Ezt a hirdetést archiválták.

Igényes megjelenésű nyaraló állandó lakhatásra kialakítva Győr központjától pár percre eladó., Gyirm

Győr Gyirmót
5 éve, 2 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Győr
    Győr
    BELVÁROSI NAPFÉNYES LAKÁS TÁROLÓVAL, PARKOLÓVAL Ha nem akarsz kompromisszumokat kötni, ez a lakás jó választás lehet. Győr belvárosában, a Batthyány tér mellett, első emeleti, 77 m2-es lakás 6 m2-es saját tárolóval, zárt udvari parkolóval eladó. A la...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 2 órája
    59 900 000 Ft
  • Elegáns stílusú skandináv lakás Győr szívében eladó
    Győr, Belváros
    Kifinomult skandináv otthon Győr szívében eladó Vásárolj nappali + 2 szobás, felújított téglalakást Győr-Belvárosában!   A lakás adottságai: - 79 m² alapterület - amerikai-konyhás nappali + 2 szobás elrendezés - fürdőszoba káddal és zuhanyzóval - 2 w...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 3 órája
    74 900 000 Ft
  • Kulcsrakész nappali + 2 szobás lakás várja tulajdonosát
    Győr, Szitásdomb
    Szitásdomb új kialakítású részén egy 16 lakásos társasházban kulcsrakész lakás eladó! Az 1. emeleten található 56,35 nm-es lakásban amerikai konyhás nappali, 2 szoba, fürdőszoba, külön WC, közlekedő, előtér került kialakításra. A nappaliból 4,50 nm-e...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 4 órája
    54 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Győr
    Győr
    Eladó Győr-Ménfőcsanakon egy 56 nm -es, erkélyes lakás saját parkolóval és tárolóval. A lakás az 1. emeleten helyezkedik el egy 2017-ben épült társasházban, ami gyönyörű környezetben, egy csendes zsákutca végén található. A ingatlanban amerikai-konyh...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 5 órája
    54 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Győr
    Győr
    Eladó Győr-Ménfőcsanakon egy 56 m2-es, erkélyes lakás saját parkolóval és tárolóval. A lakás az 1. emeleten helyezkedik el egy 2017-ben épült társasházban, ami gyönyörű környezetben, egy csendes zsákutca végén található. A ingatlanban amerikai-konyhá...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 5 órája
    54 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4506458
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 45
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Alsó, felső szint, saját stégre néző hatalmas fedett terasz, dupla luxus hűtő-fűtő klíma, parkosított dupla telek, tágas nappali konyhasarokkal, zuhanyzós, WC-s szeparált fürdőszoba az alapjellemzői ennek a Győr-Gyirmóti horgászfaluban, a városhoz legközelebb elhelyezkedő cseréptetős, téglaépítésű „mézeskalács" háznak.
Praktikusságát fokozza az egyedi fatüzelésű, nagy tömegű kályha, mely 180 db samott téglát rejt, így egy begyújtást követően 12 órán keresztül fenntartja a kívánt meleget, amennyiben nem kívánja használni az amúgy energiatakarékos klímaberendezéseket (1 kw fogyasztás/óra) egyikét sem fűtésre a hideg időszakban. A kályha előkészített kemencerésszel is rendelkezik.
A felső, tetőtéri szint jelenleg egy térrel rendelkezik, mely könnyen visszaalakítható 2 szobásra még egy fürdőszobával a meglévő, most rejtett felcsövezéseknek köszönhetően. A padlóburkolat itt laminált parketta, ablakai fakeretesek.
Az alsó szinten az aljzatburkolat mindenhol járólap, a konyhát egy kiadópult választja el a nappalitól.
Rendkívül világos a lakótér, hiszen a bejárati rész teljesen üvegezett, külön ablaka van a konyhának és a nappaliban nagy felületű üvegtégla berakás is található. A konyhai tűzhely külön vezetéken bekötött elektromos, kerámialapos főzőfelületű.
Az épület külső alapterülete 30 négyzetméter, belül 2x 22.5 nm a lakótér.
Használati hidegvíz saját kútról hidroforral megoldott, a meleg vizet elektromos bojler biztosítja.
A díszes kertben könnyűszerkezetes, 10 nm-es szerszámtároló, valamint épített grillező emeli a színvonalat még tovább. Több autóval parkolni a telekre beállással, vagy előtte is lehetséges.
Az igazi, prémium kikapcsolódást a ház mögött található festői Marcal holtág varázsában helyet kapott saját stégről történő horgászási lehetőség biztosíthatja.
Az egymásra figyelő lakókörnyezetben életvitelszerűen is laknak többen.
Mindez a kiváltság ebben a fantasztikus természeti környezetben kiváló minőségi úton gyorsan megközelíthető, Gyirmót központja gyalogosan sem távolság-, míg Marcalváros csupán 6 km-re található.
Az ingatlanért fizetendő összeg a mai győri lakásárakat tekintve már-már képletes összegű, mely bizonyos feltételekkel kedvező kamatozású jelzáloghitellel is megoldható, ehhez irodánk díjmentes tanácsadást biztosít.
A lakóház kis mértékben alkuképes eladási ára: [------] Ft.
Hivatkozási szám: 2007


 


 


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Győr

Gyirmót

 
Elhelyezkedés
Győr

Gyirmót