Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Győrladamér, 95 nm-es új építésű családi ház 501 nm-es saját telekkel eladó.

64 900 000 Ft
Győrladamér
7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10434892
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 95
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Győrladamér, Győr-Moson-Sopron Megye, Nappali + 3 szobás, 95 nm-es új építésű családi ház 501 nm-es saját telekkel eladó.

Győrladamér modern, új építésű utcájában, zöldövezeti környezetben található önálló családi ház nettó alapterülete 95 nm, a terasszal és a fedett bejárattal együtt pedig 113 nm. A saját telek mérete 501 nm és 18 méter széles.

Az eladási ár már tartalmazza az ÁFÁ-t illetve az építési telek árát.

Győrladamér ezen utcájában kizárólag új építésű családi házak kerülnek felépítésre. Fontos kiemelni, hogy Győrladamér önkormányzata további építési telkeket nem bocsát rendelkezésre ezáltal az új építésű ingatlanok száma véges.

Az ingatlanok fűtéskész állapotban kerülnek átadásra viszont felár ellenében kulcsrakész kivitelezés is kérhető.

A családi ház igény esetén és felár ellenében napelemekkel felszerelve kerül átadásra ezáltal az ingatlan energetikai besorolása AA+, ebből kifolyólag gyakorlatilag nulla rezsiköltséggel tud számolni.

Az eladási ár elektromos fűtést foglal magában (hőszivattyű és elektromos padlófűtés) azonban a gáz a telekhatáron belül rendelkezésre áll így igény esetén és felár ellenében vállaljuk a bekötését.

A szerződéskötés feltétele a telek illetve a családi ház eladási árának a 20%-a forintban történő kiegyenlítése.

A hirdetésben található alaprajz tájékoztató jellegű.

---

A továbbiakban pontokba szedve megtalálja az ingatlan részletes építési leírását:

- Falazatok:
Lábazati fal: A lábazati falak Leier zsaluelem, (ZS30), C20/25-XC1-16 minőségű betonnal kibetonozva, 8 függőleges és vízszintes vasalással készülnek statikus terv szerint vízálló lábazati hőszigeteléssel a terveknek megfelelő magasságban.

- Külső falak:
LeierPlan 30 N+F vázkerámia falazóblokkból készül. LE MD 771-1-03-05, I. kategóriába tartozó LD égetett agyag falazóelem, CL P I 11 720(D1).

- Válaszfalak:
LeierPlan 10/50 válaszfallapból készülnek vagy ezzel egyenértékű 10 cm-es vastagságban. I. kategóriába tartozó LE MD 771-07-03.

- Áthidalók, koszorúk:
Leier MDA és MDVA előfeszített kerámiaköpenyes nyílásáthidaló, LE PL845-2-01 (CE teljesítmény nyilatkozattal rendelkezik amely a teljesítmény jellemzőket részletesen is tartalmazza) az áthidalók feletti nyomott öv kisméretű tömör téglából készül hosszvassal és kengyellel. A nyílásáthidalók felett a koszorú alsó vasalása 2 betonacéllal kerül megerősítésre, nagyméretű nyílásáthidalások felett monolit vasbeton áthidaló készül. Az áthidalókat és a koszorúkat statikai terv szerint kivitelezzük.

- Alapozás:
Az alapozási sík mindenhol a fagyhatár alatt kerül kialakításra feltöltésmentes, teherbíró altalajba amely legalább 20 cm-ig belenyúl. A sávalapok szélessége 40-60-80 cm. Az alapozás statikai kiviteli terv alapján készül. Minimum 12 cm-es vastag vasalt aljzat készül egy réteg 8/15/15 hálós vasalással a válaszfalak alatt kiegészítő vasalással. Az épület padozatába aljzatbeton készül 6 cm-es vastagságban a padlóburkolat alá. A vasalt aljzat alatt minimum 15 cm vastag tömörített homokos kavics ágyazat kerül, az aljzat relatív tömörségi foka 95%.

- Födém:
A zárófödém vasbeton koszorúra támaszkodó fa födém 10/15 cm-es keresztmetszettel és 60 cm-es tengelytávval, a kivitelezése statikai terv alapján történik. A faanyag láng és gombamentesítésre kerül Tetol FB oldatba áztatva.

- Tetőszerkezet:
A tetőszerkezet sátortetős hagyományos ácsolatú fedélszék 25 fokos hajlásszöggel statikai terv szerint. A faanyag láng és gombamentesítésre kerül Tetol FB oldatba áztatva.

- Vízszigetelés:
A talajba nedvesség elleni 1 rétegű bitumenes lemez szigetelés készül VILLAS PORMEX RAPID kellősítéssel vagy ezzel egyenértékű európai minőségtanúsítvánnyal rendelkezik. (Teljesítmény igazolás: VILLAS V52151)

- Kémény:
Nem tervezett.

- Hőszigetelés:
A padlószerkezetbe 10 cm-es lépésálló hőszigetelés kerül. A lábazatra 13 cm-es zártcellás hőszigetelés. A homlokzatra BaumitStraEPS hőszigetelő rendszer készül 15 cm-es vastagságban a terveken jelölt színben. A koszorúk bennmaradó zsaluzatként 5 cm-es előtét hőszigetelést kapnak. A zárófödémnél 30 cm-es ásványgyapot hőszigetelés készül.

- Bádogos szerkezetek:
A bádogos szerkezetek a horganyzott fémlemezből készülnek. A csapadékvizet horganyzott fémlemezből külső lefolyó csatornákon keresztül vezetjük el. Európai megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

- Tetőhéjalás:
Terrán cserép tervezett antracit színben tetőfóliával és a szükséges tetőkiegészítőkkel úgymint hófogó szellőzőcserép stb.

