthon - Alsógöd
    Göd
    Napfényes, exkluzív otthon - Alsógöd Eladó Alsógöd, kertvárosi részén egy belsőkétszintes 130 nm-es, nappali + 2 szobás, két fürdőszobás, gardróbos, újszerű ikerház 300 nm-es saját kerttel, garázzsal Göd közkedvelt részén a Alsógödön, csendes kertvár...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    3 órája, 58 perce
    119 900 000 Ft
  • Eladó ház, Göd
    Göd
    ELADÓ CSALÁDI HÁZ GÖD!Eladásra kínálunk Felsőgöd csendes utcájában egy 135NM-es családi házat.Az ingatlanhoz tartozik 1700NM telek ami természetesen minden közművel rendelkezik. A telek hátsó részéről gyönyörű kilátás nyílik a természetre,mivel az há...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 11 órája
    99 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Göd
    Göd
    Göd fő útján, a Pesti úton, csendes környezetben, eladó egy századelőn épült villaépület földszinti, teljeskörű felújítást igénylő, 37 nm-es, 4 méteres belmagassággal rendelkező társasházi lakása. "Amennyiben a Duna House által hirdetett bármelyik in...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 11 órája
    15 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Göd, 85nm, 76500000 Ft
    Göd
    Eladó kertvárosi családi ház Göd-alsón. Göd-alsó kert városias részén a dunai oldalán, csendes, nyugodt utcájában, közel a Pennyhez, kitűnő infrastruktúra mellett, eladásra kínálok 434 m2-es körbekerített sarok telken, bruttó 85 m2-es összkomfortos, ...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 11 órája
    76 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Göd
    Göd, Szegfű utca
    Göd fő útján, a Pesti úton, csendes környezetben, eladó egy századelőn épült villaépület földszinti, teljeskörű felújítást igénylő, 37 nm-es, 4 méteres belmagassággal rendelkező társasházi lakása. Referencia szám: LK048018...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 12 órája
    15 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Cseriné Bakos Anikó

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Göd

Oázis lakópark