CARI Összecsukható Roller 145mm Fehér GIMME

18 300 Ft
Jánkmajtis
3 napja, 21 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11885095
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
CARI Összecsukható Roller 145mm Fehér GIMME

A rollerezés az egész család számára örömöt jelenthet, de vajon melyik jármű tökéletes egy gyermek számára? Ha a kicsi nem szeretne elválni kedvenc tárgyaitól, a legjobb, ha egy összecsukható modellt választunk, amit bárhová magával vihet.

Kínálatunkban megtalálható egy olyan roller, amely megfelel a fenti elvárásoknak, ez pedig a CARI összecsukható kisméretű modell. A jármű számos kényelmi és biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek különösen fontosak a gyerekek számára.

A nagyszülőkhöz vagy barátokhoz történő látogatások, az iskolába vagy játszótérre való közlekedés szuper kalanddá válhat a kicsi számára, ha rolleren érkezhet ezekre a helyekre. Ez mindenkinek előnyös: a gyermeknek, mert mozgásban van és a friss levegőn, valamint a gondozóknak, akik sikerrel tudják a mozgás iránti vágyat kialakítani a fiatalban.

Kisebb kerekek - nagyobb biztonság

A CARI összecsukható roller teljes egészében a legmagasabb minőségű alumíniumból készült. A jármű rendelkezik egy ütéselnyelővel, amely jelentősen növeli a kényelmet és a gyermek biztonságát.

A többi rollernél kisebb, 145 mm-es kerekek miatt a jármű stabilabb, így biztonságosabb, mivel a platform a földtől való távolsága rövidebb. A gyermek így kevésbé fárad el, és így hosszabb ideig tud aktívan tölteni a járművön.

Egy másik érv a CARI választása mellett a kerekek anyaga. Ezek ugyanis gumiból készültek és csapágyakkal vannak ellátva. Ezek a megoldások tovább erősítik a biztonság és stabilitás érzetét még egy kicsit gyorsabb menet során is.

Fejlett sebességszabályozás

A CARI roller akár 3 fokozatú sebességállítással rendelkezik, és egy olyan rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt összecsukható legyen. Csak ki kell oldani a platformhoz vezető kapcsolatnál található zárat. Ez rendkívül hasznos funkció, amikor például gyorsan össze kell csukni a rollert, mert a gyermeknek sietnie kell a buszhoz.

A CARI roller kormányán gumiból készült markolatok találhatók, amelyeken a kis kezek nem csúsznak meg, így magabiztosan végezhetnek forduló manővereket, félelem nélkül az irányítatlan borulástól.

A kényelmes, széles platform csúszásmentes anyaggal van borítva, így a kicsi magabiztosan veheti célba az úti célt, és élvezheti az utazást ahelyett, hogy a biztonságán aggódna.

A CARI összecsukható roller biztonságos választás minden olyan kisgyermek számára, aki szereti a szabadtéri tevékenységeket, de szüksége van arra is, hogy járművét bármikor összecsukhassa, hogy más közlekedési eszközzel hosszabb távolságokat is megtehessen. Természetesen a gondozók szigorú felügyelete mellett.

Műszaki specifikációk




Korosztály: 7 éves kortól


Teherbírás: 100 kg-ig


Váz típusa: Tartós alumínium


Kerékméret: 145 mm


Platform szélessége: 110 mm


Gumiból készült markolatok


Kormány hossza: 370 mm


Elülső ütéselnyelő


Sárvédő fék

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    Felfújható matrac Single 1 fő részére, kültéren és beltéren egyaránt használható. A matrac biztonsági szeleppel van ellátva, amely lehetővé teszi az extra gyors felfújást / leeresztést. - Méretek: Méretek: 191 x 73 x 22 cm - Dupla sapka - Javítókészl...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 15 órája
    6 600 Ft
  • Jánkmajtis
    Napelemes LED KERTI LÁMPA LÁNggal / TŰZ HATÁSÚ ENERGIATÖLTÉS - a napelemes kerti lámpa nagyszerű módja a takarékosságnak, például az elektromos kábelek telepítésén és a villanyszámlákon. A lámpa ugyanis energiát gyűjt, majd tárolja azt, így nem kelet...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 15 órája
    6 700 Ft
  • Jánkmajtis
    NAGY STRANDSÁLLÓS SÁTOR - Önmagától összeszerelhető 220 x 120 x 100 cm PROTECTION - hatékonyan véd a túlzott napozás ellen, szél és az eső ellen. Ez rendkívül fontos, ha gyerekekkel megy a strandra, és biztonságos pihenést és árnyékot szeretne biztos...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 15 órája
    10 100 Ft
  • Jánkmajtis
    4 SZEMÉLYES TÚRASÁLLÓ "MONTANA" IDEÁLIS GYORSTÚRÁKHOZ - MONTANA egy egyszobás, akár négyszemélyes iglu sátor, amelyet rendkívül könnyű összeszerelni. Ideális sátor gyors kirándulásokhoz vagy a nap, eső vagy szél elől való menedékként. Ez a ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 15 órája
    15 600 Ft
  • Jánkmajtis
    4-VÍZSZűrő 4 db-os szett 4 RÉTEGES SZŰRŐ - a vízszűrő a következőkből áll: Pamut, ioncserélő gyanta, aktív szén és szivacs. Ezáltal hasznos lesz a szennyeződések eltávolítására: állatszőr, szennyeződés, ételmaradék, üledék, klór, baktériumok, vírusok...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 15 órája
    2 800 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis