Gyomán, a Bajcsy - Zsilinszky útról nyíló, csendes mellékutcában, BŐVÍTHETŐ

11 900 000 Ft
Gyomaendrőd
2 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11549533
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 95
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Gyorsan birtokba vehető, jó állapotú ház Gyomán!

Gyomaendrőd Gyomai részén, a Bajcsy - Zsilinszky út egyik csendes mellékutcájában, kifejezetten szép házakkal beépült lakókörnyezetben, 1478m2-es, tágas telken eladó egy 95m2-es, de könnyedén, további 40m2-rel bővíthető, jelenleg 3, de 5 szobássá is alakítható, jó állapotú, központi fűtéses családi ház, melléképületekkel.

Az ingatlanban 3 szoba, egy fürdőszoba, egy külön wc, és egy étkezős konyha helyiségek kaptak helyet, melyek egy tágas, világos előtérből nyílnak. Az előtérből tovább haladva egy tágas kamra és egy jelenleg műhelyként funkcionáló helyiség épület a házhoz, melyek igen könnyen a lakótérhez nyithatóak, akár 2 szobával bővítve azt.
Az ingatlant jó berendezhetőség, kifejezetten tágas helyiségek jellemzik, összeköltözők, kisebb családok, de átgondolt bővítés esetén nagycsaládok, vagy két generáció számára is ideális otthont biztosít.

Az ingatlan jó állapotnak örvend, számos felújítás megvalósult lakótéren belül és kívül egyaránt. Külleme és belső állapota egyaránt alkalmas azonnali használatba vételre. Többek között kicseréltek szinte minden ablakot, továbbá megújult a fürdőszoba, a konyha, és a többi helyiséget is esztétikailag felújították. A külső homlokzat új vakolatot kapott, ez szintén jó állapotnak örvend.

Az otthon melegét központi fűtés biztosítja, gáz és vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll, melyek között egy mozdulattal válthatunk.
Fenntartása ennek köszönhetően kedvező. A közművek mindegyike (víz, gáz, villany, csatorna) az ingatlanba be vannak kötve, saját mérőórával rendelkeznek.

Az épület hagyományos építési technológiával épült, statikailag remek állapotú, nedvesedés, vizesedés a falakon egyáltalán nem tapasztalható. A tető cserép fedésű, szintén jó állapotnak örvend.

Az épület 1478m2-es telken áll, rajta kívül még a házhoz csatlakozó, kb. 50m2-es, és egy szabadon álló, kb. 20 m2-es melléképület is megtalálható rajta. Ezek műhelyként, garázsként, tárolóként is remekül hasznosíthatóak. Ezen felül a kertben bőséges hely áll rendelkezésre pihenő, sütögetőhely, játszótér, díszkert számára is, de veteményesnek, állattartásra is jól hasznosítható.

A közelben minden megtalálható, amire a mindennapokban szükség lehet. Óvoda, iskola, rendelő, gyógyszertár, szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek karnyújtásnyira vannak. A közeli buszmegállóból közvetlen járat közlekedik a városközpontba, és Békéscsaba irányába is. A vasútállomás szintén nincs messze, innen országszerte szinte bárhová utazhatunk.

Az ingatlan irányára: 11,9 M Ft

Irányár: 11900000 Ft

Referencia szám: HZ046181

Kapcsolat a hirdetővel
  • Borbély Ádám

  • +363063-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Gyomaendrőd


Hasonló hirdetések

  • Eladó 120 m2-es családi ház Gyomaendrőd, Berényi úton
    Gyomaendrőd, Berényi úton
    Békés megye, Gyomaendrőd, padlásszobás családi ház eladó. Az elhelyezkedése és méretei miatt vállalkozásra is alkalmas, jó állapotú, höszigetelt, tégla falazatú ingatlan Gyomán, frekventált helyen, 480nm-es telken helyezkedik el, garázs és tárolók ta...
    • Eladó ház, Lakás - Gyomaendrőd
    1 napja, 21 órája
    29 900 000 Ft
  • Eladó 140 m2-es családi ház Gyomaendrőd, Csendes helyen
    Gyomaendrőd, Csendes helyen
    Békés megye, Gyomaendrőd 3 szobás családi ház eladó. A vegyes falazatú, lakható, de igény szerint felújítandó ingatlan Gyomán, csendes utcában, 1307nm-es telken helyezkedik el, garázs tárolók és ólak tartoznak hozzá. A 140nm alapterületű lakóépületbe...
    • Eladó ház, Lakás - Gyomaendrőd
    1 napja, 21 órája
    15 990 000 Ft
  • Eladó Ház, Gyomaendrőd
    Gyomaendrőd
    Eladásra kínálok Békés vármegyében, Gyomaendrődön, Békéscsabától 45 km-re egy 100 nm-es családi házat 1585 nm telekkel. A tégla alapon vályog falazatú, nagypolgári jellegű ingatlanban kialakításra került 3 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, előszoba, ...
    • Eladó ház, Lakás - Gyomaendrőd
    1 napja, 21 órája
    18 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Gyomaendrőd
    Gyomaendrőd
    Új tulajdonosát keresi egy takaros családi ház Gyomaendrőd, Magtárlaposi részén, csendes utcában. A 986 m2-es telekre épült 61,4 m2 alapterületű lakóház mellett helyet kapott egy, a főépülethez épített melléképület is. Melyben kamra, alsó konyha és t...
    • Eladó ház, Lakás - Gyomaendrőd
    1 napja, 21 órája
    13 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Gyomaendrőd
    Gyomaendrőd
    Eladó Békés vármegyében, Gyomaendrődön, Békéscsabától 45 km-re egy 129 nm-es családi ház 1312 nm telekkel. A vályog falazatú ingatlanban kialakításra került 3 szoba, 1 félszoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő, 2 előszoba, pince, padlás. Az ingatlanhoz...
    • Eladó ház, Lakás - Gyomaendrőd
    1 napja, 21 órája
    25 700 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Borbély Ádám

  • +363063-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Gyomaendrőd