Eladó 77 m2-es sorház Göd, Oázis lakópark

59 990 000 Ft
Göd Oázis lakópark
3 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12390789
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 77
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
-Csak Nálam-

CSOK+ kedvezményes hitellel tökéletes opció!

/Az ingatlanról videóbejárás készült - Kérje üzenetben!/

Göd az északi agglomeráció gyöngyszeme, a Dunakanyar Kapujaként is emlegetett Duna-parti kertváros Fővárosunktól egy karnyújtásnyira.
Jó nevű iskoláival, családbarát zöld környezetével, kiépült infrastruktúrájával pillanatok alatt lopta be magát a kiköltözni vágyók szívébe és lett az elmúlt évek egyik legkedveltebb elővárosa az északi járásban. Unikális természeti adottságai közé tartozik a Feneketlen-tó, kiserdő, Erzsébetliget és a Homoksziget.
Itt, a város lilaakác-közében, a fiatal épületeket sorakoztató Oázis Lakóparkban került eladósorba egy jó elrendezésű, NAPFÉNYES szélső sorházi lakás.
A lakópark biztonságot nyújtó lakó-pihenő övezetben található, kiserdő, bicikliút, teniszpálya, Egészségház, kisbolt, játszóterek, strand és a közparkként funkcionáló golfpálya mellett, megközelítése a 2A autóútról és a Pesti útról is kényelmes, lakóparki buszjárat közlekedik, a kisbolt az utca végén található.
Az épületegyüttes melyben helyet kapott fiatal, 2007-ben épült prokoncept technológiájú, és 6 házikót foglal magába, az Erzsébetliget utca szellősebb, strand felőli részén.
A szuper adottságú, saját kertrésszel és parkolóval is rendelkező gondosan szeparált lakás elrendezése praktikus, földszinten nagy burkolt, fedett terasz, tágas amerikai konyhás nappali-étkező, illemhely, tároló-avagy háztartási helyiség kaptak helyet, emeleti szinten pedig egy kádas fürdőszoba és 3 szoba alkotják a helyiséglistát.
Thermoüvegezésű műanyagtokos nyílászárók, tetőtérben árnyékolóval felszerelt Velux ablakok, kényelmes cirkókazánról megvalósuló radiátoros hőleadás, szép állapotú konyhabútor, pakolásra alkalmas padlástér, inverteres klímaegységek. Tájolásának köszönhetően rendkívül világos, kellemes életteret biztosító fiatal Otthon!
Kamerarendszerrel és elektromos kapuval felszerelt!
A kertben fa tároló házikó, és annyi hely hogy grillterasz, kis játszótér kialakítható!

-RÖVID HATÁRIDŐVEL KÖLTÖZHETŐ-

Tökéletes választás családalapítást tervezőknek, fiatal pár első Otthonának, avagy idősebb szülők elhelyezésére, de befektetési célkora is ideális, hiszen könnyűszerrel azonnal kiadható!

Jöjjön el, nézze meg, ha épp akkora kertre van szüksége amit gondozni még nem teher, de élvezhető benne a teraszon a hideg rozé egy fárasztó munkanap után :)

csatorna, gáz, villany, víz, terasz

Kapcsolat a hirdetővel
  • Cseriné Bakos Anikó

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Göd

Oázis lakópark


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 95 m2 új építésű sorház, Göd, Oázis lakópark
    Göd, Oázis lakópark
    Felsőgödön, lakóparki csendes zöld környezetben, újépítésű, ZÖLDHITELES sorházi, FÖLDSZINTES, kertes, 95 nm-es, 4 szobás lakás eladó. A sorház némelyik lakáshoz tartozik: GARÁZS, erkély, és nagy tároló. Érdeklődjön telefonon. A lakások már most leköt...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 éve, 5 hónapja
    77 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Cseriné Bakos Anikó

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Göd

Oázis lakópark