Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Minden igényt kielégítő prémium ingatlan bútorzattal együtt eladó Halászi településen !

210 000 000 Ft
Halászi
1 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9525995
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 205
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A luxus otthon nemcsak egy jól felszerelt házat vagy lakást jelent, hanem királyi módon kiszolgálja és kényezteti tulajdonosát.
Halászi településen kínálok megvételre , egy 900 m2-es telken lévő , belső kétszintes , luxus kategóriás családiházat. Az ingatlan a modern , letisztult stílusjegyeket képviseli. Hasznos alapterülete 205 m2. Az alsó szint funkciójában áll : dupla fűtött garázs,szélfogó, előtér , wc, háló fürdőszobával, konyha-nappali-étkező, télikert. A felső szinten található 3 hálószoba, wc, fürdőhelyiség.
A tulajdonos elképzeléseinek alapján a legapróbb részletekig tökéletesen kivitelezett  , finom ízléssel berendezett funkcionális terek találhatók. A megvalósított ötletek mind a tulajdonos kreatív elméjét és maximalizmusát tükrözik.
Az ingatlan fűtése gázcirkó kazánnal megoldott , padló és radiátoros hőleadással kombinált. Nyáron klíma gondoskodik a megfelelő hőérzetünkről. Nyílászárók kívül antracit , belül fehér színűek ,elektromos zsalúziával illetve , elektromos redőnyökkel felszereltek. Az egész házban víztisztító berendezés található.
A kert gyönyörűen parkosított, a kíváncsi szemek elől elzárt, rejtett oázis , automata öntözőberendezéssel ( csepegtető és szórófejes rendszer), és robotfűnyíróval, vakondhálóval.  Extra élményt nyújt egy 8 méter hosszú és 3,5 méter széles 1,6 méter mély medence ( mely nem klóros hanem sós bázisú) , kerti pagoda grillezővel, jakuzzi. A kerti kb 20 m2 es faházban jól felszerelt konyha került kiépítésre.
Egy hely, ami konvencióktól mentes, szabad létet biztosít családunk és barátaink számára; ahol privát életünkbe senki sem nyerhet betekintést.
Biztonságunkról riasztó gondoskodik! Az ingatlan előtt fedett dupla gépkocsibeálló található.
Ez az ingatlan nem csak egy luxusház , hanem  luxus ötletek alapján hibátlanul elkészült önmegvalósítás , a szív teljessége ,fészek- otthon a szeretett család részére !
Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését kérem, hívja a megadott telefonszámot 0670/9046676, vagy írjon nekem email-ben  a petra.pozsgai@realfm.hu elérhetőségen.
Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!
További ingatlanokat a www.realfm.hu honlapon talál !
A weboldalon, illetve a képgalériában található képek,szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket és szövegeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után!
 

Hivatkozási szám: rfm826

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pozsgai Petra

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Halászi


Hasonló hirdetések

  • Fiatal, földszintes családi ház, dupla garázzsal!
    Halászi
    Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában! Mosonmagyaróvártól 3km-re, Halászin, fiatalos környezetben, klasszikus stílusban épült, minőségi családi ház eladó. -Az 1214 m2-es telek ideális helykihasználással épült be. A kert parkosított, termő gyümölcs...
    • Eladó ház, Lakás - Halászi
    1 napja, 1 órája
    92 729 558 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Halászi, 120nm, 48880000 Ft
    Halászi
    Halásziban nappali + 3 szobás, igényes társasházi lakás, gondozott kerttel eladó Halásziban eladó egy 120 m2-es, nappali + 3 szobás, amerikai konyhás, étkezős, 2 gardróbos, igényes, dekoratív lakás. Az ingatlan a település központjában, családi házas...
    • Eladó ház, Lakás - Halászi
    6 napja, 19 órája
    48 880 000 Ft
  • Eladó 220 m2-es családi ház Halászi
    Halászi
                                                                                         HALÁSZIN POMPA és ELEGANCIA                                                                              *** KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN ***Halászin ELADÓ 2022- be...
    • Eladó ház, Lakás - Halászi
    2 hónapja, 2 hete
    199 900 000 Ft
  • Modern, új, 3 hálószobás családi ház!
    Halászi
    Mosonmagyaróvártól 3km-re, az országhatártól 15 percre, Halászin új építési családi házat kínálunk. A kis forgalmú, aszfaltozott utcában épülő családi ház egy nagyobb telek első részére épül. A házhoz 453m2 telek tartozik, ami a mai igényeknek pontos...
    • Eladó ház, Lakás - Halászi
    2 hónapja, 2 hete
    63 500 000 Ft
  • Új építésű, földszintes családi ház!
    Halászi
    Mosonmagyaróvártól 3km-re, az országhatártól 15 percre, Halászin új építési családi házat kínálunk. A kis forgalmú, aszfaltozott utcában épülő családi ház egy nagyobb telek belső részére épül. A házhoz 535m2 telek tartozik, ami a mai igényeknek ponto...
    • Eladó ház, Lakás - Halászi
    2 hónapja, 2 hete
    71 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pozsgai Petra

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Halászi