Eladó 115 m2-es családi ház Göd, Felső-Göd

114 900 000 Ft
Göd Felső-Göd
5 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10473887
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 115
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
------------------REZSIVÉDETT INGATLAN---------------

-Az ingatlanról VIDEÓBEJÁRÁS KÉSZÜLT, Kérje üzenetben!-

Göd az északi agglomeráció ékköve, a Dunakanyar Kapuja, egy tüneményes kertváros Budapesttől mindössze 25 perces autótávra, így annak zajától távol, mégis biztonságot nyújtó közelében.
Jó nevű iskoláival, pezsgő dunaparti életével, kulturális programjaival, nagymarosig húzódó bicikliútjával hamar belopta magát a zöldbevágyó Családok szívébe.
Páratlan természeti adottságai közé tartozik a Feneketlen-tó, az Ilka-patak, a Várdomb, a Holtág és a Homoksziget.

Itt, a város Felsőgödi részén, patakparti utca pedánsan gondozott házai közt, kiválóan ellátott területen került eladósorba egy remek állapotú FÖLDSZINTES családi ház.
Közel 600m2-es szépen gondozott telkén 3 autónak kialakított térkövezett, fedett autóbeálló, grillkonyha, és egy 54m2-es ÖSSZKÖZMŰVES MŰHELY is helyet kapott. Egyik előnye, hogy a szeretettel nevelgetett növényzet már beállt, egészséges, minimális gondozást igényel, cserébe tökéletes intimitást biztosít!
A ház tulajdonosai magas minőségi elvárásaiknak megfelelően alakították saját igényeikre, így a műszaki tartalom, a gépészeti ellátottság korszerű és még hosszú évekig szolgálhatja zavartalanul új lakóit, az elrendezés átgondolt, kényelmes és igény szerint könnyűszerrel alakítható.
Nagy fedett terasz, méretes garázs, tágas étkező, kamrakapcsolatos konyha, 3 hálószoba, kuckózós nappali , WC+bidével ellátott kádas fürdőszoba és egy félszoba alkotják a helyiséglistát. A garázsban az autón felül bőven elfér a családi bicikliflotta vagy SUP szett, a félszobából pedig praktikus home office alakítható.
Hőszabályozása padlófűtéssel kombinált radiátoros hőleadókkal kiegészített kombi-cirkókazánról termosztáttal működtethető, födémszigetelése és homlokzati dryvit palástja a jelenlegi sztenderdnél nagyobb hőtartást biztosít. Nyári időszakra inverteres klímával készültek, mely teljesítménye a teljes ház légterét képes kellemessé tenni pillanatok alatt.

A telken helyet kapó 54m2-es műhely csak arra vár, hogy leendő Tulajdonosa kiaknázza a lehetőséget hiszen tökéletes alapja lehet családi vállalkozásnak, raktárnak, szerelőműhelynek, barkácsolni, tortaműhelyet üzemeltetni, varrodát nyitni, vagy próbateremnek is kitűnő ha zenei vonalban gondolkodnak!

Jöjjön el, tekintse meg, ha szép környezetben képzeli Családja leendő Otthonát, vagy ha olyan jövőben gondolkodik ahol a vállalkozása szó szerint a kert végében dolgozik az álmaiért!

csatorna, gáz, villany, víz, terasz

Kapcsolat a hirdetővel
  • Cseriné Bakos Anikó

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Göd

Felső-Göd


Hasonló hirdetések

  • Göd kedvelt lakóparkjában újszerű ikerházfél eladó
    Göd
    Modern ikerház teljes berendezéssel eladó Gödön! Gödön, az Oázis lakóparkban, 2017-ben épített ikerházfél eladó. A 360 nm-es kertben este hangulatos fények világítják meg a szép dísznövényeket, a holland pázsitot. A bográcsozó és a grillező sarok kia...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 8 órája
    118 800 000 Ft
  • Göd, Duna-parttól 30 méterre!
    Göd
    Egyedülálló luxus hacienda teljes intimitást biztosító területen. A déli tájolású mediterrán stílusú ház egy csendes mellékutcában, szinte a Duna partján helyezkedik el, összesen 2000m2 telekterületen, a szomszédoktól teljesen elszigetelve. Maga a la...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 8 órája
    2 000 000 €
  • GÖD, 2 generáció számára alkalmas, 8 szobás, megújjuló energiával
    Göd
    GÖD, TÖBB GENERÁCIÓ EGYÜTT ÉLÉSÉRE ALKALMAS, 8 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ. Göd, Felső Göd részén kínálunk eladásra egy, rendkívül nagy terekkel rendelkező és egyben nagy alapterületű új családi házat. Az ingatlan modern technológiával megépített acélszerkeze...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 8 órája
    395 000 000 Ft
  • Eladó ház, Göd
    Göd
    NAGY TEREK, WELLNESS RÉSZLEGGEL Ezt a házat olyan családnak ajánlom, akinél több gyermek van vagy több gyermeket terveznek illetve fontos, hogy megoldott legyen a home office. A mediterrán jellegű 2008-ban épült, 300 nm-es ház Göd közkedvelt részén, ...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 8 órája
    225 000 000 Ft
  • Eladó ikerház Gödön.
    Göd
    Kitűnő befektetés, Göd egyik legkedveltebb részén! Göd vasútállomástól és a kis erdőtől mindössze néhány percre, rendezett arculatú elegáns környéken ajánljuk figyelmébe ezt a sokoldalúan hasznosítható ikerházat. Az ingatlan 400 m2-es körülkerített t...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 9 órája
    85 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Cseriné Bakos Anikó

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Göd

Felső-Göd