Eladó 200 m2-es családi ház Hajdúszoboszló, Bánomkert

129 000 000 Ft
Hajdúszoboszló Bánomkert
1 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12391947
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 200
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Hajdúszoboszló-Bánomkert városrészen Eladó, egy teljeskörűen felújított 110nm + 70 nm-es önálló családi ház, 997 nm-es telken.

Elhelyezkedéséből és elosztásának köszönhetően több lehetőséget rejt magábam, mint egy szimpla családi ház.
Azoknak a figyelmébe ajánlom akik nem csak a családi fészket keresik, hanem egyúttal egy folyamatosan jövedelmező bevételi forrásra is szert kíván tenni, amennyiben ez Önnél/ Önöknél adott, abban az esetben Jöjjön el, Nézze meg, és Ragadja meg ezt a kíváló üzleti lehetőséget!!

Főbb műszaki paraméterei és felújítások:
- Lakóépület 110 nm (utcafront)
- kb 1986-ban épült, beton alapon tégla falazat, fa gerenda födém és cseréptető borítás
- kívülről 10 cm-es szigetelést kapott, míg a födém 15 cm
- új külső nemes vakolat
- új műanyag nyílászárók
- új műanyag bejárati ajtó, fa beltéri ajtók
- új hideg-meleg burkolatok
- új beépített konyhabútor, gépesítve, tálaló szigettel,
- folyosón beépített gardrób
- új villanyvezeték, plusz H tarifás óra
- új gáz kazásn, padlófűtéses hőleadással, mely helyiségenként szabályozható
- hőszivattyús fűtésre előkészítve
- új beton oszlopos kerítés

Elosztását tekintve a következő helyiségekből áll: előszoba, 3 külön nyíló szoba, ezekből az egyik saját fürdőszobával rendelkezik, ameikai-konyhás nappali,
közlekedő, fürdőszoba WC-vel, és egy nagy terasz

A ház folytatásában lett kialakítva, egy 2*35 nm-es külön bejárattal rendelkező apartmanozásra kialakított rész, melyek szintén önálló terasszal rendelkezik.

-Az épület teljesen újjá lett építve szigetelt szendvicspanel szerkezetű, műanyag bejárati ajtó, fa beltéri ajtó, és műanyag nyílászáróval ellátva.
Helyiségeiket tekintve: egy-egy szoba, tágas konyha- étkezővel egy helyiségben, és fürdőszoba WC-vel.

Az épület folytatásában még van lehetőség ugyan ezen az elven egy kb 50 nm-es szendvicspanel részt kialakítani, beton alap előkészítve hozzá.

A telek terület egy része parkosítva, az utcafront adottságából adódóan, ami 20 m széles, az épület előtt is van lehetőség parkolni, vagy a telken belül a szórt kavicsos rész lett kialakítva, ahol kényelmesen több autó is be tud állni.

Megvásárlását követően gyorsan és rugalmasan lehet birtokba venni! Csapjon le rá most! És kezdheti is azonnal jövedelmező vállakozását!

Az ingatlan jelenlegi állapotában azonnal költözhető és lakható állapotú! A kert lehetőséget nyújt a gyerekek és felnőttek együttes kikapcsolódására. Csendes, nyugodt, jó szomszédsággal rendelkező utcában található, fürdőtől és központtól 1500 m-re!

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben további információra van szüksége vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Fekete Julianna Renáta

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló

Bánomkert


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Hajdúszoboszló
    Hajdúszoboszló
    Hajdúszoboszló , Bánomkertben eladó egy Modern stílusú impozáns 250 m2 -es földszintes , Luxus családi ház. Az ingatlan elhelyezkedését tekintve Hajdúszoboszló egyik legjobb és legzöldebb környéken helyezkedik el. Az ingatlant erdő öleli körbe , így ...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúszoboszló
    1 napja, 18 órája
    145 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Hajdúszoboszló
    Hajdúszoboszló
    Eladó Hajdúszoboszló belvárosához közel újépítésű társasházi lakások! A,B,C épületből áll , melyből A és B épületben 6/6 lakás kerül kialakításra, földszinten és 1. emeleten 3-3 lakás leosztásban. Az épületek 2762m2-es telken kerülnek kialakításra. F...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúszoboszló
    1 napja, 18 órája
    57 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Hajdúszoboszló
    Hajdúszoboszló
    Eladó bruttó 83m2 + 2 erkélyes 2021-ben átadott magas műszaki tartalmú társasházban található 2. emeleti lakás! Méretét tekintve nettó 70m2, az erkélyek egyenként 7m2-esek. Helyiségei: nappali+konyha egyben, három hálószoba, 1 gardróbszoba, nagyméret...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúszoboszló
    1 napja, 18 órája
    80 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Hajdúszoboszló
    Hajdúszoboszló
    Megvételre kínálok Hajdúszoboszló kertvárosi részén egy 2328m2-es telken fekvő erősen felújítandó vagy bontandó családi házat! A telek besorolási Lke-3 (kertvárosias lakóterület) -Beépíthetősége 35% -Legfeljebb 5m homlokzatmagasságig -Oldalhatáron ál...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúszoboszló
    1 napja, 18 órája
    31 900 000 Ft
  • Hajdúszoboszló
    Hajdúszoboszló kertvárosában újonnan épülő sorházban kedvező árfekvésű lakások elérhetőek! Újonnan nyílt utcában, lakópark jellegű közösségben (14 telek), belvároshoz közel található az építkezés. Jelen hirdetési ár az 4.-es számú sorházra vonatkozik...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúszoboszló
    1 napja, 18 órája
    62 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Fekete Julianna Renáta

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló

Bánomkert