Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó Lakás, Hajdúszoboszló

51 000 000 Ft
Hajdúszoboszló
7 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11119131
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 67
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
MÁRCIUSI AKCIÓ!!! Ha márciusban vásárolja meg lakását, 1 MILLIÓ Ft értékben ajándékot kap tőlünk!
Remek befektetés Hajdúszoboszlón!!! Igényes kialakítású TÁRSASHÁZI EMELETI LAKÁS ELADÓ a belváros peremén, csendes környéken, zöldövezetben, modern, 12 lakásos, kétszintes társasházban, nagy üvegfelületekkel!!!
Az építkezés várható befejezése 2023.04.30 (az építés 2021. szeptemberében indul)!!!
A lakás nettó alapterülete terasszal együtt 67,4 m2.
Helyiségek: nappali+ étkező+ konyha, 2 szoba, fürdőszoba, WC, előtér, terasz.
A társasházban még több, különböző méretű lakás is elérhető az emeleten és a földszinten is!!!
A 2131 m2-es építési telken két teljesen egyforma, azonos tájolású, társasház fog épülni (A, B épület). Az A és B épület földszintjén 3 db teraszos lakás, közös tárolóval és zárt lépcsőházzal, az emeleti szinten pedig szintén 3 db erkélyes lakás kerül kialakításra, elegáns kivitelezésben, tágas közös udvarral, saját kertkapcsolattal. A garázsok külön kerülnek értékesítésre és lehetőség van kocsibeálló vásárlására is (6 garázs, 6 kocsibeálló).
A társasház a legmodernebb technológiával épül fel, Okosház!!! Energetikai besoroláshoz nélkülözhetetlen legkorszerűbb szigetelési technológia (a lakások AA++-os besorolásúak). Hőszivattyús hűtés-fűtés gondoskodik a megfelelő klímáról (padlófűtés és Fan-Coil). A gépészeti rendszerek működését napelemek biztosítják. Jelen fázisban igény szerint az alaprajzi kialakítás még módosítható (válaszfalak).
Kivitelezéssel kapcsolatos részletes információkkal, műszaki dokumentációval készséggel állok rendelkezésére.
Az OTP Ingatlanpont Kft az OTP bankcsoport hátterével ingyenesen biztosítja ügyfeleinek kedvezményes kamatozású lakásvásárlási hitel, CSOK és/vagy Babaváró hitel ügyintézését.
Közelben: belvárosi üzletek, szolgáltatások, fürdő 1,3 km-re.
Telekterület: 2131 m2.
Hajdúszoboszló alföldi város, Magyarország legnépszerűbb vidéki üdülőhelye, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexuma található, méltán elismert és világszerte ismert gyógyfürdőhely!!! Hajdúszoboszló kedvező adottságai és szolgáltatásai egész évben megteremtik a feltételeket az aktív és passzív kikapcsolódáshoz. Az igényesen gondozott és parkosított üdülőváros tökéletesen alkalmas családok és gyógyulni, felüdülni vágyók teljes kikapcsolódására, de kiváló az infrastruktúrája, alapellátottsága, ill. közlekedési és kereskedelmi szempontból is (van Tesco, Spar, Aldi, Penny áruház, vasútállomás, buszpályaudvar stb.), de kiemelkedő hely a szolgáltatások, szállások, egészségügyi ellátás, fizioterápia, wellness tekintetében szintén.
Közelben lévő nagyváros Debrecen (20 km), közel a M35-ös (15 km), 33-as főút (15 km), de a 4. sz. főút a városon keresztül megy (elkerülőúttal is).
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A hajdúszoboszlói és a tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Szerződéskötés a beruházó saját ügyvédjénél történik. Szerződéskötéskor 30% befizetés szükséges, amiből 10% foglaló, 20% vételárrészlet, a további befizetéseket szerződéskötéskor egyeztetni szükséges. Segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.).
Referenciaszám: M200357

Referencia szám: M200357

Kapcsolat a hirdetővel
  • Fekete Roland

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló


Hasonló hirdetések

  • Eladó Lakás, Hajdúszoboszló
    Hajdúszoboszló
    Eladó Hajdúszoboszló belvárosához közel újépítésű társasházi lakások! A,B,C épületből áll , melyből A és B épületben 6/6 lakás kerül kialakításra, földszinten és 1. emeleten 3-3 lakás leosztásban. Az épületek 2762m2-es telken kerülnek kialakításra. F...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúszoboszló
    1 napja, 8 órája
    57 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Hajdúszoboszló
    Hajdúszoboszló
    Eladó bruttó 83m2 + 2 erkélyes 2021-ben átadott magas műszaki tartalmú társasházban található 2. emeleti lakás! Méretét tekintve nettó 70m2, az erkélyek egyenként 7m2-esek. Helyiségei: nappali+konyha egyben, három hálószoba, 1 gardróbszoba, nagyméret...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúszoboszló
    1 napja, 8 órája
    80 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Hajdúszoboszló
    Hajdúszoboszló
    Hajdúszoboszló központjában újépítésű társasházi lakások leköthetőek! A társasházban két szinten összesen 11 lakás kerül kivitelezésre, melynek mindegyikéhez erkély vagy terasz, a földszinti lakásokhoz pedig saját használatú sövénnyel elválasztott ke...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúszoboszló
    1 napja, 8 órája
    57 700 000 Ft
  • Eladó Lakás, Hajdúszoboszló
    Hajdúszoboszló
    Eladó Hajdúszoboszló kiemelt fürdőövezetében, a főbejárattól ~100 méterre egy földszinti 27,31m2-es apartman! Az ingatlan 2006-ban épült 3 emeletes társasház földszintjén helyezkedik el. -Helyiségei: lakótér (konyha,étkező,szoba egyben), kis közleked...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúszoboszló
    1 napja, 8 órája
    24 500 000 Ft
  • Eladó Lakás, Hajdúszoboszló
    Hajdúszoboszló
    A projekt földszintjén eladó egy 47 nm-es, nappali + 1 szobás lakás, saját 36 nm-es kertkapcsolattal. Hajdúszoboszlón, kertvárosi környezetben épül ez a 11 lakásos kiemelt műszaki tartalmú modern, földszint + 1 emeleti társasház. A projekt földszinti...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúszoboszló
    1 napja, 11 órája
    46 400 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Fekete Roland

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló