Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó Ház, Hajdúnánás

46 800 000 Ft
Hajdúnánás
1 éve
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10653925
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 160
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Gyógyvizéről méltán híres Hajdúnánás, belterületén, a város körgyűrűjén belül,
Nagyon Jó Állapotú 165 nm-es tágas, világos terekkel rendelkező, tetőteres családi ház eladó.
A központhoz közeli széles aszfaltozott, mégis csendes utcában lévő ingatlanon, 26 nm-es fedett terasz, kerti sütő, 3 autó számára is elegendő nyílt kocsibeálló az igényesen válogatott dísznövényekkel betelepített első kertben, továbbá gyümölcsfákkal betelepített, akár mini gazdálkodásra is alkalmas hátsó kert és gazdasági épületek tartoznak hozzá, az Összességében 625 nm-es telken.


A 2005-ben tetőtérátépítést kapott, a duplakomfortos, téglafalazatú épület, a Mérnöki tervezésnek és a kivitelezésben is jelenlévő Mérnöki felügyeletnek köszönhetően, jól láthatóan megbízható minőséget képvisel ez a Ház, melyre hosszú távon is megnyugvással számíthat új tulajdonosa!

Festési és burkolási munkálatok mellett cserére kerültek a vízvezetékek, és az elektromos vezetékek is. A 3 fázisú elektromos elosztás, lakóegységenkénti és funkcionális szakaszolás és biztosítás nagyszerű példáit láthatjuk ebben az Ingatlanban!

Folyamatos gondozás és értékalkotás jellemzi az Ingatlant:
2015 térkő, járda és a terasz építés,
2019 szálláshely kialakítás,
2021 külső festés, (stablon, stb.),
2022 részleges belső festés és az igényes kovácsoltvas kerítés, az automatizált kapuval is ebben az időszakban készült.

Az Ingatlan felújítási folyamatainak köszönhetően, kifejezetten jó állapotú.

Ebben a Házban a Mérnöki fantáziának köszönhetően,
unalmasnak egyáltalán nem nevezhető, tágas, világos, élhető terek lettek kialakítva.

A Földszinten: nappali, szoba, étkező + konyha, lépcső gardróbbal, főzőkonyha, kamra, fürdőszoba, közlekedő, WC, 2 előszoba, hőközpont, és méretes fedett terasz,
a Tetőterében: galéria, 2 szoba, fürdőszoba + WC, gardrób, tároló és beépíthető padlástér
található.
A földszinti szobák parkettások, az emeleten az egyik szoba és a galéria laminált padló borítású, a másik szoba szőnyeg borítású, a többi helyiség járólappal borított.

Az Otthon melege, megnyugtató módon, többféleképpen is biztosított;
* gázhiány esetén is működtethető elektromos hőtárolós kályhákkal, valamint
* gázzal fűtésre gázkazán és
* hagyományos vegyes-tüzelésű kazán is
rendelkezésre áll a jól méretezett fűtési rendszer radiátorainak, megfelelő hőmennyiséggel történő ellátására! Komfortos hőérzetünk, energiahatékony hűtő-fűtő klíma segítségével is kialakítható.

Rezsicsökkentő törekvésekhez jó alapokat ad a meglévő fűtési módok ésszerű kombinálása, tovább javítja a jó hőszigetelőképességű HB 38-as falazat, a 10 cm-es THERWOLIN hőszigetelés a tetőtérben, a hőszigetelt keményfaburkolatú bejárati ajtó, a 3 rétegű ablakok a redőnyökkel és a napkollektoros napenergia hasznosítás is.

Az alsó és a felső szint funkcionálisan is elkülöníthető, két generáció, vagy akár külön család számára is alkalmassá tehető. Jelenleg igényes famunkát tükröző belső lépcső köti össze a két szintet, de az emeletnek, akár külső megközelítése is kialakítható! A terek jó lehetőséget adnak a saját vállalkozás otthonról való működtetéséhez is.

