Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó Ház, Gyál 82.000.000 Ft

82 000 000 Ft
Gyál
1 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9118702
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 133
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kizárólag a Fodor Ingatlaniroda kínálatában.
Gyál frekventált részén szinte a város központjában, azonban mégis csendes mellékutcában kínálunk eladásra egy telken 2db önálló családi házat.
Bár egy családban van a 2 ház, hivatalos telekmegosztási szerződéssel rendelkezik így akár a 2 ingatlan külön is megvásárolható. Az utcafront felöli ingatlan 58 nm-es, az 1960-as években vegyes falazatból épült. Elosztását tekintve konyha-étkező, 2 külön nyíló hálószoba, fürdőszoba, fedett előtér. 2015-ben felújítás vette kezdetét elektromos illetve fűtés hálózatát, burkolatokat szanitereket , beltéri ajtókat, külső nyílászárókat műanyagra kicserélték, illetve a korszerűsítés megtörtént. A mennyezet megereszkedve, ez javításra szorul vagy aki nagyobb fantáziát lát benne elbonthatja és új otthont építhet belőle mivel a telek adottságai megengedik.
A hátsó udvar felőli ingatlan 75 nm-es részben tégla, részben pedig könnyűszerkezetes teljesen felújított szinte új építésűnek mondható. Melléképületként van feltüntetve. Tetőfedése cserepeslemezzel fedett. Elosztását tekintve: előszoba, fürdőszoba, konyha-étkező, nappali, 2 szoba, galéria került kialakításra. Nappaliból a padlásra a feljutás megoldott, pakolásra, tárolásra kiválóan alkalmas. Egy kisebb ráfordítással akár még egy lakórész kialakítható. Az épület a mai kor elvárásának megfelelően lett kialakítva nem eladásra készült, a kedves tulajdonosok minden cm-re magas elvárásokat állítottak fel és ezek tudatában lett megvalósítva. Minden felső és prémium kategóriás. 2021-ben nyerte el mostani állapotát azonnal költözhető állapotban van. Hő és hangszigetelése kiváló. Tele extrával: 9 kw-os napelem, 11 Kw-os inverterrel, 2 db hőszivattyús 3,2 kw-os inverteres hűtő-fűtő klíma, 15 kw-os kandalló, automata öntözőrendszer, gyepszőnyeg, kertvilágítás, 350 nm viacoloros térkövezés, kamerarendszer,5 nm-es kertitároló, sütögető, teljes utcafronti bontott téglakerítéskerítés, nagykapu elektromos motorral ellátva. Fűtéséről a klímák illetve norvég panelek, melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik. A napelemek annyi Kw-ot termelnek, hogy az a rezsiköltségeket fedezik, tehát arra semmit nem kell költeni. A gépesített szagelszívóval ellátott konyhabútor illetve a további beépített bútorok, medence az ár részét képezi.
Az elsődleges a két ingatlant egyben értékesíteni , mivel jogilag rendezettek az ingatlanok külön is megvásárolhatóak ez személyes, egyedi megállapodás függvénye. Per és tehermentes a vételár kifizetése után azonnal költözhető.
Infrastruktúrája kiváló, buszmegálló, vonat, bevásárlási lehetőségek, járási hivatal, orvosi ellátás, iskola, óvoda, bölcsőde pár perc sétára elérhető.
Bővebb információért és részletes tájékoztatásért keressen minket a megadott elérhetőségeken.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.


Hivatkozási szám: 282093

Kapcsolat a hirdetővel
  • Fodor Zsolt

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Gyál


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó Ház, Gyál 82.200.000 Ft
    Gyál
    Kizárólag az Irodánk kínálatában: Gyál csendes, nyugodt mellékutcájában új építésű házak szomszédságában kínálok eladásra egy nettó 92m2-es amerikai konyhás nappali + 3 szobás földszintes, új építésű, önálló családi házat 16 m2-es fedett gépkocsi beá...
    • Eladó ház, Lakás - Gyál
    1 éve, 3 hónapja
    82 200 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó Ház, Gyál 74.500.000 Ft
    Gyál
    Kizárólag az Irodánk kínálatában: Gyál csendes, nyugodt mellékutcájában új építésű házak szomszédságában kínálok eladásra egy nettó 78m2-es amerikai konyhás nappali + 3 szobás földszintes, új építésű, önálló családi házat 16 m2-es fedett gépkocsi beá...
    • Eladó ház, Lakás - Gyál
    1 éve, 3 hónapja
    74 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Fodor Zsolt

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Gyál