Eladó Családi ház, Kálló, 108nm, 15000000 Ft

15 000 000 Ft
Kálló
6 napja, 21 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11107361
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 108
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Egy csodálatos, 1900- as évek elején épült módos sváb parasztház került eladó sorba. Csinos kis előkertjével és bámulatos homlokzatával igazán szeretetre méltó!
Szélesebb, oszlopos tornácos, kiugró tetőszékkel épült, amelyet az utca felé mellvéddel zártak le. Innen közvetlenül az utcáról léphetünk a tornácra.
A ház két részből áll. Hátsó felében a legöregebb épület valamikori konyhája és két oldalra egy- egy helyiség található. Egyike ezeknek garázsként, a másik pedig kamraként funkcionál. A jelenlegi lakórész négyes osztású, két bejárattal. Az első bejáraton egy előtérbe érkezünk, ahonnan szemben nyílva alakítottak ki zuhanyozós fürdőszobát és külön mellékhelyiséget. Az előtérből jobbra az első utcafronti legnagyobb szoba nyílik (a valamikori tiszta szoba). Balra pedig egy lakószoba található (ma nappali), valamint ennek folytatása az étkező- konyha, ami a gangról szintén bejárható.
A ház nyílászárói az eredeti, kifejezetten jó állapotú nyílászárók, amik csiszolás- festés után díszei lesznek a háznak. Üveges ajtóinak és sok ablakának köszönhetően a ház világos. Szobái kényelmes méretűek, belmagassága kifejezetten tágassá teszi. A tiszta szobában és a konyha- étkezőben csodálatos fagerendás födém található. Nagyon szép állapotú, igazi ékessége az egész háznak!
Az ingatlan a folyamatos karbantartásnak és ésszerű korszerűsítésnek hála megőrizte kiváló állapotát. Kőalapra épült vályog falazata tiszta, száraz. A tetőt a 2010- es években felújították, ekkor új gerendázatot és lécezést kapott, ami végig fedi a ház egészét, a melléképületeket és az újonnan épített pincét is. Valamint a héjazatot is újra cserélték a ház lakórésze felett. A melléképületek fölé a régebbi, de jó állapotú cserepek kerültek vissza.
A vízhálózat és a szennyvízelvezető csövek korszerűek, a villanyhálózat egy része is cserére került. A csatornahálózat kiépítése jelenleg folyik a településen, várhatóan év végére készül el. Fűtése gázkonvektorokkal lehetséges, valamint az egyik szobában egy hőtárolós villanykályha is van. Két kéményére fatüzelésű kályha, kandalló is beköthető, emelve ezzel a ház hangulatát.
Az ingatlan szerkezetileg kiváló állapotban várja jövendő tulajdonosának gondoskodását. Olyan, a sváb tájépítészet és értékek iránt érdeklődő vevőt várunk, aki érti és megőrzi az ingatlan szépségét!
Udvara nem túl széles, viszont autóbejáróval és a tornác előtt járdával kényelmesen használható. Kertje gondozott, jellenleg is művelt.
Állattartásra alkalmas jó állapotú ólakkal, füstölővel, és újonnan épített kővel rakott boltíves pincével várja az új gazdákat.
Azonnal birtokba vehető, per,- teher,- és igénymentes!
Az alaprajz tájékoztató jellegű! Kizárólag készpénzes vevőt várunk!
Amennyiben szívesen megnézné ezt a régmúltat idéző, de költözhető állapotú házikót, kérem keressen! Szívesen és rugalmasan mutatom!
Kálló, Budapesttől 55 km-re a Cserhát gyönyörűtájai közt megbúvó, dél-nógrádi kis faluk egyike. A község büszke 760 éves múltjára, műemlék épületeire, megmaradt korhűen felújított parasztházaira és a falut körülölelő gyönyörű környezetére. Az ide látogatónak alkalma nyílik megtapasztalni a hely gasztronómiai különlegességeit, megérezni a vidék atmoszféráját, túrázni, vadászni, horgászni, fürödni a környéken.
A falu a környező településekhez képest viszonylag nagy, 3697 hektáros közigazgatási területtel és növekvő számú állandó lakossággal.
Ons makelaarskantoor helpt klanten ook in het Nederlands, Duits en Engels in het gehele land.
Our Realestate office can help in English, German and Dutch throughout the country.
Unser Immobilien Geschaft hilft unsere Kunden in Deutsch, Englisch und die Niederlandische Sprache im ganzen Land.

terasz, étkező, pince, villany, gáz, víz, komfortos, világos, kamra, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss Andrea

  • +363056-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kálló


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Kálló
    Kálló
    Kálló rendezett utcájában eladó ez a számos lehetőséget rejtő, 884nm-es telken lévő, 96nm-es, 3+1szobás, praktikus családi ház. A kellemes, terasz nagy előnye ennek az ingatlannak. Fűtése kályhával megoldott. A ház folyamatosan karbantartott, lakható...
    • Eladó ház, Lakás - Kálló
    1 napja
    10 600 000 Ft
  • Eladó Ház, Kálló
    Kálló
    Kálló, kellemes, központi részén, 190-nm alapterületű, 4+1 szobás, 1238 nm-és telken álló, 2 szintes, tégla falazatú, betongerendás, szép ház eladó. A ház alatt garázs található. A fűtés gázkonvektorral, kályhákkal megoldott. A nagy kert alkalmas leh...
    • Eladó ház, Lakás - Kálló
    1 napja
    32 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Kálló
    Kálló
    Kálló településen, 108 nm-es alapterületű, 3 szobás, 3553 nm-es telken álló, kiváló állapotú téglaház eladó. Fűtése gázkonvektorokkal és kályhákkal megoldott. A kert szépen gondozott, hatalmas, így alkalmas mezőgazdasági tevékenységre is. A ház elhel...
    • Eladó ház, Lakás - Kálló
    1 napja
    23 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Kálló, 75nm, 9500000 Ft
    Kálló
    Nógrád megyében, KÁLLÓ TELEPÜLÉS szélén kínálunk eladásra egy 75 m2-es, vegyes falazatú családi házat. A HÁZ AZ 1970-ES ÉVEKBEN ÉPÜLT TÉGLÁBÓL ÉS VÁLYOGTÉGLÁBÓL, AZ INGATLAN KÖZEPES SZERKEZETI ÁLLAPOTÚ, FELÚJÍTANDÓ ! A BELSŐ TEREK ÁTLAGOS, JÓ ÁLLAPOT...
    • Eladó ház, Lakás - Kálló
    2 napja, 5 órája
    9 500 000 Ft
  • Eladó Ház, Kálló
    Kálló
    Kálló településen, 108 nm-es alapterületű, 3 szobás, 3553 nm-es telken álló, kiváló állapotú téglaház eladó. Fűtése gázkonvektorokkal és kályhákkal megoldott. A kert szépen gondozott, hatalmas, így alkalmas mezőgazdasági tevékenységre is. A ház elhel...
    • Eladó ház, Lakás - Kálló
    1 napja, 4 órája
    23 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss Andrea

  • +363056-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kálló