Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 90 m2-es családi ház Jágónak, Petőfi utca

42 000 000 Ft
Jágónak Petőfi utca
5 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11190371
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 90
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Álmai otthonát keresi? Akkor most megtalálta! Teljeskörűen felújított, befejezésre váró családi ház Jágónakon!A kis település a Dunántúli-dombságban, a Zselic északi részén, a Sarádi-patak mellett található. Tolna megye délnyugati sarkában, három vármegye (Tolna, Baranya és Somogy) találkozásánál fekszik, Dombóvártól 7 kilométerre. A megyeszékhely, Szekszárd körülbelül 60 kilométerre található. A szomszédos települések: Kercseliget, Meződ, Dombóvár és Kaposszekcső.Csodálatos környezetben, csendes, barátságos utcában található ez a tégla szerkezetű, cserép tetős ingatlan, ami 1993-ban épült és 2021-ben teljeskörűen fel lett újítva. A víz és villanyvezetékek cserélve lettek, új szennyvízelvezető rendszer lett kiépítve, új hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Az ablakok a földszinten 3 rétegű, az emeleten pedig 2 rétegű üvegekkel, szúnyoghálóval és redőnnyel ellátottak.  A fürdőszoba és a WC is modern, valamint az egész  alsó szint új hideg, meleg burkolatot kapott. A ház 15 cm-es szigeteléssel ellátott, ezért rendkívül jó a hőszigetelése. Jelenleg az alsó szinten egy előszoba, hálószoba, gyerekszoba, egy hatalmas amerikai konyhás nappali étkező résszel, valamint a WC, fürdőszoba és egy kamra található. A felső szint befejezése az új tulajdonos fantáziájára, igényeire van bízva. Itt 3 szoba és egy fürdőszoba WC-vel alakítható ki.A főbejárat mellett egy kis hangulatos fedett terasz kapott helyett, illetve a nappaliból kilépve szintén található egy fedett rész, ahol kialakítható egy kis kiülő a reggeli kávéhoz, relaxáláshoz. A fűtésrendszer is új kiépítésű, vegyestüzelésű kazánnal megoldott, illetve 2 db inverteres, 3.5 kw-os, wifis Midea klíma biztosítja télen-nyáron az optimális hőmérsékletet. H tarifa igényelhető rá, ami csökkenti az energiafogyasztást a fűtési szezonban. A melegvíz előállítása villanybojlerrel történik. A ház körbe van kamerázva, amit mobil alkalmazással lehet figyelni és irányítani.Az ingatlanhoz tartozik egy különálló garázs és kazánház is. A 80 nm-es, egy légterű garázs könnyűszerkezetű épület, ahová a 3 fázis és a szennyvíz is be van kötve, akár külön lakrésszé is alakítható. Az udvar parkosított, árnyékot adó fákkal telepített. Kiválóan alkalmas egy nagy játszótér, sütögető rész és medence kiépítésére is. A bútorok nagy része az ingatlanban marad!               Az egész ház fiatalos, stílusos és gyönyörű! Mindenkinek ajánlom, aki saját igényeinek megfelelően szeretné befejezni!

erkély, vízórás

Kapcsolat a hirdetővel
  • Janka Georgina

  • 3630321-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Jágónak

Petőfi utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó 101 m2-es családi ház Jágónak, Nyugati rész
    Jágónak, Nyugati rész
    Jágónak településen 1822m2 területen fekvő 101,5 m2-es családi ház eladó. A ház egy szintes, 3 szoba, fürdő, előtér, kamra található benne és tartozik hozzá egy terasz is. Az otthon melegét kályha biztosítja. Gépkocsi tárolása az udvaron megoldott. A...
    • Eladó ház, Lakás - Jágónak
    1 hónapja, 1 hete
    8 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Janka Georgina

  • 3630321-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jágónak

Petőfi utca