Tágas mediterrán ház mmedencével Herceghalmon

200 000 000 Ft
Herceghalom Boróka utca
2 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12348754
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 229
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
MEDITERRÁN ÉLETÉRZÉS, KÉNYEZTETŐ KÖRNYEZET.

Budapesttől csupán 25 percnyi autóútra, békés, csendes, idilli környezetben, a népszerű és rendezett Herceghalmon eladó ez a különleges hangulatú, remekül megtervezett, praktikus ház szép kerttel és medencével.

Az ingatlan 2005-ben mediterrán stílusban épült, a délies életmód vidám, napsütötte hangulatát magán hordozva. A stílusjegyek mind az épület külső és belső részein, mind a kerten következetesen fellelhetők, harmonikus környezetet teremtve. A nyers tégla, a puha, meleg fafelületek és a letisztult kőburkolatok ötvözete hangulatos életteret hoz létre. A hatalmas, tágas, 55 nm-es nappali - étkező különlegessége a szokatlan, 4,4 méteres belmagasság, mely a klasszikus mediterrán villák hangulatát idézi. Ehhez járulnak a csupa üveg falfelületek és a tágas, kertre néző szobák, egyfajta időtlenséget teremtve.
A házban a fő lakóteret a magasföldszinti elhelyezkedésű, nappali + konya + 4 szoba által alkotott egység képezi. Minden szobához és még az előszobához is külön gardrób tartozik, így ebben a házban nem kell aggódni a szekrények elhelyezése miatt. Összesen két fürdőszoba és egy külön WC teszi kényelmessé az együttélést az itt lakóknak. A kényelmes méretű konyhához praktikus kis kamra tartozik.
A nappaliból nyílik a tágas 20 négyzetméteres terasz, mely kellemes helyet nyújt a közös étkezésekhez, beszélgetésekhez. A tetőtérben külön kis lakrész lett kialakítva, mely többféleképpen használható a család összetételétől függően: gyermekeknek játszó birodalom, kamaszoknak baráti szórakozó helyiség, felnőtteknek alkotótér vagy elvonulóhely, esetleg home office. Brutto területe kb. 60 nm.
A ház további praktikus részét képezi az alsó szint, mely az előkertből nyílik: a 33 nm-es garázs, mögötte egy háztartási helyiség és egy fitness helyiségnek vagy műhelynek is használható tároló. A házban cirkó fűtés működik, padlófűtés + radiátor kombinációjával, illetve alternatív lehetőségként egy rendkívül hangulatos kandalló is található a nappaliban. Légkondicionáló felszerelésre került a főbb helyiségekben.

A kert kényelmes méretű, szépen megtervezett és beültetett, automata öntözőrendszerrel ellátott, melyhez a vizet egy 34 méter mély kút biztosítja. A kert attrakciója a 3,8 m x 8,7 m nagyságú medence, mely nyaralássá varázsolja a mindennapokat.

Herceghalom kedves kis település Budapest agglomerációjában, az autópálya révén nagyon gyorsan elérhető. A sűrű vonatjáratoknak köszönhetően autó nélkül is könnyen Budapestre juthatunk, a vasútállomás 5-6 perces sétára van a háztól. Óvoda, iskola, gyönyörű modern játszótér, boltok - minden rendelkezésre áll. A környék kertvárosias jellegű, rendezett, többnyire újszerű házakkal, a településen pedig polgárőrség vigyázza a helyiek biztonságát.

CSALÁDOKNAK, AKÁR TÖBB GENERÁCIÓVAL, VAGY OTTHONI MUNKAVÉGZÉSSEL IDEÁLIS VÁLASZTÁS.

További információért illetve megtekintésért keressen bizalommal a hét bármely napján.

Referencia szám: HZ073773

Kapcsolat a hirdetővel
  • Herczeg-Bíró Edit

  • +363094-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Herceghalom

Boróka utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Herceghalom, 218nm, 129000000 Ft
    Herceghalom
    Eladó kétgenerációs családi ház Herceghalom családi házas övezetében A háromszintes ház eredetileg 1977-ben épült téglából, ekkor alakult ki a pince-szuterén szint és a földszint a tetővel együtt. 2003-ban építési engedéllyel a meglévő tetőtér beépít...
    • Eladó ház, Lakás - Herceghalom
    2 napja, 14 órája
    129 000 000 Ft
  • Eladó ház, Herceghalom
    Herceghalom
    IDÉN KÖLTÖZHETŐ, CSOK+ KÉPES ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ!Herceghalom csendes részén, eladó egy 134 nm-es (hasznos nm) újépítésű ikerház, 15nm-es garázzsal, illetve ezen felül egy 200 m2 privát , saját telekrésszel.A házak bejáratához, illetve az ingatlanhoz ta...
    • Eladó ház, Lakás - Herceghalom
    2 napja, 14 órája
    135 000 000 Ft
  • Eladó ház, Herceghalom
    Herceghalom
    IDÉN KÖLTÖZHETŐ, CSOK+ KÉPES ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ!Herceghalom csendes részén, eladó egy 106 nm-es újépítésű ikerház, 15nm-es garázzsal, illetve ezen felül egy 170 m2 privát , saját telekrésszel.A házak bejáratához, illetve az ingatlanhoz tartozó garázsb...
    • Eladó ház, Lakás - Herceghalom
    2 napja, 14 órája
    117 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Herceghalom
    Herceghalom
    Eladó Herceghalom kellemes utcájában egy 2. emeleti, 83 m2-es, 3 hálószobás + amerikai konyhás-nappalis, átlagosan jó állapotú, erkélyes lakás, ahonnan gyönyörű kilátást élvezhetünk! A lakás remek beosztásának köszönhetően 3 külön bejáratú hálószoba ...
    • Eladó ház, Lakás - Herceghalom
    2 napja, 16 órája
    55 000 000 Ft
  • Eladó 106 m2-es ikerház Herceghalom
    Herceghalom
    IDÉN KÖLTÖZHETŐ, CSOK+ KÉPES ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ!Herceghalom csendes részén, eladó egy 106 nm-es újépítésű  ikerház, 15nm-es garázzsal, illetve ezen felül egy  170 m2 privát , saját telekrésszel.A házak bejáratához, illetve az ingatlanhoz tartozó garáz...
    • Eladó ház, Lakás - Herceghalom
    6 napja, 18 órája
    117 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Herczeg-Bíró Edit

  • +363094-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Herceghalom

Boróka utca