Ezt a hirdetést archiválták.

Győr, Révfalu, 71 nm-es, 1. emeleti erkélyes téglalakás saját tárolóval eladó.

Győr Révfalu
1 éve

Hasonló hirdetések

  • Eladó Lakás, Győr
    Győr
    Eladó Győr-Ménfőcsanakon egy 56 nm -es, erkélyes lakás saját parkolóval és tárolóval. A lakás az 1. emeleten helyezkedik el egy 2017-ben épült társasházban, ami gyönyörű környezetben, egy csendes zsákutca végén található. A ingatlanban amerikai-konyh...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja
    54 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Győr
    Győr
    Eladó Győr-Ménfőcsanakon egy 56 m2-es, erkélyes lakás saját parkolóval és tárolóval. A lakás az 1. emeleten helyezkedik el egy 2017-ben épült társasházban, ami gyönyörű környezetben, egy csendes zsákutca végén található. A ingatlanban amerikai-konyhá...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja
    54 900 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Győr, Gyárváros, Ipar utca, 55nm, 36800000 Ft
    Győr, Gyárváros, Ipar utca
    Győr-Győrvárosban 55 m2-es, 2 szobás, erkélyes tégla lakás eladó A lakás Győr-Győrvárosban, az Ipar utcában található egy 4 szintes tégla társasház második emeltén. Az 55 m2-es, 2 szobás lakás szép állapotban van: jelenlegi tulajdonosai igényesen kar...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 1 órája
    36 800 000 Ft
  • Eladó Ház, Győr
    Győr
    Győr, kismegyeri városrészén eladásra kínálunk egy családi házat, amit kétlakásos formában alakítottak ki az évek során. Mindegyik lakás külön közműórákkal rendelkezik. Az földszinti rész 1974-ben épült, az emeleti részt 2002-ben építették rá. Az als...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 20 órája
    98 800 000 Ft
  • Eladó Ház, Győr
    Győr
    Győr város Nádorváros kerületének frekventált részén 1616 nm telekkel lakóépület, benne a közelmúltban megszűnt, közkedvelt vendéglő és igényesen kialakított lakás eladó. Az épület kiváló állapotú, 2010-ben teljes körű felújításon esett át. Hasznos a...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 20 órája
    365 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10315473
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 71
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Győr, Révfalu, Damjanich utca, 71 nm-es, Nappali + 2 szobás, felújított, 1. emeleti erkélyes téglalakás saját tárolóval eladó.

A lakás 2017-ben teljes körű felújításon esett át ennek keretében német Kömmerling márkájú 2 rétegű műanyag nyílászárók, prémium alumínium redőnyök és szúnyoghálók kerültek beépítésre, a víz illetve a villanyvezetékek teljes cseréje megtörtént. A lakás 5 cm-es belső szigeteléssel rendelkezik.

Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy saját tulajdonú 6 nm-es zárható tároló amely már az eladási ár részét képezi.

A lakás hangulatos 3,8 nm-es erkéllyel rendelkezik amely a napfényes nappaliból nyílik.

Az előszobába belépve azonnal tudatosul bennünk, hogy itt nagy hangsúlyt fektettek a minőségre és a harmoniára hiszen a modern kialakítás mellett a berendezések, a válogatott minőségű burkolatok és a bútorok valamint a színek luxussal és melegséggel töltik el a lakás hangulatát.

Az amerikai konyhás nappaliban egyetlen háziasszonynak sem lehet oka a panaszra hiszen az egyedileg tervezett magasfényű konyhabútor mellett mindenhol felsőkategóriás AEG gépek került beépítésre úgymint AEG elektromos indukciós főzőlap, elektromos sütő, páraelszívó berendezés, beépített mosogatógép, mikrohullámú sütő, beépített fagyasztós hűtőszekrény, gránit mosogató továbbá számos tároló illetve pakolóhely soft-close fiókokkal felszerelve. Mindemellett még egy 4 fős étkező is helyet kapott.

A hangulatot a konyhában a beépített LED világítás teszi még otthonosabbá.

A fűtést és a melegvíz ellátást új generációs Saunier Duval márkájú kondenzációs gáz-cirkó kazán biztosítja radiátoros hőleadással, nyáron pedig a kellemes beltéri hőmérsékletről inverteres (hűtő-fűtő) klíma gondoskodik.

A toalett és a fürdőszoba egymástól külön helyiségekben helyezkednek el. A fürdőszobában egy hangulatos kád került beépítésre továbbá itt még egy mosókonyha is rendelkezésre áll ahol a térkihasználás végett akár egy mosógép illetve szárítógép is elhelyezhető.

Az ingatlan energiafelhasználása megfelel a jelenleg előírt rezsikorlátoknak, valóban minimális rezsivel tud számolni.

A közös költség havonta 12.780 forint amely a társasház további korszerűsítési munkálatok folytatását szolgálja hiszen az utóbbi években számos fejlesztés megvalósult. (A lépcsőházban a nyílászárók cseréje, a kémények béléscsövezése, a strangok cseréje stb…)

Az ingatlan tehermentes, rövid határidőn belül költözhető.

A parkolás díjmentes és közvetlenül a társasház előtt lehetséges. Adott esetben garázs bérlésére is van lehetőség.

A klasszikus Révfaluban található lakás a kiváló infrastruktúrának köszönhetően - a Széchenyi Egyetem 500 méterre fekszik - bárhova is induljon, gyorsan odaér, a lakás közelében pár perces sétával mindent megtalál amire a hétköznapokban szüksége lehet anélkül, hogy autóba kellene ülnie.

Az IDEÁL Ingatlaniroda az ingatlanok értékesítése és bérbeadása mellett teljes körű szolgáltatást kínál:

- Teljes körű díjmentes hitelügyintézés.
- Bankfüggetlen tanácsadás.
- Lakástakarék beszámítása.
- Energetikai tanúsítvány készítése.
- Jogi tanácsadás.
- Ügyvédi és közjegyzői szerződések.
- Lakberendezés.

Önnek is megtaláljuk a legjobb megoldást. Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel:
Az IDEÁL Ingatlaniroda csapata

Elhelyezkedés
Győr

Révfalu

 
Elhelyezkedés
Győr

Révfalu