Ezt a hirdetést archiválták.

Győrzámoly kedvelt központi részén 230 nm lakóterű, újszerű családi ház eladó

Győrzámoly Bartók Béla út
2 hónapja, 1 hete

Hasonló hirdetések

  • Kulcsrakész ikerház eladó
    Győrzámoly
    Azonnal költözhető, kulcsrakész ház eladó! Győrzámoly csendes utcájában új építésű 90,42 nm-es ikerház 16,10 nm-es nyitott terasszal kb. 110 nm-es kertkapcsolattal eladó.  Az ingatlanban amerikai konyhás nappali, 3 szoba, fürdőszoba WC-vel, külön WC,...
    • Eladó ház, Lakás - Győrzámoly
    2 napja, 6 órája
    64 999 380 Ft
  • Eladó Ház, Győrzámoly
    Győrzámoly
    2021 átadással! Győr-Moson-Sopron megye, Győrzámolyon kínálunk eladásra új építésű, Amerikai konyhás-nappalival, 3 hálószobával, fürdőszobával, terasszal, saját udvarral nettó 98,5 m2-es lakótérrel rendelkező családi házat. Az alaprajz kialakításánál...
    • Eladó ház, Lakás - Győrzámoly
    1 napja, 4 órája
    66 499 380 Ft
  • Eladó Ház, Győrzámoly
    Győrzámoly
    Győr-Moson-Sopron vármegye, Győrzámolyon kínálunk eladásra új építésű, amerikai konyhás-nappalival, 2 hálószobával, fürdőszobával, saját udvarral nettó 90,37 m2-es lakótérrel, 17,24 m2-es terasszal rendelkező KULCSRAKÉSZ családi házat. Az alaprajz ki...
    • Eladó ház, Lakás - Győrzámoly
    1 napja, 4 órája
    66 839 460 Ft
  • Eladó Ház, Győrzámoly
    Győrzámoly
    Győr-Moson-Sopron vármegye, Győrzámolyon kínálunk eladásra új építésű, amerikai konyhás-nappalival, 2 hálószobával, fürdőszobával, 16 m2-s terasszal, saját udvarral nettó 90,42 m2-es lakótérrel rendelkező KULCSRAKÉSZ családi házat. Az alaprajz kialak...
    • Eladó ház, Lakás - Győrzámoly
    1 napja, 4 órája
    66 499 380 Ft
  • Győrzámoly
    Az OTP Ingatlanpont eladásra kínálja Győr-Moson-Sopron megyében, Győrzámoly újépítésű területén ezt az ÚJÉPÍTÉSŰ típusházát. A Szamos típusház bruttó 103 m2 beépített területű, ami nettó 84 m2 összes hasznos területtel, nappali + 3 szobával rendelkez...
    • Eladó ház, Lakás - Győrzámoly
    1 napja, 8 órája
    75 749 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12096126
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 230
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Családi ház, újszerű állapotban, különleges kialakítású belső terekkel eladó!

Győrzámoly kedvelt központi részén, 9 km-re Győrtől, mégis csendes, nyugodt környéken, zöldövezetben vált eladóvá 1003 nm telken elhelyezkedő, felújított, egyedi elosztású, szinteltolásos, napsütötte, klímás, 230 nm lakóterű, tripla komfortos, erkélyes, teraszos, kertes családi házunk, garázzsal valamint belső és külső fedett tárolóval! A maga nemében felosztását, tereit és új állapotát tekintve, igazi ritkaságnak számít.

Az ingatlan 1990-ben épült. 2010-ben Teljes körűen felújításra került és azóta is folyamatosan karbantartjuk. Megtörtént a víz-, villany- és gázvezetékek és gépészet, valamint a tetőzet cseréje, a félszintek monolit födémet kaptak, 10 cm szigetelés a falakon. Beltérben riasztó, füstjelző, kültéren kamerarendszer működik. A villanyhálózat 3x16 A, a garázsban és a kültéri fedett gépkocsitárolóban 380 V elérhető.
A ház melegéről és meleg víz ellátásáról cirko gázkazán gondoskodik, a hőleadók lapradiátorok. Alternatív fűtésként rendelkezésre áll egy Junkers vegyes kazán melyről az egész fűtésrendszer üzemeltethető, valamint az egyik nappaliban egy Wamsler öntöttvas kandalló. A házban 2 klíma található.

A nyílászárók hőszigetelt, fényvédővel ellátott faablakok, a tetőablakok pedig Velux fa ablakok. A nyílászárók szúnyoghálóval valamint belső vagy külső hővédő rolóval, reluxával vagy függönnyel ellátottak. A bejárati ajtó és a beltéri ajtók fából vannak.

A belső tér 4 félszintes, 2 nappalis, 4 hálószobás, 3 fürdőszobás lakótér kialakítása a következő:

Földszinten található egy előszoba, egy hálószoba (mely korábban irodaként funkcionált) (23 nm), egy zuhanyzós fürdőszoba, egy wc. Az előszobába a garázsból egy hangszigetelt moziszobán (jelenleg tárolónak használt) keresztül lehet eljutni. Az emeleti szinteket egy gyönyörű és nagyon stabil falépcsőn érhetjük el, mely a ház közepén halad szintről szintre (nem spirál, hanem egyenes lépcső).

Első szinten amerikai konyha + étkező (23 nm), nappali (23 nm) és személyes kedvencem az innen nyíló fedett fa terasz (25 nm) található, melyről a szépen parkosított kertre, valamint a környék "örök panorámájára" nyílik kilátás, mintha egy nyaralóban lennénk.

Második félszinten található a tágas gyerekszoba (23 nm) (amely igény esetén 2 kisebb szobára is osztható - külön ajtóval, ablakkal és világítással), itt található a zuhanyzós, sarokkádas, dupla mosdóval, bidével és WC-vel ellátott központi fürdőszoba, valamint egy 4 nm-es erkély is.

Harmadik fél szinten található a második, galériás nappali (18 nm), ablakokkal a kert felé, és egy hálószoba (20 nm).

A negyedik félszinten, a tetőtérben található egy 25 nm-es nappali és a 2021-ben készült 3. fürdőszoba, mosdóval, wc-vel és zuhanyzóval.

A szépen parkosított kert tökéletesen alkalmas bográcsozásra, grillezésre, kertészkedésre, kikapcsolódásra. A kertben fúrt kút és öntözőrendszer is rendelkezésre áll. A kert gondozott, termő gyümölcsfákkal (cseresznye, szilva, őszibarack, sárgabarack, almafák, szilva, birsalma, nemes bodza), málnával, eperrel, egressel, sommal, csüngő szederrel, ribizlivel és veteményessel (paprika, paradicsom, répa, saláta, egy részük fóliában, stb) beültetett.

Győrzámoly központjában, Győrtől 9 km-re északnyugatra, a Szigetközben, a Mosoni Duna mellett helyezkedik el a 1401-es út mentén.
A közelben megtalálható: Iskola, Óvoda, Bölcsőde, Gazda bolt, Lipóti pékség, CBA, Coop, orvosi rendelő, állatorvos, posta, buszmegálló, Duna part Győrig betonozott töltéssel, stb.

Ajánlom a nagy kényelmes teret, a falusi levegőt, de városias modernséget kedvelőknek. Ideális többgyerekes családoknak, azoknak, akik Győrhöz közel, de mégis annak zajától és rezgésétől távol, a természethez közeli csendes, nyugodt mindennapokra vágynak.
## [------] ## 

Elhelyezkedés
Győrzámoly

Bartók Béla út

 
Elhelyezkedés
Győrzámoly

Bartók Béla út