Ezt a hirdetést archiválták.

Győr belvárosának modern lakóházas,prémium utcájában belső kétszintes erkélyes lakás árengedménnyel!

Győr Győr-Belváros
5 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 86 m2-es téglalakás Győr, Ménfőcsanak
    Győr, Ménfőcsanak
    Kedves Otthonkereső! Győr közkedvelt kertvárosi részén Ménfőcsanakon vált eladóvá egy belső két szintes, 86 m2-es lakás. Az ingatlan jó elrendezésű, nappali plusz 3 szoba található benne. Két fürdőszoba került kialakításra, a földszinten épített zuha...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 13 órája
    69 500 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Győr, Nádorváros, Csokonai utca, 80nm, 78800000 Ft
    Győr, Nádorváros, Csokonai utca
    Győr-Nádorváros kedvelt, csendes zsákutcájában 3 szobás családi ház eladó Győr-Nádorváros egyik legkedveltebb részén, a Csokonai utcában eladó egy 80 m2-es, 3 szobás családi ház. Az 1961-ben épült, felújítandó ház egy 576 m2-es telken található. A há...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 15 órája
    78 800 000 Ft
  • Eladó 148 m2-es családi ház Győr, Szitásdomb
    Győr, Szitásdomb
    Győr méltán népszerű lakóövezetében eladó, egy vállalkozásnak is alkalmas családi ház. Főbb paraméterei: ✅ 126 nm földszinti alapterület ✅ 134 nm pinceszint ✅ 13 nm terasz ✅ 952 nm telek ✅ melléképületek és autószerelő műhely ✅ két generáció együttél...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 15 órája
    138 000 000 Ft
  • Eladó 48 m2-es téglalakás Győr, Szörényi Éva utca
    Győr, Szörényi Éva utca
    ELADÓ 48 m2-es magasföldszinti nagyerkélyes lakás Győr Kismegyeren!Ideális választás fiataloknak és időseknek egyaránt!Ez a hangulatos, 48 m2-es lakás Győr Kismegyeren található, csendes, zöldövezeti környezetben. A lakás 2 szobás, tágas amerikai kon...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 16 órája
    44 500 000 Ft
  • Eladó 74 m2-es téglalakás Győr
    Győr
    Győr-Révfaluban eladó egy 1998-ban átadott 72 m2-es, második emeleti, erkélyes társasházi lakás. A ingatlan alapterüle 72 m2 (+ 6m2 erkély), ami a nappali mellett két hálószobát, konyhát, fürdőt, kamrát és külön wc-t tartalmaz.A délkeleti tájolású la...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 16 órája
    87 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4370243
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 63
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A társasház 2001-ben épült, 3 emeletes, 8 lakásos téglaépítésű, kívülről hőszigetelt.
A 3. emeletén elhelyezkedő egyedi kialakítású, déli tájolású lakásbelső elrendezése és ízlésvilága azonnal megszerethető, elfogadható leendő tulajdonosának is.
Közös udvarán zöldterületi pihenőrész és garázsok vannak.
A bruttó 67 nm + 3 nm erkély, nettó 62.54 nm + 3 nm erkély alapterületen:
az alsó szinten közlekedő, nappali, abból nyíló konyha-étkező, erkély, ezeken kívül hálószoba, fürdőszoba, külön WC-,

míg a felső, tetőtéri szinten egy térben nagyobb méretű dolgozó és pihenőszoba, valamint szalagfüggönnyel leválasztott tároló helyiség található.

Az ingatlan stílusában kiemelt hangsúlyt kapott a természetes-, elsősorban faanyagok felhasználása. Így az összes ajtó, a gépesített konyha-, valamint a fürdőszobabútor kiegészítői, az asztalok, székek-, beépített szekrények, s a nappali és a hálószoba hajópadló aljzatburkolata fenyőből készült.
A fehér falak, a pasztell-földszínű hidegburkolatok harmonizálnak ezzel a naturális belső enteriőrrel, ezért a rendkívül világos lakás a tiszta, nyugodt életstílust képviseli.
A fürdőszoba 2017-ben minőségi anyagokból felújításra került: a teljes belső burkolat, szaniterek, csaptelepek, zuhanykabin és a kondenzációs kombi gázkazán cseréje történt meg a tavalyi évben.
A kis forgalmú, csendes utcára néző hő- és hangszigetelő, déli falfelületet uraló homlokzati nyílászárók redőnnyel felszereltek. Kora délutántól az erkélyt a nap nem süti, ezért a délelőtti kellemes hűvöst követően ekkortól is használható pihenésre.
A lépcsőház 2 évente kifestésre kerül.
Közös költség 6700 Ft havonta, ami magában foglalja a tartalékképzést, a takarítást, a közös részek rezsijét (villany, öntözővíz).
Egyedi mérősek a közművek, a fenntartási költség mindebből és az energiatakarékos szerkezeti elemekből eredően kivételesen kedvező összegű.
Egy közös tároló -kerékpároknak is- az alsó szinten kapott helyet, a kukák helyisége a megfelelő higiénia biztosítása érdekében a lépcsőházon kívül kapott helyet (takarító kezeli).
Parkolás a ház előtt megoldott, egy autó éves bérlete itt 3800 Ft, de a másodikra is kedvezményesen kiváltható.
Szemben a teremgarázsban-, a pár perc sétára lévő Széchenyi híd alatt pedig zárt beálló helyek bérelhetők.
Méterekre található minden jelentősebb szolgáltató, bevásárlási és tömegközlekedési lehetőség, valamint minden szintű oktatási intézmény.
A lakás rövid határidővel beköltözhető, újszerű állapota, de 2 éves megóvott belső festése sem hátráltatja ezt.
Engedményes ára most: [------] Ft helyett [------] Ft!
Hivatkozási szám: 1922
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal! Irodánk teljes körű, díjmentes hitel és CSOK ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves ügyfeleit!
 
 
 
 
 
 


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Győr

Győr-Belváros

 
Elhelyezkedés
Győr

Győr-Belváros