Ház Halásztelken -akár két generációnak is- eladó!

117 900 000 Ft
Halásztelek
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12259673
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 174
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Halászteleken nyugodt környezetben eladó egy 575m2-es telken található kiváló állapotú, tégla építésű 4 szobás plusz nappalis családi ház, ami bruttó 174m2-es, kiegészülve egy 41m2-es terasszal és két beállós garázzsal.

A ház 1998-ban épült, 30-as téglából, 8cm-es szigeteléssel burkolótéglával, fa nyílászárókkal thermo üvegezéssel, reluxával, szúnyoghálóval ellátott . Az épület fűtéséről gázkazán gondoskodik, a földszinten padlófűtéssel míg az emeleten lapradiátoros hőleadással. A hőmérséklet szintenként termosztáttal szabályozható. A nyári hőséget a két nagy teljesítményű klímaberendezés feledteti.

A földszinten hatalmas amerikai konyhás nappali található, kamra, külön wc, mosókonyha, 6 személyes szauna hozzá tartozó zuhanyzós fürdőszobával.
A tetőtérben 4 szoba, amelyből egy külön gardrób szobával, gardrób, fürdőszoba hatalmas sarokkáddal, külön wc lelhető fel. A padlástér jól pakolható, és teljes biztonsággal járható.
Az egész ház anyagfelhasználására a prémium kategória jellemző.

A garázs -ami az elektromos tolókapun közelíthető meg- 2 autó parkolására alkalmas, ezen felül 380V-tal felszerelt. További autók parkolására alkalmas a Viacolorral lerakott bejáró.

A rendezett kert locsolásáról egy öntöző rendszer gondoskodik, ami a fúrt kútból kapja a vízellátást. A kert tartozéka egy 12m2-es tároló ami remek teret biztosít a kerti szerszámoknak.

A biztonságról egy riasztó rendszer gondoskodik, amely bármely őrző-védő céghez egyszerűen beköthető.

A háztól néhány perces sétával megtalálható iskola, óvoda, orvosi rendelő és bevásárló központok közül is választhatunk.

Az ingatlant ajánlom családoknak, akár több generációnak, akik szeretnének egy kényelmes otthont magukénak tudni.

Megtekintés előre megbeszélt időpontban lehetséges.
Hívjon bizalommal akár hétvégén is.
Vegye igénybe irodánk szolgáltatásait:
- teljes körű, bank független és díjmentes hitelügyintézés,
- energetikai tanúsítvány,
- ügyvédi szolgáltatás

A LEÍRÁS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.

kert, amerikai konyha, klíma

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kemp Zoltán

  • +362026-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Halásztelek


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Halásztelek
    Halásztelek, Erkel Ferenc utca
    Halásztelken eladó egy 1981-ben épült, KÉT GENERÁCIÓS, külön bejárattal rendelkező, 8 szobás (szintenként 4-4 szobás), dupla komfortos, nagy teraszos, két erkélyes, SZIGETELT, önálló családi ház, 539 nm-es, gondozott telken. A fűtést gázcirkó biztosí...
    • Eladó ház, Lakás - Halásztelek
    1 napja, 1 órája
    84 990 000 Ft
  • Eladó ház, Halásztelek
    Halásztelek
    Halásztelek legjobb utcájában eladó egy akár két generáció együttélésére alkalmas luxus ingatlan. Házról: Az ingatlant 2005-ben építették magas színvonal mellet és az elmúlt időszakokban sok energiát áldoztak a modernizálására. Vasbeton és tégla szer...
    • Eladó ház, Lakás - Halásztelek
    1 napja, 16 órája
    249 900 000 Ft
  • Eladó ház, Halásztelek
    Halásztelek, Katona József utca
    Eladóvá vált Halásztelek csendes, családias és nyugodt részén, egy korszerüsitésre váró de nagyon jó alapokkal rendelkező KÖRBEJÁRHATÓ CSALÁDI HÁZ GARÁZZSAL!Réz villanyvezetékek vannak a falban, sehol nem ázik és repedés sem található benne.Statikail...
    • Eladó ház, Lakás - Halásztelek
    1 napja, 16 órája
    55 500 000 Ft
  • Eladó ház, Halásztelek
    Halásztelek, Dunasor utca
    HALÁSZTELEK CSENDES, DUNA PARTI UTCÁJÁBAN CSALÁDI HÁZ ELADÓ Budapest vonzáskörzetében, Halásztelken kínálok megvételre egy 130 m2-es, családi házat, 883 m2-es, összközműves telken, aszfaltos utcában. Az ingatlan eredeti állapotában a 60-as években ép...
    • Eladó ház, Lakás - Halásztelek
    1 napja, 16 órája
    71 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Halásztelek
    Halásztelek, Új utca
    Eladásra kínálok Halásztelken egy társasházi 2. emeleti lakást. A lakás Halásztelek központi részén, de mégis csendes környéken található. Az ingatlan maga 60m2-es, 2 szobás és tartozik hozzá egy 4 m2-es erkély. Kitűnő lehetőség fiatal, akár 1-2 gyer...
    • Eladó ház, Lakás - Halásztelek
    1 napja, 16 órája
    44 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kemp Zoltán

  • +362026-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Halásztelek