tok Samsung EF-ZS916CB S23+ S916 czarny/fekete Smart View pénztárca tok

15 400 Ft
Jánkmajtis
1 napja, 5 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11723700
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Samsung Smart View pénztárca tok
Az eredeti Samsug Smart View Wallet Case termék a Galaxy S23+ készülék gyönyörű megjelenését és rendkívüli funkcionalitását szolgálja.
A tok a védőburkolat és a praktikus pénztárca kombinációja - a tok belsejében található funkcionális zsebek lehetővé teszik, hogy a szükséges dokumentumok vagy fizetési kártyák mindig nálad legyenek.
A Smart View Wallet Case vékony, de robusztus kialakításának köszönhetően a Galaxy S23+ telefon előlapján és hátulján is védelmet nyújt.
A könyvként kinyitható tok kiváló védelmet nyújt - a zárható patent megakadályozza a képernyő nem kívánt karcolódását.
Az átlátszó kis ablak és az intelligens érzékelő lehetővé teszi, hogy kényelmesen fogadhass hívásokat, ellenőrizhesd az értesítéseket és használhass egyéb kulcsfontosságú funkciókat anélkül, hogy ki kellene nyitnod a tokot.
A Smart View Wallet tartós anyagokból készült - a tok magját polikarbonát alkotja, és körülveszi a Samsung Galaxy S23+ hátlapját, megvédve azt a sérülésektől.
A polikarbonátot kiváló minőségű, rendkívül tartós anyag borítja, amely biztonságosan fekszik a kézben és puha tapintású.
Mint minden eredeti, Samsung által gyártott kiegészítő, a Smart View Wallet tok is tökéletesen készült, és tökéletesen illeszkedik az okostelefonhoz.
A tok rendelkezik az összes szükséges portkivágással és integrált gombfedéllel a készülék összes funkciójának könnyű eléréséhez.
A Smart View Wallet tokot antimikrobiális bevonattal kezelték, hogy megvédjék a mikrobák okozta károsodástól.
A cink hozzáadása, amely igazoltan folyamatosan gátolja a mikrobák szaporodását, védi a tokot.
A Galaxy S23+ valamennyi tokja mostantól részben UL-minősített újrahasznosított anyagokból készül, amelyek a fogyasztói hulladékot jelentős értékké alakítják, csökkentve a kibocsátást, növelve a termelékenységet és kímélve értékes erőforrásainkat.
Gyűjtemény
Smart View pénztárcatárca tok
Típus
Könyvespolc
Anyag
Bőr/PC
Szín
Fekete
Kompatibilitás
Samsung Galaxy S23+ S916

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    AUTÓABLAK TAKARÓ / HARMONIKA NEM ENGEDI ÁT A NAPSUGARAKAT - az autóablak takaró csökkenti a jármű felmelegedését hosszú megállás során és védi az autóban tartózkodókat a napfény káros hatásaitól. UNIVERZÁLIS - specifikus alakjának és vágási lehetőség...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    5 300 Ft
  • Jánkmajtis
    3 az 1-ben MOSÓ PORSZÍVÓ KAMINER 20l TIPP KÉSZLETTEL 3 az 1-ben MOSÓ PORSZÍVÓ - ez egy olyan készülék, amely a hagyományos száraz porszívózás mellett, a szennyeződések és por összegyűjtésével, lehetővé teszi a nedves tisztítást vízzel és tisztítószer...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    41 200 Ft
  • Jánkmajtis
    SOLID TURISTA ZUHANY 20 Liter NAPELEMES ZUHANY HŐMÉRŐVEL – A napelemes zuhany egy ökológiai és gazdaságos megoldás, amely lehetővé teszi a meleg víz használatát a szabadban energiafelhasználás nélkül. A napenergia felhasználásával a víz melegítésére ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    4 900 Ft
  • Jánkmajtis
    Kiváló minőségű kémiai fény, amely számos helyzetben hasznos lehet. Alkalmas mindenféle rendezvényre - diszkók, klubok, születésnapok (mind idősebbek, mind fiatalabbak számára), esküvők és lakodalmak. Kiválóan növeli a biztonságot, amikor éjszaka haz...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    2 900 Ft
  • Jánkmajtis
    Az izzadásgátló betétek kellemes, könnyen használható és kényelmes termékek, amelyek védik a ruházatot. Hatékonyan megakadályozzák a kellemetlen izzadságfoltok és az izzadásgátló nyomok megjelenését a ruhán. Ultravékony (láthatatlan) betét, amely ala...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    400 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis