Ezt a hirdetést archiválták.

Hódmezővásárhelyen fizetesi konnyitessel elado haz

Hódmezővásárhely susan varosresz, kozponthoz kozel
5 éve, 4 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Lakás, Hódmezővásárhely
    Hódmezővásárhely
    Hódmezővásárhely belvárosi 57 nm 2 szoba+hallos lakás eladó. A lakás az Emlékpont közelében helyezkedik el, jó közlekedéssel, minden közel van hozzá. Az otthon melegét távfűtés biztosítja. Nyílászárók kicserélve, a lakás teljesen felújított állapotba...
    • Eladó ház, Lakás - Hódmezővásárhely
    1 napja, 22 órája
    23 750 000 Ft
  • Eladó Ház, Hódmezővásárhely
    Hódmezővásárhely
    *** CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN *** Eladó Csongrád-Csanád vármegyében, Hódmezővásárhelyen egy 49 nm-es, 80%-ban felújított családi ház! A tetőszerkezeten teljes felújítás történt, csak a a jólbevált tetőcserepek maradtak. A nyílászárók telje...
    • Eladó ház, Lakás - Hódmezővásárhely
    1 napja, 22 órája
    14 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Hódmezővásárhely
    Hódmezővásárhely
    Hódmezővásárhely Kertvárosi téglaépítésű, napfényes, III. emeleti kényelmes lakás eladó. A 3 szobás lakás, kettő hatalmas erkéllyel rendelkezik, mely még tágasabbá, élhetővé, szellősebbé teszi az otthont. Az otthon melegét gázkonvektorok biztosítják,...
    • Eladó ház, Lakás - Hódmezővásárhely
    1 napja, 22 órája
    35 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Hódmezővásárhely
    Hódmezővásárhely
    Hódmezővásárhelyen , 138 nm-es kétszintes, 5 szobás, új családi ház eladó! Az ingatlan a Nyikos utcában található és 575,8 m2-es telek tartozik hozzá. Az épületet 2023-ban várhatólag decemberre készül el. Tégla falazatú. A házban 4 különálló szoba, a...
    • Eladó ház, Lakás - Hódmezővásárhely
    1 napja, 22 órája
    90 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Hódmezővásárhely
    Hódmezővásárhely
    Hódmezővásárhelyen , 138 nm-es kétszintes, 5 szobás, új családi ház eladó! Az ingatlan a Nyikos utcában található és 529,33 m2-es telek tartozik hozzá. Az épületet 2023-ban várhatólag decemberre készül el. Tégla falazatú. A házban 4 különálló szoba, ...
    • Eladó ház, Lakás - Hódmezővásárhely
    1 napja, 22 órája
    85 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4374472
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 98
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
2 szoba, konyha hall/eloter, furdo-wc, +kazanhazas osszkozmuves, onallo telken levo csaladi hazat adnek el. 

a haz szaraz, jo fekvesu, felujitasa elore haladott allapotban van, befejezese uj tulajdonosa kreativitasat tukrozheti. az udvari fronton uj esocsatorna van.

a haz .szobai parkettasak, minden nyilaszaroja hoszigetelt uvegezesu, az eloszoba lepesallo hungarocellel alaszigetelt, uj jarolapos, a konyha szinten ujonnan jarolapozott.. a kazanhaz nagy resze csak teglazott, a kéményalap betonozasa miatt nincs befejezve. aljzat magassagat celszeru a konyha aljzatahoz igazitani. uj kemenyet 7 teglasorral magasitani kell az epulet meglevo kemenyenek a magassagaig. a kozponti futeshez van kazan, a szerelvenyek hianyoznak. a futes jelenleg kemenyes futotesttel oldhato meg, egy szobaban egy beepitett cserepkandallo van. 

az epulet elektromos halozata cserelt, a vizvezetek szinten, uj, KPE csoves, melegviz halozata 5 retegu alu csoves, a melegvizet bojler szolgaltatja, a vezetekek  kiepitese szerint alternativ lehetoseg van atfolyos rendszeru gazos vizmelegitorol is  mukodtetni. (a kozponti gaz kiallasa keritesen belul van)

a haz tetoszerkezete a plafon magassagok emelese miatt kis hajlasszogu (mediterran stilusu) a kisebbik szoba 240 belmagas, a tobbi helyseg belmagassaga 260 cm, a kazanhaz 230.

a haz mogott garazs-tarolo alap van, feltoltesehez tegla es betontormelek, valamint a falazashoz 8-900 tegla, a fedesehez 8-900 cserep, is rendelkezesre all.



az udvar jelenleg inkabb "felvonulasi" - epitesi teruletnek nez ki, homok, soder, tegla rakas, tolto tormelek, a kert kialakitasahoz a viz es csatorna kiasasa soran kitemelt fekete termofold kupacok szorositjak a helyet. a haz hatso frontja meg egy ajtot bevagasat kivanja a lakoter es a leendo garazs es tuzelo tarolo osszekapcsolasahoz,  ezert a teto folytatasra var, nincs lezarva.

az ingatlan a vazrajz szerinti elrendezesu , nincsenek belso (folyosorol, zart verandarol nyilo) ablakai minden helysege napfenyes. a felujitas vegeztevel  exkluziv, praktikus, elheto otthona lehet egy fenyre, zoldre, es harmoniara vagyo csaladnak.



6,5 M forint kp. megfizetese mellett  fizetesi konnyiteskent  -megegyezes szerint kozokiratba foglalt szerzodessel- bank es kamat mentes, (csak inflacio koveto)  reszletfizetesi lehetoseget tudok folajanlani.

ennel jobb ajanlatot valoszinuleg nem talal.



jojjon el, nezze meg, szeressen bele...



legyen szerencsenk egymashoz!



[------]

Elhelyezkedés
Hódmezővásárhely

susan varosresz, kozponthoz kozel

 
Elhelyezkedés
Hódmezővásárhely

susan varosresz, kozponthoz kozel