Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Origó Házak exkluzív értékesítési partnere a Centrál-Ingatlan!

29 636 000 Ft
Jánossomorja
3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10213685
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 48
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Hőszivattyús fűtés és meleg víz ellátás + hűtés rendszer!!!

Új fejlesztésű, innovatív lakópark a Centrál-Ingatlan kínálatában. Most EXTRA KEDVEZMÉNNYEL ajándékozzuk meg!
 

Jánossomorja új városfejlesztési területén kialakuló modern, 21. századi kisvárosias környezetben újonnan épülő lakóparkban lakások eladók. A társasházak illeszkednek a környező épületekhez, kisebb 9 lakásos épületek készülnek, így könnyen alakulnak ki a jó lakóközösségek.
 

Az épületek hőszivattyús fűtés-hűtés és meleg víz rendszerrel épül! „BB” energetikai besorolással!

A lakásokra igénybe vehető a kedvezményes NHP Zöld Hitel, CSOK, CSOK Zöld Hitel! Energetikai besorolása bőséggel megfelel a követelményeknek.

 

A új építésű lakás jellemzői:

- A B11-es számú első emeleti lakás hasznos alapterület 47.8 m2. A lakás határoló falain belüli összterület 44.75 m2, + egy erkély 6.09 m2.

- A lakás helyiségei: nappali-konyha, 1 db hálószoba, fürdőszoba, önálló wc, előszoba helyiségek és terasz.

- A tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak az otthonok élhetőségére, a új lakások fekvésére, az ablakok nagy méretűek, így minden lakás világos, napos. Az épületekben kevés lakás készül, jó adottságokkal.

- Parkosított, füvesített környezettel kerül átadásra a lakópark.

- Az autóparkolók tudatosan a lakásoktól pár lépésre kerülnek kialakításra, ezzel is növelve a lakások körüli zöldterületet.

- Az első ütemben két épülettömbből álló lakóparkba 2 emeletes (3 szintes) épületek készülnek. Igazodva a családi házas környezethez és növelve az ingatlanok későbbi értékét. Az épülettervezés modern, innovatív, és a környezetbe illeszkedő.

- Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik, a legfelső szinten lévő lakások panorámás, hatalmas teraszok készülnek. A felső szinti lakások terasza 31-32m2 méretű, pl. műfűvel borítva egy igényes, wellness terasz is kialakítható.

- A lakásokhoz saját tároló vásárolható, amely az épületek földszintjén van kialakítva.

- A lakóparkból a város központja könnyen megközelíthető. 5 percen belül minden fontos kereskedelmi egység elérhető. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló.

- A társasházat profi társasházkezelő cég üzemelteti gondoskodva a takarításról, fűnyírásról, karbantartásról.

- A lakások átadása emeltszintű, fűtés-készen történik, hogy mindenki a saját ízlése szerint tudja kialakítani a belső felületeket. Igény esetén természetesen van lehetőség a kulcsrakész befejezésre is.

- A homlokzat 15cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkolt, felületén szilikonos vakolattal, a tetőteraszok hegesztett műanyag szigeteléssel lesznek ellátva. A szerkezet monolit vasbeton pillérvázas szerkezetű, 30-as Porotherm rendszerű kitöltő falazattal. FONTOS a lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális, hanggátló fal készül + az aljzatokba 5-7 cm-es lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

- Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=1.0 W/m2K).

- A lakás bejárati ajtók MABISZ minősítésű, 37 dB-ig hanggátló szigeteléssel ellátott. Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

- Fűtés-hűtés, meleg-víz ellátás modern, nagy teljesítményű, levegő-vizes hőszivattyú fűtő-hűtő rendszer biztosítja épületenként, lakásonként egyedi méréssel és teljes szabályozhatósággal. A padlófűtés rendszer minden igényt kielégít, minden lakás padlófűtéssel szerelt.

- A lakásokban hűtésre is van lehetőség, úgynevezett fan-cool beltéri egységgel. A hűtést a hőszivattyú végzi, minden lakásban elkészül a rendszer előkészítése. A beltéri egység felszerelése már a tulajdonosok feladata.

- Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. Az átadás legkésőbbi időpontja 2024. III. negyedév. A feltüntetett ár a parkolók árát nem tartalmazza.
 

EXTRA KEDVEZMÉNY:

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

A beruházó most átvállalja a lakások teljes közműfejlesztési díját ami lakásonként több százezer forint megtakarítást jelent.

+ Redőny előkészítés.

+ Wc helyiségben rejtett tartályos öblítőrendszer beépítése.

 

Amennyiben a jánossomorjai, új építésű Origó Házak lakópark, vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubla Zoltán

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Jánossomorja


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Jánossomorja
    Jánossomorja
    Ha egy nyugodt, csendes utcában az osztrák határ mellett szeretnél lakóházat vásárolni akkor ez kitűnő lehetőség számodra! Győr-Moson-Sopron Vármegyében Jánossomorján eladó egy 137 m2-es családi ház. Hatalmas 3352 m2-es telek tartozik az ingatlanhoz!...
    • Eladó ház, Lakás - Jánossomorja
    1 napja, 19 órája
    33 999 999 Ft
  • Eladó Ház, Jánossomorja
    Jánossomorja
    Győr- Moson- Sopron Vármegyében Jánossomorja központjában, az Osztrák határtól 6 km-re , Mosonmagyaróvártól 15 km-re eladó egy 96 m- es teljesen modern családi ház, amely 830 m2- es telken helyezkedik el Az ingatlan pincéje be van rendezve, melyben e...
    • Eladó ház, Lakás - Jánossomorja
    2 napja
    119 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Jánossomorja
    Jánossomorja
    Győr-Moson_Sopron Vármegyében, Jánossomorján, Eladó egy 127,4 nm családi ház amely teljes felújításon esett át, a tetőszerkezettel együtt, a hházhoz tartozó telek mérete 800 nm. A tégla építésű házban kényelmesen elfér egy nagyobb család, mivel 3 nag...
    • Eladó ház, Lakás - Jánossomorja
    2 napja
    92 900 000 Ft
  • Eladó 405 m2-es Villa, kastély, kúria Jánossomorja
    Jánossomorja
    C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   CSALÁDI KASTÉLY AUSZTRIA KÖZELÉBEN   Az osztrák határtól pár km-re, Bécstől 1 órára, Budapesttől 1 óra 50 percre, Pozsonytól pedig 40 percre, Jánossomorján egy 2007-ben épült (X...
    • Eladó ház, Lakás - Jánossomorja
    1 napja, 4 órája
    623 264 084 Ft
  • Eladó 192 m2-es családi ház Jánossomorja
    Jánossomorja
    Az eladó Jánossomorjai családi ház egy igazi gyöngyszem, amely mindent kínál amire egyotthonvágyó családnak szüksége lehet. A tágas és gondosan tervezett 96 nmes alsó szintenmegtalálható a kényelmes nappali, hálószoba, a nagy konyha-étkező, fürdőszob...
    • Eladó ház, Lakás - Jánossomorja
    6 napja, 3 órája
    119 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubla Zoltán

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánossomorja