Eladó 60 m2-es üdülő, nyaraló Gyermely, Szőlőhegy

23 500 000 Ft
Gyermely Szőlőhegy
2 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12375272
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 60
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Gyermely külterületi hétvégi házikó 1400nm-es telekkel ELADÓ!
Az ingatlant bemutató YouTube videót megnézheti a csatornámon, vagy a linken: https://www.youtube.com/watch?v=KaMtC_LBeOY
Komárom-Esztergom vármegye Gyermely településhez tartozó külterületen jól járható útról nyíló 1399nm-es telek körbekerített, szépen gondozott gyümölcsfákkal, kiváló állapotú, szigetelt házzal ELADÓ!
A házikó zsindely fedésű, téglaépítésű , 5cm-es hungarocellel szigetelt, kőporozott, polikarbonát fedett terasszal és tárolóval együtt 60nm-es. A házikó földszintjén a 14nm-es ücsörögve is panorámás kilátással rendelkező teraszról léphetünk be a 18nm-es nappali-étkező-konyhába, ahol egy épített kemence is található amely télen befűti a teret, nyáron pedig dísze a nappalinak.
A lépcsőfeljáró alatt pince áll rendelkezésünkre.
A fürdőszoba bejárata a kemence mellett nyílik, tusoló, kézmosó, wc és bojler található benne. Mindenhol járólap burkolaton lépkedhetünk.
Az emeleten a tetőtéri szoba 18nm-es, betonozott stabil járólapburkolattal épített, innen léphetünk ki a 1nm-es csodás panorámás kis teraszra. 180fokos természetre néző panoráma teljesen feltölti az ember lelkét energiával és boldogsággal.
A telken 45m mély fúrt kút szolgáltatja a vizet a fürdéshez, mosogatáshoz és a kert locsolásához.
Szikkasztós emésztőbe folyik a szennyvíz, rendkívül ritkán kell majd szippantóst hívni.
A telken hatalmas fügebokrok, málna, virágok, csodás rózsák, pár szőlő, meggy, barack, szilva, dió, és egy kb 80 éves cseresznyefa gyümölcsét és látványát élvezhetjük.
Ez a cseresznyefa tényleg lenyűgöző, a vastag törzsével és az óriás ágaival azt súgja: gyere! másszál meg, tegyél rám hintát, hűsölj az árnyékomban.
Jöjjön tekintse meg és szeressen bele.
A tulajdoni viszonyok rendezettek, az épület felrajzolása folyamatban van. Jelenleg az adásvételi kifüggesztése szükséges. beépíthetősége 6%, maximum 60nm épülettel és 80nm-es pincével.
Gyermely Ausztriát idéző szép falu, de mégis csak fél órányira van Budapesttől és Tatabányától, melyben megtalálható református és katolikus templom, bolt, posta, orvosrendelő, védőnő, fogorvos és polgármesteri hivatal. Az iskola német nemzetiségű, kiváló finom változatos ételekkel, változatos közösségi programokkal. Óvoda és bölcsőde megújult épületben. Focipálya, sportcsarnok, szép tiszta játszótér csúszópályával, pingpongasztallal egyéb játékokkal. A faluközpontban a GYERECSAK színpad. Az utca végén csütörtökön hamburger nap, pénteken lángos nap, a gyermelyi lángososnál lehet sokféle finomságot enni, mellette beszélgetni a falubeliekkel és finom csapolt söröket inni. Szilveszterkor közös köszöntéssel ünnepeljük az újévet a színpadnál. Polgármester asszonyunk kedves barátságos és segítőkész, minden hónapban közösségépítő programmal lep meg bennünket : február 14.-re horgolt szívecskéket rejtett el a falu minden pontján, március 15.-re koszorúzás , húsvétra kis tojásokat keresgéltünk. A majális és a falunap, pedig nagyszabású rendezvény, koncertekkel, vetélkedőkkel, sok árussal és kaja-pia-dínomdánommal. A hulladék gyűjtés szelektív. Gyermelyen élni jó!
Hívjon bátran hétvégén is, ha szeretné megtekinteni, 2 percre lakok.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Czenke Erzsébet

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Gyermely

Szőlőhegy


Hasonló hirdetések

  • Alkalmi befektetési lehetőség Gyermelyen!
    Gyermely
    Alkalmi befektetési lehetőség Gyermelyen! Komárom-Esztergom Vármegye méltán közkedvelt, előkelő községében, Gyermelyen eladásra kínálok egy 822 m2-es telekre épített, jelenleg majdnem szerkezetkész új építésű, a tervek szerint 123 m2-es, nappali +3 h...
    • Eladó ház, Lakás - Gyermely
    3 napja, 12 órája
    45 000 000 Ft
  • Eladó 20 m2-es üdülő, nyaraló Gyermely, Macskahegy
    Gyermely, Macskahegy
    Komárom-Esztergom vármegye Gyermely településen külterületi pince présház telekkel eladó! Bemutató YouTube videó megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=nelzPnCtins Az ingatlan 1234nm-es, Gyermely Macskahegy közkedvelt zártkerti részén találha...
    • Eladó ház, Lakás - Gyermely
    5 napja, 6 órája
    13 500 000 Ft
  • Eladó 50 m2-es családi ház Gyermely, Szőlőhegyi utca
    Gyermely, Szőlőhegyi utca
    Nyaraló zöldövezetbenGyermelyen körülölelő természeti környezetben, eladó egy 50 nm-es könnyűszerkezetes, két szobás nyaraló nagy telekkel. Megközelítés jól járható, kavicsos úton.  Fűtése fatüzeléses kandallóval vagy árammal. A vizet fúrt kútból nye...
    • Eladó ház, Lakás - Gyermely
    3 hete, 3 napja
    16 000 000 Ft
  • Eladó családi ház Gyermelyen, nappali + négy hálószobával
    Gyermely
    Vidékre költözők Figyelem! Kizárólag  a Lux Home Ingatlan Iroda ajánlatában kínáljuk eladásra, a Gerecse-Keleti lábánál elhelyezendő gyönyörű Gyermely településen egy nagy terekkel rendelkező minőségi alapanyagokból készült családi házat.  A Lux Home...
    • Eladó ház, Lakás - Gyermely
    1 hónapja
    129 000 000 Ft
  • Eladó 54 m2-es nyaraló Gyermely, Nincs utca
    Gyermely, Nincs utca
    Eladó hétvégi ház Gyermelyen!Eladásra kínálok Gyermely csendes, természetközeli részén egy 806nm-es telken elhelyezkedő, 54nm-es hétvégi házat!Az ingatlan 2 szintes, amely szintenként 27nm-es.Az alsó szintjén présház illetve egy borospince található....
    • Eladó ház, Lakás - Gyermely
    1 hónapja, 2 hete
    11 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Czenke Erzsébet

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Gyermely

Szőlőhegy