ELADÓ két lakrészből álló különleges családi ház!

108 000 000 Ft
Győr
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12329488
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 234
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Győr-Szabadhegyen, csendes, nyugodt, természetközeli környezetben, 2 lakrészből álló, 2 szintes, 7 szoba + nappalis, 204m²-es (bruttó 234m²-es) kertes családi ház eladó.

Az ingatlan két külön bejáratú lakrészből áll, melyek külön mérőórákkal rendelkeznek.
Az első lakrész földszintes. Az épületben 80m²-en egy konyha, étkező, kamra, előszoba, 3 hálószoba, fürdőszoba és egy wc található. Ez a lakrész az 1960-as években épült, melyet folyamatosan karbantartottak. Az épület alapja, és falai jók, nem vizesednek, de kis felújítást igényelnek. Két kis méretű ablak kivételével megtörtént a nyílászárók műanyagra cserélése. Az ablakok redőnnyel felszereltek. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással.

A második lakrész emeletes. Az alsó szinten 50m²-en egy amerikai konyha (konyha + étkező + nappali), kamra, előszoba és egy wc található. A nappalihoz tartozik még egy 10m²-es terasz is. Az udvaron pedig található még egy 8m²-es tároló is. Az emeleten 74m²-en 4 szoba, közlekedő, dolgozószoba, egy zuhanyzóval felszerelt háztartási helyiség, gardrób és egy wc-vel felszerelt fürdőszoba kapott helyet. A közlekedőhöz tartozik még egy 12m²-es erkély is. Ez a lakrész 2003-ban épült, melyet folyamatosan karbantartottak. Az egész házat modern, letisztult, tágas terek jellemzik. A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.
Az otthon melegét gázkazán biztosítja, a földszinten padlófűtéses, az emeleten radiátoros hőleadással.

A családi ház egy 671m²-es telken helyezkedik el. Az épület mellett, a térkövezett zárt udvari gépkocsibeállón, még akár 4 autó is kényelmesen elfér. A nagy méretű kert rendezett, gyepesített, részben parkosított, ahol a locsolást egy fúrt kút biztosítja. Az udvaron egy konyhakert is kialakításra került.

A családiházas övezetben elhelyezkedő ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkező, központi, ám mégis csendes részen található. Az bevásárlóközpont, iskola, óvoda, bölcsőde, gyógyszertár, kórház, posta és minden fontos létesítmény pár percnyi sétálással, biciklizéssel megközelíthető. A frekventált helyen elhelyezkedő ingatlan tömegközlekedés szempontjából tökéletes.

Az ingatlan tökéletes választás nagycsaládosoknak, családalapítás előtt állóknak és befektetők részére egyaránt, hiszen az ingatlan nagy méretű, nem kell a felújítással bajlódni, azonnal beköltözhető, jó elhelyezkedése miatt pedig értékálló. A két külön bejáratú lakrész előnyei miatt, akár egy vállalkozás kialakítására is alkalmas, de két generáció számára is tökéletes választás.

Ez a ház lehetővé teszi, hogy együtt, de mégis két külön lakrészen éljen 2 generáció!
Ha a város zajától, nyüzsgésétől menekülne, ez az ingatlan a legjobb választás! Fedezze fel a kertvárosi hangulatú életet! Ha egy igazán különleges otthonra vágyik, egy lenyűgöző környezetben, akkor siessen, le ne maradjon róla!

További információért keressen bizalommal!
Hétvégén is fogadom hívását!
Balasa Bernadett
+36 30 935 5449

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

amerikai konyha

Kapcsolat a hirdetővel
  • Balasa Bernadett

  • +363093-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Győr


Hasonló hirdetések

  • RITKA LEHETŐSÉG!
    Győr, Révfalu
    Győr – Moson – Sopron Vármegye, Győr, Révfalu legnívósabb utcájában, a Belvárostól, az Egyetemtől, a Mosoni – Dunától gyalogosan is pár percre, az 50.-es, években épített, Villa negyed besorolással, családi ház eladó! A zöld környezetben 514 nm –es, ...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    6 órája, 4 perce
    175 000 000 Ft
  • Nappali 3 szoba!
    Győr, Kisbácsa, Győr
    Masszív Ház, Nappali három szoba! Győr – Moson – Sopron – Megye, Győr, városközponttól nyolc percre, Kisbácsa városrészben, tégla falazatú, jól megépített, kétlakásos társasház egyik ikerháza eladó! A lakóház építési éve 1986, 494 nm saroktelken hely...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    6 órája, 5 perce
    69 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Győr
    Győr
    ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZ GYŐRBEN ! Eladó Győr frekventált részén egy 833 m2-s telken kiváló tájolású és elrendezésű 130 m2-s nappali 5 szobás fűtés kész családi ház nagy terasszal és gépkocsi beállóval! A házak 30-as porotherm téglából 15 cm-s homlokzati és 30...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 7 órája
    85 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Győr
    Győr
    Győr város Nádorváros kerületének frekventált részén 1616 nm telekkel lakóépület, benne a közelmúltban megszűnt, közkedvelt vendéglő és igényesen kialakított lakás eladó. Az épület kiváló állapotú, 2010-ben teljes körű felújításon esett át. Hasznos a...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 7 órája
    365 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Győr
    Győr
    Az OTP Ingatlanpont megvételre kínálja Győr-Moson-Sopron vármegyében, Győr belvárosában ezt a kiváló elhelyezkedésű, rendkívül jó ár-érték arányú tégla lakást. A társasház legfelső emeletén található bruttó 84 nm-es tetőtéri lakás számos lehetőséget ...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 7 órája
    43 990 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Balasa Bernadett

  • +363093-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Győr