Ezt a hirdetést archiválták.

Gödi zöldövezeti 6 szobás ház akár 3 generációnak műhellyel garázsokkal!

Göd József Attila utca
6 éve, 4 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Göd
    Göd
    ELADÓ FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ GÖD KÖZPONTI RÉSZÉN, CSENDES KÖRNYEZETBEN, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSI LEHETŐSÉGEKKEL!A családi ház 140 nm-es, egy szintes, felújítandó, amely 1970-ben épült. Az épület szerkezete és alapja megfelelő állapotú, azonban a víz-és vi...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 14 órája
    64 500 000 Ft
  • Eladó ház, Göd
    Göd
    Eladó Felső-Gödön, átmenő forgalomtól mentes utcában egy 239 nm-es, jelenleg 6 szobás, teljeskörűen felújított családi ház. KÉT GENERÁCIÓNAK is megfelelő! Az ingatlan 1989-ben épült egy 1115 nm-es enyhén lejtős telken. A házat az elmúlt 6 évben a tul...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 14 órája
    139 900 000 Ft
  • Eladó ház, Göd
    Göd
    Felsőgöd Patakpartján panorámás 130 m2-es kétszintes családi ház eladó. Nappali+5 szobás. Csendes zsák utcában a nyugodt környezet garantálja a maximális kikapcsolódást és pihenést. Ez a patakparti ház minden igényt kielégít, stílusos és modern kiala...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 14 órája
    113 000 000 Ft
  • Eladó ház, Göd
    Göd
    Kétgenerációs, elegáns kertvárosi környezetű házat keresők, figyelem! Gödön, szép környezetben eladóvá vált egy elegáns és kényelmes, tágas terekkel rendelkező, közel 250 nm-es önálló ház. Az ingatlan kiváló állapotú, gyönyörű, gondozott kerttel körb...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 15 órája
    165 000 000 Ft
  • Eladó 140 m2-es családi ház Göd, Pálma utca
    Göd, Pálma utca
    ELADÓ FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ GÖD KÖZPONTI RÉSZÉN, CSENDES KÖRNYEZETBEN, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSI LEHETŐSÉGEKKEL!A családi ház 140 nm-es, egy szintes, felújítandó, amely 1970-ben épült. Az épület szerkezete és alapja megfelelő állapotú, azonban a víz-és vi...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 16 órája
    64 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3730364
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 152
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Gödi zöldövezeti 6 szobás ház akár 3 generációnak műhellyel garázsokkal!
Érdeklődni: [------]
Göd egyik legjobb, zöldövezeti részén, Alsóödön, alacsony forgalmú mellékutcában, kb. 5 perc sétára a vasútállomástól, autóval pár percre az M2-es autópályától, a 2-es főúttól és az M0-ás körgyűrűtől, valamint tömegközlekedéssel kb. 40 percre, autóval kb. 30 percre a Nyugati Pályaudvartól és Budapest belvárosától, rendezett, parkosított, csendes, ősfás, zöldövezeti környezetben eladó, egy 1240 nm-es, összközműves, saját tulajdonú, parkosított telken fekvő, egy jó állapotú 67 nm-es és egy felújítandó állapotú 85 nm-es ikerházfelekből álló, akár egybe is nyitható, vagy két külön ikerházként funkcionáló, összesen 152 nm-es + két 18 nm-es terasszal + 75 nm-es pincével + 67 nm-es garázzsal műhellyel és melléképülettel + beépíthető tetőtérrel rendelkező, 1 nappali és 5 hálószobás, napfényes, csendes, hangulatos, kitűnő beosztású, olcsó rezsijű, cirkófűtéses, kertkapcsolatos, önálló, de akár két ikerházzá is osztható, két vagy három generáció szeparált együttélésére is alkalmas családiház. 
A telek összközműves, körbekerített, parkosított, 40 éves fenyők, örökzöldek és bokrok díszítik. Két bejárattal rendelkezik, a József Attila és a Pesti út felől, és a szomszédoktól valamint az utcafronttól jól szeparáltan helyezkedik el. 
A Pesti út felől egy garázzsal és műhellyel, a József Attila utca felől egy 67 nm-es, akár 3 állásos garázsként, műhelyként, szervizként vagy raktárként szolgáló melléképülettel, valamint két 18 nm-es kert irányába tájolt hangulatos terasszal rendelkezik. 
A telek és az épület két külön helyrajzi számon van bejegyezve, külön közművekkel, és akár külön külön is eladó.
A József Attila utcai rész 67 nm-es, két szobás, külön ablakos konyhával, terasszal, 3 állásos melléképülettel és beépíthető tetőtérrel rendelkezik. 2012-ben teljes körű felújításon esett át.
A Pesti út felőli rész 85 nm-es, 1 kandallós nappalival és két hálószobával, valamint egy garázzsal, műhellyel, terasszal, és beépíthető tetőtérrel rendelkezik. Állapota teljesen felújítandó.
Kialakítása alkalmassá teszi akár 2 külön generáció szeparál együttélésére, de ha tetőtér is beépítésre kerül, akkor akár 3 generációnak is tökéletes. De alkalmas, lakással kombinált műhelynek, telephelynek, irodának, rendelőnek, vagy bármilyen más vállalkozásnak.
Napfényes csendes parkettás külön nyíló szobák, hangulatos díszkertre néző kandallós teraszos nappali, magas hő és hangszigetelésű nyílászárók, külön helységben található ablakos bútorozott gépesített konyha + étkező + spájz, két kádas ablakos fürdőszoba, két műhely és 4 állásos garázs, gáz-cirkó fűtés, külön közművek, 75 nm-es ablakos száraz pince, beépített szekrények, galéria, hőszigetelt falazat és tető, elektromos kapuk, réz kandalló, cserépfedés, kitűnő beosztás, kiváló alakíthatóság, csendes nyugodt ősfás zöldövezeti környezet, alacsony rezsi költségek és nagyon jó ár-érték arány jellemzi.

Előnyös elhelyezkedése, jó ár-érték aránya, különleges kialakíthatósága valamint a környék fejlesztései és beruházásai okán befektetésnek is ajánlható.

Ár: 44.99 M.Ft. 

Kérésre további képeket illetve alaprajzokat küldök e-mailben.

KÉRNÉM,HOGY INGATLANOSOK NE KERESSENEK!!! TÉNYLEG NE !!! KÖSZÖNÖM :)

Elhelyezkedés
Göd

József Attila utca

 
Elhelyezkedés
Göd

József Attila utca