Eladó ház, Gyömrő

67 900 000 Ft
Gyömrő
2 napja, 13 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12033244
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 120
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Gyömrő Központjában Tágas Ház várja Új Tulajdonosát!

Figyelem! Itt az egyedülálló lehetőség, hogy megszerezze álmai otthonát Gyömrő központjában! Ez a 1970-ben épült tégla építésű 140 nm-es ház minden szempontból tökéletes választás lehet.

A ház egy 580nm-es saroktelken helyezkedik el, és tágas belső terek jellemzik. Három szobával rendelkezik, melyből az egyik szobát jelenleg egy gardróbként funkcionáló félszobán keresztül közelíthetünk meg.

Az ingatlanban található egy étkezős konyha, mely lenyűgöző méretű, és tökéletes helyszínt biztosít az egész család vagy baráti társaságok összejöveteleihez. Egy kis kamra is tartozik hozzá, amely lehetővé teszi az élelmiszerek és konyhai eszközök, vagy a nagymama által készített befőttek és savanyúságok praktikus tárolására alkalmas.

Az előszobából pedig közvetlenül lejuthatunk a pincébe, ahol további tárolási lehetőségeket találunk.

A házban hely kapott még egy kényelmes fürdőszoba, mely egy elszeparált wc-vel rendelkezik. Itt található a gáz-cirkó is, mely az otthon melegét biztosítja a téli hónapokban.

A házhoz kapcsolódik egy hatalmas teraszt amelyet korábban beépítettek. Egy fal elbontásával könnyedén összekapcsolható a 20 nm-es előszobával, így könnyedén átalakítható egy tágas, kényelmes nappalivá, ahol a család együtt töltheti az időt, vagy vendégeket fogadhat.

Az ingatlan két bejárattal rendelkezik, ezért könnyedén két különálló lakássá is alakítható, vagy akár több generáció együttélésére is alkalmas legyen. Itt mindenki megtalálja a saját privát tereit és együtt élvezhetitek az otthon nyújtotta kényelmet. Az ingatlan igaz kis csoda, hiszen a lehetőségek tárháza rejlik benne.

A telek mérete 580 nm-es, ami elegendő helyet biztosít a szabadban való élvezetekhez. Ezen a területen található egy garázs és melléképület, amelyek további tárolási lehetőségeket kínálnak.

A ház az évek során rengeteg felújításon esett át. A legfontosabb felújítások közé tartozik a 2000-ben végzett teljes körű villanyvezeték-csere, valamint 2021-ben és 2022-ben az ablakokat modern műanyag nyílászárókra cserélték, így garantáltan kitűnő hőszigeteléssel és hangszigeteléssel rendelkezik. Emellett a tetőszerkezetet is teljesen kicserélték, ami hosszú évtizedeken át biztosítja az épület stabilitását és védelmét az időjárási viszontagságokkal szemben.

Gyömrő a romantika fővárosa, és most te is részese leheted ennek a varázslatos helynek. Az ingatlan központi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáférj a város összes kényelmi szolgáltatásához és látnivalójához.

Ne habozzon! Ragadja meg ezt a csodálatos lehetőséget, hogy otthonát Gyömrő egyik legkiválóbb részén találhassa meg. Ez az impozáns ház minden szükséges kényelmet és praktikusságot nyújt, hogy valóban otthon érezhesse magát. Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma, hogy megtekinthesse ezt a lenyűgöző ingatlant és elköteleződjön az új otthona mellett!

67900000 Ft
Érd: Dormány Kristóf 06-30-164-00-44

Referencia szám: HZ094916

Kapcsolat a hirdetővel
  • Dormány Kristóf

  • +363016-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Gyömrő


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Gyömrő
    Gyömrő, Wekerle utca
    Gyömrő kertvárosias részén, a Wekerle utcában - Erzsébettelepen - kínálok megvételre egy 69 nm-es Világos Társasházi lakást, amelynek a befejezése a következő Tulajdonosra vár! „ Keresd mindenben a jót, és lásd meg benne a szépet…” Főbb jellemzői: - ...
    • Eladó ház, Lakás - Gyömrő
    1 napja, 10 órája
    41 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Gyömrő
    Gyömrő, Dózsa György út
    Gyömrő központjában eladó TEHERMENTES, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, GYÖNYÖRŰEN felújított 44 m2-es lakás, 40 m2-es SAJÁT használatú TERASSZAL, felszíni parkolóval, ZÁRT KERTTEL. A lakást 2022-ben felújították. Burkolatokat, szanitereket, beltéri ajtókat, kony...
    • Eladó ház, Lakás - Gyömrő
    1 napja, 10 órája
    49 990 000 Ft
  • Eladó ház, Gyömrő
    Gyömrő, Madách Imre utca
    Gyömrő szívében kínálok megvételre egy remek elosztású kis házikót. Az ingatlan a 60-as években épült téglából. skerült felszerelésre radiátoros hőleadókkal. 2020-ban nyerte el jelenlegi formáját. A felújításkor a víz vezetékek és a villany hálózat c...
    • Eladó ház, Lakás - Gyömrő
    1 napja, 10 órája
    58 500 000 Ft
  • Eladó ház, Gyömrő
    Gyömrő, Máramaros utca
    Gyömrőn a Liget lakóparkban csendes 3 hálószobás ikerház fél eladó Budapest vonzáskörzetében csendes, családias zöld környezetben eladó egy kiváló állapotú, fedett teraszos, kis kertes, rugalmasan költözhető, nagyszerű hangulatú ikerházi lakás! Az in...
    • Eladó ház, Lakás - Gyömrő
    1 napja, 10 órája
    89 000 000 Ft
  • Eladó ház, Gyömrő
    Gyömrő, Kossuth tér
    Gyömrő Kossuth téren, Egyedi Kényelemmel - Eladó Tágas és Hangulatos Ikerház Keresi álmai otthonát Gyömrő frekventált részén? Ne keressen tovább! Eladóvá vált egy Ytong téglából épült ikerház, mely kiváló elhelyezkedésével és teljes körű felszereltsé...
    • Eladó ház, Lakás - Gyömrő
    1 napja, 10 órája
    73 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Dormány Kristóf

  • +363016-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Gyömrő