- Külső homlokzatképzés:
A vakolt részelen Baumit hőszigetelő vakolatrendszer készül a homlokzati terv szerinti színben.

- Belső felületképzés:
A vizes helyiségekben csempeburkolat készül egyéb helyeken pedig diszperziós festés.

- Lábazatkiképzés:
A lábazati falra zártcellás szigeteléssel Baumit lábazati vakolat készül a homlokzati terv szerinti színben. EMI nyilatkozattal rendelkezik.

- Nyílászárók:
A külső nyílászárók Gealan típus vagy ezzel egyenértékű szabvány méretű műanyag szerkezetű 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel fehér színben. EMI nyilatkozattal rendelkezik. A belső nyílászárók BestDoor vagy ezzel egyenértékű tömör és üvegezett fa ajtók, barna színben. EMI nyilatkozattal rendelkezik.

- Padlóburkolatok:
A fürdőszobákban, az előtérben, az étkezőben, a konyhában, a közlekedőben és a háztartási helyiségben Zalakerámia lapburkolat vagy ezzel egyenértékű kerül lefektetésre. EMI nyilatkozattal rendelkezik. A szobákban, a nappaliban WoodStep laminált parketta padlóburkolat készl Dynamic Mokka színben vagy ezzel egyenértékű. EMI nyilatkozattal rendelkezik.

- Helyiséglista:
Előtér - Kerámia: 3,55 nm.
Közlekedő - Kerámia: 9,13 nm.
Szoba - Laminált parketta: 11,00 nm.
Szoba - Laminált parketta: 11,53 nm.
Szoba - Laminált parketta: 12,60 nm.
Háztartási helyiség - Kerámia: 3,24 nm.
Fürdőszoba - Kerámia: 7,41 nm.
Toalett - Kerámia: 1,80 nm.
Kamra - Kerámia: 1,80 nm.
Nappali-konyha-étkező - Kerámia és laminált parketta: 32,50 nm.

Nettó négyzetméter összesen: 94,56 nm.

Fedett bejárat - Térkő: 3,63 nm.
Terasz - Térkő: 14,81 nm.

Bruttó négyzetméter összesen: 113 nm.

Az IDEÁL Ingatlaniroda az ingatlanok értékesítése és bérbeadása mellett teljes körű szolgáltatást kínál:

- Bankfüggetlen tanácsadás.
- Teljes körű díjmentes hitelügyintézés.
- Lakástakarék beszámítása.
- Energetikai tanúsítvány készítése.
- Jogi tanácsadás.
- Ügyvédi és közjegyzői szerződések.
- Könyvelés vállalatok és cégek számára.
- Lakberendezés.

Önnek is megtaláljuk a legjobb megoldást. Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel:
Az IDEÁL Ingatlaniroda csapata

Kapcsolat a hirdetővel
  • Németh Szilárd

  • 0036709-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Győrladamér


Hasonló hirdetések

  • Eladó 155 m2-es családi ház Győrladamér, Petőfi Sándor utca
    Győrladamér, Petőfi Sándor utca
    Ház a tónál egy park közepén Szigetközben?Győrladamér csendes, széles utcájában gyönyörű, dúsan zöldellő fákkal és bokrokkal teli, kellemes klímát nyújtó, de napimádóknak és horgászoknak is lehetőségeket kínáló kertben egy 155 m2 + pincés ház keresi ...
    • Eladó ház, Lakás - Győrladamér
    1 hete, 2 napja
    79 500 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó ház, Győrladamér
    Győrladamér
    Győrladaméron új építésű családi ház ELADÓ! 900 m2-es telken, 4 szoba+nappalis, 108 m2-es önálló családi ház várja leendő tulajdonosát! Néhány műszaki jellemző: - tégla szerkezetű, főfalak 30 cm-es Leier N+F kézi falazóblokkból készülnek - válaszfala...
    • Eladó ház, Lakás - Győrladamér
    3 hónapja, 1 hete
    79 200 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 108 m2-es családi ház Győrladamér
    Győrladamér
    Győrladaméron új építésű családi ház ELADÓ!900 m2-es telken, 4 szoba+nappalis, 108 m2-es önálló családi ház várja leendő tulajdonosát!Néhány műszaki jellemző:- tégla szerkezetű, főfalak 30 cm-es Leier N+F kézi falazóblokkból készülnek- válaszfalak 10...
    • Eladó ház, Lakás - Győrladamér
    3 hónapja, 1 hete
    79 200 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó ház, Győrladamér
    Győrladamér
    Győrladamér csendes, széles utcájában gyönyörű, dúsan zöldellő fákkal és bokrokkal teli, kellemes klímát nyújtó, de napimádóknak és horgászoknak is lehetőségeket kínáló kertben egy 155 m2 + pincés ház keresi új gazdáját. Pompás kilátás a teraszról, a...
    • Eladó ház, Lakás - Győrladamér
    5 hónapja
    79 500 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó több szintes családi ház, kis tóval Győrladamér
    Győrladamér
    Eladó Győrladamér csendes, széles utcájában zöldellő fákkal teli, kellemes klímát nyújtó, akár horgászoknak is lehetőségeket kínáló kertben egy 155 m2 családi ház + pince. Pompás kilátás nyílik a kertre, szépen megmunkált tömör fa kapuk, erkély- és t...
    • Eladó ház, Lakás - Győrladamér
    6 hónapja
    79 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Németh Szilárd

  • 0036709-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Győrladamér