Eladó 28 m2-es téglalakás Herend, csendes

29 900 000 Ft
Herend csendes
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12356520
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 28
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Egy felújított, különleges ingatlant kínálunk eladásra.

*** INGATLAN HELYSZÍNE***
Varázslatos Herenden várja új lakóját ez a felújított ingatlan. A csendes utcában lévő ház a várostól nem messze található, a csodálatos, természetes környezetben való élet tovább erősíti az otthon meghitt és nyugodt hangulatát.

*** ÉPÜLET JELLEMZŐI***
Az ingatlan egy a maga nemében egyedülálló 3 lakásos társasház földszintjén található, amely jelenleg irodaként van bejegyezve. A ház kiváló minőségű, 12 cm EPS80 HŐSZIGETELÉSSEL, 30-50 cm TÉGLA falazattal készült. Az ingatlan alacsony energiafogyasztással büszkélkedhet, melyet a 3 rétegű üvegezéssel ellátott borovi nyílászárók és a szigetelés segít elérni. A házat fűthetjük elektromos fűtéssel, valamint légkondicionáló is rendelkezésre áll a kellemes, egészséges hőmérséklet biztosításához.

*** AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL***
Ez a 28 m2-s lakás jelenleg irodaként van bejegyezve.
Amerikai konyhás nappali + hálószoba és fürdőszoba, minden helységben LED világítás, nappaliban 60 cm-es RGBW mennyezeti lámpa, hálóban és fürdőben meleg fehér illetve változtatható színhőmérsékletű LED fényforrások.
Magas minőségű burkolatok, Krono Swiss mamut parketta, Carrara márvány mintás nagy lapos kőburkolat
Új, magasfényű fehér konyha, 38mm-es Kaindl munkapult, led konyhapult világítás, aktív szén szűrős elszívó, beépíthető mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap és sütő beépítési lehetőség, mosógép beépítés helye a konyhában, minden háztartási géphez egyedi és direkt villamos csatlakozás.
Fürdő: hidromasszázs zuhanypanel, 86 cm-es modern wellis mosdó és tükör, beépített tartályos wc, törülközőszárító radiátor.
Új, 120 literes villanybojler rejtett beépítéssel a konyhában, alatta mosógép hely.
Új, 2 db AUX fűtő-hűtő klíma, 3+7 év garancia, kiegészítő temperálás WiFi-s programozható fűtőpanelekkel.
Új víz és villamos rendszer
Villamosság: 1x32A Nappali és 1x16A H-Tarifa, min. 3x2,5 MbCu kábelezés
Víz ? új direkt 25 KPE víz betáp, új 5 rétegű csövezés, kötések press idomokkal, új 50-110 PVC elfolyó rendszer
Gravitációs légbeeresztők a páramentességért a nappaliban és a fürdőben
Motoros, távirányítós + WiFi-s nagykapu, privát gépjárműbeállás 1 gépjárműnek, kizárólagos használatra.
Egyedi víz és villamos mérők.

*** A KÖRNYÉK JELLEMZŐI***
Herend városa a festői szépségű Veszprém vármegyében található, ahol a történelmi hangulat és a modern életstílus harmonikus keveredése várja az ide látogatókat. A környék gazdag természeti és kulturális megjelenése, valamint a barátságos és segítőkész közösség varázslatos környezetet teremt az itt élők számára. A szomszédságban van a világhírű Herendi Porcelánmanufaktúra, így a kultúra szerelmeseinek vagy a csendes, nyugodt élethez van a legjobb hely. A közlekedési lehetőségek kiválóak mind gyalogosan, mind gépjárművel.
Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is, időpontegyeztetést követően rugalmasan megtekinthető.

Jöjjön el, nézze meg, tegyen rá ajánlatot!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is, hogy az ügyfelek számára zökkenőmentes és biztonságos tranzakciót biztosítsunk.

Energetikai tanúsítvány: jelenleg még nincs.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Nagy Zoltán

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Herend

csendes


Hasonló hirdetések

  • Eladó 135 m2-es családi ház Herend
    Herend
    *** Kiváló ár-érték arány Herenden! ***Megvételre kínálok Herend újépítésű övezetében, egy 2024-ben épülő családi házat. Az építkezés során a kivitelező nagy hangsúlyt fektet a LEGMAGASABB minőségű anyagok beépítésére, valamint az ENERGIAHATÉKONY meg...
    • Eladó ház, Lakás - Herend
    1 napja, 22 órája
    92 000 000 Ft
  • Eladó 135 m2-es családi ház Herend
    Herend
    *** Kiváló ár-érték arány Herenden! ***Megvételre kínálok Herend újépítésű övezetében, egy 2024-ben épülő családi házat. Az építkezés során a kivitelező nagy hangsúlyt fektet a LEGMAGASABB minőségű anyagok beépítésére, valamint az ENERGIAHATÉKONY meg...
    • Eladó ház, Lakás - Herend
    1 napja, 22 órája
    92 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Herend
    Herend
    Veszprém vármegye Herend városában eladó egy full felújított lakás. Az ingatlan egy 3 lakásos társasház földszintjén található, amely jelenleg irodaként van bejegyezve. A ház kiváló minőségű, 12 cm EPS80 HŐSZIGETELÉSSEL, 30-50 cm TÉGLA falazattal kés...
    • Eladó ház, Lakás - Herend
    2 napja, 17 órája
    29 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Herend
    Herend
    Veszprém vármegye Herend városában teljeskörűen felújított 3 szobás ingatlan eladó. Ez az eladó lakás egy 3 lakásos társasház első emeletén található. Az ingatlan 72 m2-, de a valóságban 89 m2. A társasház tégla építésű, szigetelt, az épület teljes e...
    • Eladó ház, Lakás - Herend
    2 napja, 17 órája
    59 900 000 Ft
  • Eladó 72 m2-es téglalakás Herend, csendes
    Herend, csendes
    Figyelem, Herenden egy modern élményre szabott otthon eladó! Fókuszban a minőségi anyaghasználat és a tágas életterek! Kreatívan megtervezett, csendes környezetben található! **INGATLAN HELYSZÍNE** A leendő otthona Herenden található, ami könnyen elé...
    • Eladó ház, Lakás - Herend
    1 hete, 3 napja
    59 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Nagy Zoltán

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Herend

csendes