Eladó 121 m2-es családi ház Jászfényszaru

37 700 000 Ft
Jászfényszaru
1 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12275243
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 121
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó egy tágas, 121 m2-es téglaépítésű családi ház, amely egy közel 1 000 m2-es telekkel rendelkezik Jászfényszaru szívében, Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Az 1985-ben épült ingatlan utcafronti nézetű, jó fényviszonyokkal bír.Az ingatlan igény szerint egy tisztasági festéssel lakható, de a kor követelményeihez képest felújítást igényel, így remek lehetőséget kínál azoknak, akik saját ízlésük szerint szeretnék kialakítani otthonukat. A három szoba plusz nappali térkialakítás tökéletes választás lehet nagyobb családok számára is.A földszinten elhelyezkedő helyiségek(JELENLEG:KONYHA, NAPPALI, FÜRDŐ+WC, KÖZLEKEDŐ,HÁZTARTÁSI H.,KAMRA lett kialakítva) variálhatóságának köszönhetően mindenki maga alakíthatja ki az otthonát. A ház melegéről központi fűtés , gondoskodik melynek forrása gázkazán vagy vegyes tüzelésű kazán. A földszinten akár kandallóval való tüzeléses is lehetséges. A betonfödémes emelet tovább növeli az ingatlan praktikumát. Az emeleten lett kialakítva 3 Hálószoba, mindegyik szoba erkélyes  és a fürdőszoba. A ház egy része alatt pince húzódik, ami újabb tárolási lehetőségeket kínál és egyben kazánház is. Az épületet az eredeti fa nyílászárók őrzik kivéve a konyhát, ami új ablakkal bírAz épület mögötti telek további lehetőségeket kínál kertészkedésre, háztáji veteményes kialakítására, garázs építésére, vagy csak a telek  befüvesítésre.A belvárosban elhelyezkedő ingatlan előnye, hogy a központ csupán 2 perc sétára van, így minden fontos infrastruktúra, mint boltok, iskolák, posta és közlekedési csomópontok, könnyedén és gyorsan elérhetőek.Jászfényszaru egy bájos és dinamikusan fejlődő település Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A közösségi élet itt pezsegő, több kulturális és sportrendezvény ad lehetőséget a kikapcsolódásra. A városközpont gyors elérhetősége és a csodás természeti környezet kiválóan ötvözi a modern városi életet a nyugodt, vidéki atmoszférával. Az itt élők a hétköznapok során is élvezhetik a magas színvonalú közszolgáltatásokat és a természeti szépségeket, amelyek Jászfényszaru egyik legnagyobb vonzerejét képezik. Az eladó családi ház számos lehetőséget kínál azok számára, akik az életminőség javítását és a béke szigetét keresik ebben a pezsgő kis városban.További információért hívjon bizalommal!Irodánkban független és teljesen ingyenes hiteltanácsadással állunk ügyfeleink szolgálatára, amelynek keretében CSOK, Babaváró támogatás és egyéb, kedvező kondícióval rendelkező hitelkonstrukciókkal számolhatnak ügyfeleink!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pap Zoltán IE

  • 36 30 7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Jászfényszaru


Hasonló hirdetések

  • 2 szintes, nappali+ 3 szobás családi  ház, Jászfényszaru központjában
    Jászfényszaru
    Eladó egy tágas, 121 m2-es téglaépítésű családi ház, közel 1 000 m2 telkenJászfényszaru szívében, Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Az 1985-ben épült ingatlan utcafronti nézetű, jó fényviszonyokkal bír. Az ingatlan igény szerint egy tisztasági festéssel...
    • Eladó ház, Lakás - Jászfényszaru
    4 hete
    37 700 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pap Zoltán IE

  • 36 30 7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jászfényszaru