Ezt a hirdetést archiválták.

Héreg külterületén, művelési ágból kivett, 740 nm-es, zártkerti minősítésű telken 96 nm-es, lakcímny

Héreg
1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12249186
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 96
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bővebb információ és megtekintés: Németh Tünde [------]

Héreg külterületén, művelési ágból kivett, 740 nm-es, zártkerti minősítésű telken 96 nm-es, lakcímnyilvántartásba felvett, két szintes hétvégi ház eladó.


Az épület 1991-ben, téglából épült beton födémmel, cserép fedésű, szigetelt tetővel. A térképszelvényen is szereplő épület rendelkezik használatba vételi engedéllyel.
2022-ben részleges felújítások történtek, az épület két szintje között a betonfödém átvágásra került, belső lépcső kialakítási lehetőséghez (alaprajzon megjelölt helyen). A felső szint terasza, nyitott előtere pedig külső faburkolatot kapott, nyílászárókkal beépítetten.
A felső szinten a beépített előteret követően egy gardrób, fürdő, illetve egy nagy térként egyben a szoba található. A tető magassága miatt egy burkolt kisebb padlástér is rendelkezésre áll.
Az alsó szinten belül nyílik egy boltíves kőpince. Itt helyezkedik el még egy társalgó rész, a konyha és a folyosó.
A fűtés házközponti, fatüzelésű kazánnal megoldott, villanyfűtés lehetséges.
 

A kertben, diófák ölelésében található egy használatba vételi engedéllyel rendelkező, 6,2m*6,5m–es, beton alapra épített téglaépület, melynek terasza nyitott. A melléképület mellett hangulatos szőlőültetvény terül el.
Ivóvízhálózat, villany, optikai kábeles net, tv feltételek adottak, parkolás a telekhatáron belül, jelenleg a kerítésen kívül megoldott.
 

Az ingatlan békés, nyugodt környéken található.
 

Az ingatlanhoz tartozik egy 1640 nm-es, szőlő-erdő besorolású telekterület, más hrsz számon, mely 4,8 MFt-os áron külön megvásárolható hozzá.

Elhelyezkedés
Héreg

 
Elhelyezkedés
Héreg