Fontos kiragadni a rendezett első kertet, melyben Tearózsák, Pünkösdi rózsák, Liliomfélék, Sziklakerti virágok, Magnólia fa és Tiszafa is van, a hátsó kertben igazi gyümölcs Kánaán található, ahol Alma, Szilva Birsalma, Meggy, Málna, Ribizli, és Szeder is van.

Az Ingatlan olyan miliőt teremt, amelybe jó érzésekkel hívhatunk vendéget, vendégeket!

Hajdúnánás idegenforgalmat generáló, kitűnő gyógyvize, miatt sokan játszanak a szálláshely biztosítás gondolatának lehetőségével.
Ebben az Ingatlanban ez könnyedén Megoldható, és máris barátságosabbá tehető a családi költségvetés! A fürdő 3,5 milliárdos fejlesztési koncepciója, ráadásul tovább erősíti a várható vendégéjszakák számát.

Az ingatlan kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően 5-10 perc sétával gyakorlatilag minden elérhető, bölcsőde, óvoda, iskola, bank, boltok, hivatalok, orvosi rendelő és még gyógyszertár is.

Az ingatlan megvásárlásával nyugodt családi életet biztosíthat Önnek és Családjának, egy ilyen élhető városban, miközben lehetősége nyílik plusz bevételi forrás kialakítására, vagy akár vállalkozásának helyszínét is idehozhatja!

További kérdéseikkel kapcsolatosan, keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen!
Komoly érdeklődés esetén, Személyesen is megtekinthető, előre egyeztetett időpontban.
Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban.
Referenciaszám: M228404

Képek és adatok Csak információs és tájékoztatási jelleggel!

Referencia szám: M228404

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szuna Beáta

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Hajdúnánás


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Hajdúnánás
    Hajdúnánás
    Hajdúnánás városában eladó egy központi helyen található, mégis csendes kis utcában lévő 3 szobás családi ház, 450 m2 telekel. A ház beton alapra épült vályog falazattal, rendes víz záró szigeteléssel, ezért teljes száraz , masszív a felépítmény . Ne...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúnánás
    1 napja, 12 órája
    47 900 000 Ft
  • Eladó kertes ház, Hajdúnánáson Fürdő közelében!
    Hajdúnánás
    Eladó Hajdú-Bihar vármegye Hajdúnánás városában egy nettó 91 nm területű 3 szobás lakás. Az épület vályog falazatú, fafödémes cserép héjalású. Főbb paraméterei: 3 Szoba, Étkező-konyha, Kamra, Közlekedő, Fürdőszoba+Wc, Kazánház. Az elmúlt évek felújít...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúnánás
    1 napja, 14 órája
    20 000 000 Ft
  • Eladó - Családi ház - Báthori utca
    Hajdúnánás, Báthori utca
    Akció! Eladó Hajdúnánás Báthori utcán, csendes jómódú kertvárosi környezetben egy 2 szobás Kádár kocka kertes családi ház. Akciós ára: 21.000.000 Ft. Az ingatlan alap tulajdonságai: - telek méret: 729nm, - alapterület: 70nm, - összkomfortos, - 2 szob...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúnánás
    1 hete, 4 napja
    21 000 000 Ft
  • Eladó családi ház, Hajdúnánáson!
    Hajdúnánás
    Hajdú-Bihar vármegye, Hajdúnánás városában eladó egy 2 szobás, 60 m2 családi ház, 306 m2 TIPP-TOPP telekkel. A ház beton alapra épült szilikát falazattal, felújításra szorul. Jó elrendezése miatt kényelmes otthon lehet egy család számára. Helységei: ...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúnánás
    1 hete, 5 napja
    18 900 000 Ft
  • Eladó 60 m2-es családi ház Hajdúnánás, Laponyag
    Hajdúnánás, Laponyag
    Hajdú-Bihar vármegye, Hajdúnánás városában eladó egy 2 szobás, 60 m2 családi ház, 306 m2 TIPP-TOPP telekkel. A ház beton alapra épült szilikát falazattal, felújításra szorul. Jó elrendezése miatt kényelmes otthon lehet egy család számára. Helységei: ...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúnánás
    1 hete, 5 napja
    18 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szuna Beáta

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Hajdúnánás